Звездни компромати-151

• 73 137
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
  • Burgas
Хайде след като обсъдихме нашенските 'убавици Laughing, една наистина уникална красавица- Лоте Вербеек, пак, отново
Красива е, но коя е?

# 256
# 257
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде след като обсъдихме нашенските 'убавици Laughing, една наистина уникална красавица- Лоте Вербеек, пак, отново
Красива е, но коя е?
Една от звездите на сериала "Борджиите' Peace

# 258
# 259
# 260
# 261
# 262
Не знам дали е коментирано, но преди два дни във фен страницата на списание ELLE , бяха написали, че за първи път са изгонили звезда от снимките си и това е била Миленита, защото отказала да облече предлаганите от тях дрехи, а си носила дрехи от собствения гардероб. много негативни коментари бяха на трупали след въпросния пост.

# 263
# 264
Тъкмо и аз чета интервюто на Антон Краус в "Уикенд".

# 265
# 266

Ау, какъв е сладур! Heart Eyes А тя ми се струва отслабнала.

# 267
  • София

Има нещо магнетично в тази жена, ама половината глава и е чело  Crazy Малко, като на извъземно ми мяза, само очите и да бяха по- голями  Laughing

# 268
Някой гледа ли Гала?
Зейнеб с какво е обута?  newsm78

# 269
http://lubopitno.info/ShOK-VIZhTE-na-koya-KRASAVITsA-sa-tezi-BUTOVE-SNIMKI
Тази жена Алиша Кийс, защо така се е отпуснала, направо е болестно пълна, тцъ, тцъ, Селена Гомез и тя, представям си в Америка какво им бутат в сандвичите от веригите за фаст фууд, ужас голям! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт