Време ни е за промяна-том двадесет и четири

• 20 470
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Вярно, че това е супер досаднооо изчакването 30 мин......ма имам ли избор....
Шарки.....значи алкохол може с тия хапове?
Сигме, нямам си идея за тия гранулоцити....
иначе за инфо- пак аз си го самоназначих ТСХ....т.е. след като Перси каза да заповядам на 2-ри ден за започване на стимулация, я питах не трябва ли да пусна ТСХ.....и тя: ми да, пусни....
и после някой ми обясняваше, да не съм мислела аз-докторите да мислели вместо мене, да де ма Конвейра работи с пълна сила....

# 736
  • Пловдив
така е Ванче и това е най-жалкото в случая, а на нас също ни е трудно да се сетим за всичко възможно, което би могло да повлияе на успеха и да го пускаме, аман вече Tired
Ванче, и аз редовно си пия алкохол с тия хапове и поне на ТСХ-то влияние не е указал, виж за черния ми дроб не знам Mr. Green

# 737
Ванче, Начев ми каза да му казвам когато пия някакви хапчета през устата други, защото доста имали значения. Даже докато бях в процедура и пиех медрол, се оказа че и той имал някакво влияние, ама не запомних дали потиска действието на Л-тироксина или го засилва, затова като пиех някакво ново хапче, му звънях да питам оказва ли влияние. За това твоето лекарство не знам Sad.
Аз по време на бременността пиех по 150 Л-тироксин.

Ние сме добре с Тео, гледаме се, на моменти ме ядосва, ама това е нормално Simple Smile.

# 738
на мен пък Начев ми предписа при ТSH 2,8 л тироксин 50 по половин хапче сутрин 30 мин преди кафето и каза контрол след 45 дни. понеже за да се потвърди факта че Тсх е високо трябвало 2 пъти под ред да е високо, аз го пуснах 30 дни по късно и бе 1,5, така че не се наложи да почвам л/тироксина. Също Начев каза че различни дози лято и зима се давали защото хормона се бил влияел...

# 739
  • София
Алексче, ще го питам Начев като отида при него...
То Ви е дошло време за погача на вас...
Гуги, а Персенска ми вика: заедно с ТСХ-то пусни и НК клетките(160 лв). Е, добре, че не ги пуснах, щото като почна процедура трябва пак да ги пускам, т.е. щях да се набутам със 160 лв.... ooooh! ooooh!
Аре стига толко СПАМ, че скоро очаквам Виката да ме удари с чука по главата newsm03 newsm03

# 740
идем с чука.
за питането на многогъзието за съм дала даже инфо. да н еповярва човек. няколко страници назад

# 741
  • София
идем с чука.
за питането на многогъзието за съм дала даже инфо. да н еповярва човек. няколко страници назад
Да бе, чак не е за вярване...
аз пук се напуках с баница и шоколад и са съм по-добре Party, довечера като се напия ще ми стане още по-добре....
Бамбито се дра в другите теми и изчезна newsm78

# 742
При макс 6,8, моите са 7,7.
Нямам ни левкоцити, ни нищо друго. В другат тема ме успокоиха, че за бременна жена са нормални да са повишени и няма страшно.
Айде кой ще пуща нова тема  newsm78

# 743
  • София
който пита Whistling

# 744

Общи условия

Активация на акаунт