Засега играем с лунния такъв 
На нас книжките със стикери ни служат, да лепим стикерите по леглото
След това се отлепват и залепват на ръцете и така, докато вече от лепилото не остане нищо
така и не мога да го убедя, че лепенките си имат места в книжките 
А "Книга за джунглата" е една от любимите на Дидо (Уги от Маугли я нарича). Другите две са от бебешките - с твърдите страници - за майстор Мани "Всеки греши" и "Зайовата къща"
като ляга да спи, първо чета аз, която книжка си избере, докато суче, а след това той чете на бебетата (два малки плюшени животинчета - Йори и Тигъра)

В неделя сутринта дойде при нас с баща му на спалнята, настани се между двамата и започна да чете за Мани

Относно "Аз мога повече" - разбрах в последния ден
Много ме хвана яд, но пък нищо не може да се направи...
надявам се и другите мами да пишат, че се поизгубиха, дано няма болни дечица!
здраве да е, надявам се отново да мога да кърмя с бебчето, живот и здраве.
:

И мен ме пощурява
Много е любвеобилен, много. Но той не ме вижда по цял ден и вечер явно много му е домъчняло на детето. Говори все повече, постоянно нови думички чувам, но още не добре оформени / примерно тъмо вместо тъмно, мунка за маймунка и т.н. Най/добре си структурира изреченията, ако му е засегнат интереса, тогава е експерт. Примерно "Мамо, айде тига вече с кака, ела тука, виж аз съм тука, аз съм бебе" В превод "какво се занимаваш с кака ми, като аз съм тука и те чакам, а съм и бебе"

Като се има предвид, че посещаваме яслата само за 2-3 часа на ден ( от 9 до 11.30ч.) Предложиха ми да го оставям за цял ден и аз категорично отказах! Основно заради това, че за 3 часа поне веднъж го оставят да се напишка (представям си за цял ден какво ще е ..) и второ, че е злояд и почти не яде там. Сутрин го водя след като е закусил у дома.
Слагат ги на гърне след закуската и после може би преди обяда. В един от случаите когато повдигнах въпроса за това, че ми го връщат вече преобут, г-жата ми сподели, че Ади искал и пишкал 3 пъти докато го взема. Мисля си, че просто не им се занимава толкова често да го слагат на гърне, а чакат когато е режима на децата, независимо, че на моето му се пишка