Честити бебечета около теб и да и аз на скоро установих покрай едно новородено, че съм забравила колко може да са малки, направо ужас, все едно моето никога не е било такова, а то не е минало кой знае колко време.....но много бързо растат и се променят.Цецито, съжалявам за това, което сте преживели, много ви е било тежко, дано се оправи бързо и без последствия и повече да нямате такива перипетии

По рано обсъждахте играчки и разни игри и аз исках да се включа, ама не остана време и сега малко позабравих какво щях да пиша
изисква голяма концентрация и въображение.... Иначе ние изоставаме малко с четенето на приказки, може да се каже че почти не съм и чела, не и задържат вниманието още, имаме няколко книжки с картинка например на животно и към нея кратко стихче, тези и харесват, дори ги знае и ги казва сама от скоро....ама приказките са по-дълги, а и тя не обича само да и чета, скучно и е, винаги си разиграваме каквото четем с жестове, движения, в пространството, така е научила тези стихчета и ги казва и играе, много е сладка.
Филмчета гледаме....под стриктен контрол, защото обожава и може сигурно цял ден пред компа да стои, от доста време обаче е зациклила на Макуин Светкавицата и не иска и да чуе за друго, половината неща вкъщи са с мотива на Макуин, манията е голяма....от друга страна така много лесно мога винаги да я зарадвам, каквото и да и купя, което има Макуин (а то има хиляди неща) щастието е пълно
Айде голям ферман изписах, ама май не бях писала скоро...бяхме 10 дена в Пирин, мноооого хубаво беше! Мая се качи на Безбог, на Вихрен (хижите), но да ви кажа на нея и се отразяваше надморската височина, винаги като я кача на такива висини и става някак по-раздразнителна и много се изморява, на Безбог ми заспа в ръцете, докато каза че е изморена да я гушна, вдигам я, поглеждам спи
комбинацията от влага и Нефтозавода........може да си представите ,
добре че сме малко по-отдалечени
, пробиотик давам още от първия ден на приема на АБ
.Вече в чудо се видях ,за един месец за трети път се разболява ,никога не ми е била болнава и досега е имала само едно по-сериозно боледуване ,а другите са били от типа на хремата.Какво стана ,но за трети път този месец се разболява доста сериозно и всеки път с едни високи Т ,които едва успявам да ги сваля
.Почти нищо не й помага ,едва свалям с хексалгин и комбинация от мокри дрехи.В чидо се виждам !За мен стана направо рутинно да меря температури от рода на 39,5!Само преди седмица приключихме с приема на антибиотик и ако днес не я заздравим ,сигурно пак ще се наложи да взимаме
.Сутрин дори си влиза сама в групата ,не се обръща и чао да ни каже
!Много ми се иска пак бебенце ,но ще почакам още някоя и друга година ,Йоанка да поотрасне и аз малко да поработя 

. Със сигурност обаче вкъщи не можем да й осигурим това общуване и игри, които яслата дава, и аз съм много ЗА да ходи.