[/color]Радвам се, че имате читава дир-ка, мъниче
[/color]

! Дечица, мами, татковци и роднини!!!
, до момента всичко върви добре. Никой от двамата не плаче, влизат подскачайки, излизат пеейки...
Лелите са доволни, децата също, няма как и за да не съм доволна, при това положение
Остава само да сме здравички 
".
.........можело значи аааа,колко хора чакат за тяхното място,като не им се работи и занимава с децата .......чао 

Велинка е зле,хремата не спира ,кашля много лошо ,вече два пъти я водих тази седмица на лекар,последно в четв педиатърката я прегледа и каза че гърдите са й чисти,гърлото е много леко зачервено,имаме много големи сливици така каза 

ще ги търся на живо да ги погледнем и може да вземем нещо от тях 
Едвам дишаше миличкото в четвъртък вечерта. Веднага почнахме антибитик Панцеф, Ериус, Вентолин и му просветна... Само да са ни здрави децата, друго не ме интересува в момента 
Не ми стига времето да пиша повече, но като оздравее Дани ще вляза по-подробно да разкажа какви ги върши

и аз обичам отрано да съм готова с подаръците главно да не си тормозя главата и бюджета в последния момент 

с пожелания да се радваме на дечицата ни и да ги подкрепяме, колкото и да ни е трудно на нас понякога
напълнихме й лейката и така, отделно, че поля и килима де 
аз да я гушна.
обяснявам много, но се старая да не я стряскам с висок тон, после ще я е страх да не й се карам и няма да ми споделя, така си мисля де... може и да греша. Но не бих. Също не бих я шляпнала - как да очаквам в яслата да не й посягат, след като аз си го позволявам, затова не бих, за мен е грехота и много неправилно. И като й викна името някой път ми се е случвало, после си се упреквам вътрешно и аз й се извинявам и се гушкаме. Затова като съм й ядосана три секунди си броя наум и тогава казвам нещо, ако имам какво да кажа. Понякога си се представям на нейно място и така си обяснявам някои неща.