Инвитро Тутракан

• 83 221
  • 333
  •   1
Отговори
# 90
Здравей,

Благодаря за информацията. Имам няколко въпроса ако е удобно.

С дългия протокол се започва от предния месец на МЦ ли ?
През колко дни се ходи на прегледи при доктора , за да проследи повлияването от лекарствата.

След трансфера  може ли да се вземе болничен от клиниката или не?

Ако сме правили имунология преди 2 месеца, нужно ли е да се прави отново?

Изследванията преди инвитрото  правят ли са някакви изследвания на мъжа?

Grinning
Лек ден

# 91
  • Русе
Здравей,

Благодаря за информацията. Имам няколко въпроса ако е удобно.

С дългия протокол се започва от предния месец на МЦ ли ?
През колко дни се ходи на прегледи при доктора , за да проследи повлияването от лекарствата.

След трансфера  може ли да се вземе болничен от клиниката или не?

Ако сме правили имунология преди 2 месеца, нужно ли е да се прави отново?

Изследванията преди инвитрото  правят ли са някакви изследвания на мъжа?

И при двата протокола при започване на стимулацията се ходи на прегледи през ден. След пункция ти се полагат 30 дни болничен, те ще ти стигнат да разбереш и резултата от процедурата. На мъжа се прави разширена спермограма - лакяр ще ти каже кога да я направите.
При дългия протокол ти поставят блокираща инжекция на 21 ден на цикъла, предхождащ инвитрото. След това чакаш цикъл - и пак лекаря ще ти каже на кой ден да отидеш, за да започнете стимулацията. За имунологичните - мисля, че няма проблем, но за всеки случай питай лекаря си.
Успех Simple Smile

Grinning
Лек ден

# 92
Здравей,

Може ли в един месеца да ти направят ЦС и да ти сложат блокиращата инжекция?

# 93
  • Русе
Здравей,

Може ли в един месеца да ти направят ЦС и да ти сложат блокиращата инжекция?

Мисля, че няма пречка да се направи. ЦС мисля, че се правеше на 8-10 ден (не съм сигурна в това), а блокажа на 21 ден.

# 94
Здравей ,

Благодаря за информацията . А знаеш ли колко струва блокиращата инжекция?
И как се слага мускулно или в корема?
Като се сложи означава ли , че в този месец няма да имам овулация?
После след трансфера какво не трябва да се прави ( освен тежко да не се вдига) .?
Има ли начин да се помогне на забременяването?
Колко време след трансфера трябва да се пазим от секс?
Изобщо доволна ли си от Тутракан? Simple Smile

Безкрайно съм ти благодарна за отговорите , ако нещо ти досадя казвай.

Лек ден  Wink

# 95
  • Русе
Здравей ,

Благодаря за информацията . А знаеш ли колко струва блокиращата инжекция?
И как се слага мускулно или в корема?
Като се сложи означава ли , че в този месец няма да имам овулация?
После след трансфера какво не трябва да се прави ( освен тежко да не се вдига) .?
Има ли начин да се помогне на забременяването?
Колко време след трансфера трябва да се пазим от секс?
Изобщо доволна ли си от Тутракан? Simple Smile

Безкрайно съм ти благодарна за отговорите , ако нещо ти досадя казвай.

Не се притеснявай, питай Simple Smile.
За блокиращата инжекция не мога да кажа със сигурно цена - аз бях по фонд. Нещо около 20 лв ми се върви в главата. В корема се слага, в клиниката ще ти я сложат. Казват, че е най-болезнената но се преживява. В месеца, в който ти я сложат овулацията ще е минала - тя се поставя на 21 ден от цикъла (броиш от 1-вия ден, в който имаш кървене).
За да се помогне на забременяването според мен не трябва да се пуши и да се води по-здравословен начин на живот.
Аз лично след втория трансфер се пазих повече - никакъв секс и повече почивка, без вдигане на тежко, резки движения.
От клиниката съм доволна - все пак там забременях, единствено се изнервям от многото чакане, но няма начин ще се чака. Simple Smile

Лек ден  Wink

# 96
момичета,

моят първи опит тепърва предстои (сигурно на зима) но ви чета с огромен интерес,
благодаря и за въпросите и отговорите ... страхотна помощ сте  Hug

# 97
Здравейте и от мен. Отдавна не сам писала, но ви следя редовно. Аз вече си имам заповед от май месец, но ще я използвам чак през септември. Надявам се това да е моя опит newsm17. Искам да пожелая успех на всички. Вярвайте, че чудото ще стане. Аз много вярвам, но в същото време и много се страхувам. Нека ако има момиче, което е в процедура или вече е минала (дай Боже и успешна) да пише с подробности  bouquet

# 98
Здравейте Дами,

Някоя от Вас да е правила лапароскопия?
Как преминава процедурата?
Изобщо всичко ме интересува?

# 99
Здравейте момичета, извинявайте за оф-а, но как се свързвате с клиниката? От няколко дни звъня на телефоните, които са посочени в сайта им, но за жалост без никакъв успех  Sad
Благодаря ви предварително   bouquet

# 100
Преди малко писах в другата тема, във форума на зачатие едно момиче писа, че правели ремонт и понеделник й казали да се обади.

# 101
Drazena, хиляди благодарности!

# 102
Здравей те момичета на кратко и аз да се представя.
Пациентка съм на д-р Л. Бойчев с мъжки фактор сме.
Май месец правихме инвитро  имаше успех но за кратко направих спонтанен аборт, и моята се срина. Сега си чакам втората заповед да си я получим  /май месец пуснахме документи/.
Имам въпрос момичета които сте минали през първото и е било не успешно или е паднало, какво следва преди старта на второто.
Ще ви бъда благодарна да ми вдъхнете надежда, че вторият път ще стане.

# 103
  • Русе
Здравейте Дами,

Някоя от Вас да е правила лапароскопия?
Как преминава процедурата?
Изобщо всичко ме интересува?

Аз правих през 2011. Вземаш си направление, май 7 беше за хоспитализация. Трябва ти и документ за кръвна група. Той после и при бременност ще ти трябва, така че не е фатално да си го направих още сега. Уговаряш се с лекаря, кога да постъпиш в болницата. Мисля, че се правеше на 8-10 ден от цикъла. Сестрите те подготвят (вземат кръв,правят клизма и т.н.) , рано сутринта те вземат за операция - съвет вземи си удобна нощница или рокля. Аз лично бях с рокличка до коляното. След това те местят в реанимация, там сестрите са много добрички. Малко е гадно излизането от упойката, но се преживява. Аз си бях взела вода, че беше Август и беше голяма жега. Вода ми дадоха чак вечерта, иначе ти вливат разни неща - да се изчистиш от упойката. Не можеш да ставаш докато си там - слагат ти катетър докато си под упойка. На сутринта (ако всичко е наред) те смъкват в стаята. Може да имаш леко кървене или зацапване, и само три конеца. Това  е. Ако има друго питай

# 104
  • Русе
Здравей те момичета на кратко и аз да се представя.
Пациентка съм на д-р Л. Бойчев с мъжки фактор сме.
Май месец правихме инвитро  имаше успех но за кратко направих спонтанен аборт, и моята се срина. Сега си чакам втората заповед да си я получим  /май месец пуснахме документи/.
Имам въпрос момичета които сте минали през първото и е било не успешно или е паднало, какво следва преди старта на второто.
Ще ви бъда благодарна да ми вдъхнете надежда, че вторият път ще стане.

Аз имах едно неуспешно през 2012. Съжалявам за това, което ти се е случило. След неуспеха направих имунологични и там излезе проблем. Лекаря ще ти каже как да процедирате - аз много питах и много четях в Проблемно. Направих и биопсия - при нея се вземат клетки от вътрешността на матката - при нея имаше някакъв понижен показател и при второто ми слагаха лепило преди трансфера.  Това, което не съм правила (от прочетеното по форумите) са генетични и хистероскопия. Лапароскопия имам от 2011, но ако бяха казали, че трябва пак щях да направя. Ако при теб няма проблем, може и да се получи. Според мен, при мъжкия фактор има по-голяма успеваемост. Според мен, не знам колко съм права затова.
А аз успеха какво да ти кажа - аз бях решила,че този път няма как да не стане. Говорех сякаш съм сигурна, че ще съм бременна. Не знам колко е помогнало това. Този път казаха,че ембрионите са по-лоши от миналата година, но ето че стана.
Пожелавам ти успех. Сега си почини и след нова година започни съм изследванията, че са си цифра. Нали знаеш - нова година, нов късмет. Път току виж стане естествено, което ти пожелавам от сърце Hug

Общи условия

Активация на акаунт