Макар че съм виждала и жени на 50 с кожа на 30 ( ходя на басейн, където сутрешния контингент е горе долу 60+, та наблюдения предостатъчно.). Може и от хидратацията да е:)))

Може би съм изключенние, но откакто тренирам и пия повече вода, лицето ми се "избистри" . Кожата ми стана видимо по-еластична и стегната, тена - по-равномерен. 

За съжаление аз трябваше да се откажа от него, тъй като не е подходящо за целите ми - покачване на активно тегло (разбирай мускулна маса). Запазила съм си го за времето , когато ще започна чистене.
Може би съм изключенние, но откакто тренирам и пия повече вода, лицето ми се "избистри" . Кожата ми стана видимо по-еластична и стегната, тена - по-равномерен. 

За съжаление аз трябваше да се откажа от него, тъй като не е подходящо за целите ми - покачване на активно тегло (разбирай мускулна маса). Запазила съм си го за времето , когато ще започна чистене.

Аз съм сравнително мързел, по-принцип и с триста зора отивам на фитнес, малко като необходимо зло ги приемам нещата, но именно по-причините изброени по-горе, само с разходките и стълбите специално дупето ми страда. Да кажем, че специално заради него съм във фитнеса, като се замисля.Препоръчани теми