Време ни е за промяна-том двадесет и четири

• 20 470
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
кво стана с брадърите - изпуснах ги newsm78

Вико па и ти нали си започната поне hahaha hahaha hahaha

# 46
  • Пловдив
Вико ма, ти не тръпнеш ли в очакване на Памела Crazy

# 47
  • Варна
Какво да ти кажа понеделник ми е натоварен ден работа после фитнес и чак сега почивка

# 48
ма друсам са тука от нерви и ми прогизват гащите при мислата, че ша вида леля Пам

Шоко, ша са умориш бе

# 49
  • Пловдив
Бях сигурна, че си и фенка  smile3534 smile3534 smile3534

# 50
  • София
добре възпитана изглежда жената, обаче Никито много неадекватен  Crazy

# 51
  • Пловдив
направо ми се издигна в очите, на фона нашите олигофреняци CrazyНикито се чудя дали няма да му клъцнат хонорарчето, беше жив зян Mr. GreenА тая Соня не знам си каква е пълно куку и усещам,че много се обичат с Крисито Патрашкова, ще има интрига там  Crazy Whistling

# 52
Абе тоя Ники Мрънчев, имах мнение за него съвсем различно. Ей за пари хората на маймуни се правят.

Вико ма, каква леля Пам, тя 3 години по-голяма от мене. Обаче много добре изглежда. Яко гладуване е паднало  hahaha hahaha hahaha

Трябва и на Истинска да и отворя очите за двойната Лотхен. Мале хората ако знаят за какво иде реч, направо ще си затрият профилите  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Аз до като се дотътря, вий са изчесахте  Whistling Whistling Whistling

Вико извинявай, не разбрах че от вкъщи пишеш, ами много съм проста и това е. днес цял ден на вереф чета  Joy Joy Joy

# 53
ма къ можете да се усъмните в моите трепети към сексито  Shocked

ники остана като в небрано лозе. тая може да е кифла, ама виенска, не кат наще кифли - омесени в мазето. как го отсвири направо ме изкефи

ма фърки, то добре че четеш, душо. верно ли е наборка таз кокона. я да я видя на колко лазарника отговаря

аааааа имам да я гоня по годинки. де 67, де 76. нейде Ямбол, нерде Стамбул

# 54
Вико ма, каква леля Пам, тя 3 години по-голяма от мене. Обаче много добре изглежда. Яко гладуване е паднало  hahaha hahaha hahaha

тя поне знае за кво гладува - това работи, а аз си гладувам за чест и слава и да мога да са навра в панталонето

# 55
На 45 год. 67 набор е.

Това накрая го изтървах защото се замотах в кухнята. Егаси телевизията, нищо няма за гледане, та тия наши Випове се напъвам да гледам  Whistling Whistling Whistling

Вико, на нея и през ум не и минава да прави инвитро процедури като нас. Цял ден маа гащи по улиците и фитнес залите.

# 56
абе и на мене нещо ми е напън тоя път. ама ще чакам кака Бони да ги подфане да купонясват и брадъра да ги гърчи

фърки, тъй е. тя нейното си го е дала - отчела се е с 2 броя, а ние щастливи и дебели ще мааме хормони

# 57
ма фърки, то добре че четеш, душо. верно ли е наборка таз кокона. я да я видя на колко лазарника отговаря

аааааа имам да я гоня по годинки. де 67, де 76. нейде Ямбол, нерде Стамбул

казах ти, че е по-голяма от мен с 3 години, а не че ти е набор. ти колко ляб има идеш ощи  Whistling

# 58
Добър вечер банда,
гледам добре се забавлявате с вип брадъра Simple Smile.
Ние тези дни правихме погача на Тео и имахме гости няколко дни та затова ви поизоставих, но изпратихме гостите и ей ме тук.

# 59
ти за леб, заводски, топъл, с боб и люти чушки нема да ми говориш!

алексчеееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт