Звездни компромати-151

• 73 137
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Мхм, друго си било
Скрит текст:
Макар че тук са й много кофти циците, като топки, според мен де Sunglasses

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 17:34 от $hantalche

# 91
  • в пералнята
 Peace

# 92
Марион Котияр...Уникална

# 93
А бе хареса ми поведението на Памела, ама нямаше да е лошо поне косата да си среши хахаха

Иначе на мен Никол не ми харесва, безлична ми е, ако я видя на улицата нито ще ми направи впечатление, нито ще знам, че е тя.  Убийте ме, но Златка много повече ми харесва. А един мой колега е точно на обратното мнение, каза, че не би я върнал Златка, но Никол много му харесвала  Laughing

# 94
А от мъжете кой ви харесва?. На мен Къци Grinning
Багата...малък е за мен Laughing

# 95
ОООО Багата ми харесва  Blush

# 96
  • София
Юлиян ми е най на сърцето  newsm53 Мъжкар ми е, лидер, силен мъж, има самочувствие.............. а бе сладур. Никито и той не е лош, ама ми е нисък  Laughing

# 97
А от мъжете кой ви харесва?. На мен Къци Grinning
Багата...малък е за мен Laughing

Багата и Юлиян са много готини! Ники е нисък!

# 98
  • София
ОООО Багата ми харесва  Blush

и на мен Flutter

# 99
  • софия
Да, и на мен тя ми е много красива..макар да не мога да усетя като излъчване от екрана..
Обаче и мойто мъжко хич не я отрази..
И аз я харесвам, а половинът като твоя. Казва, че
изобщо грам не му харесва Никол, слаба и постна му била като излъчване, не била мръсница.  Rolling Eyes

Харесвам Багата като мъж, но и за мен е малък. Константинов ме отврати с поведение (не в къщата). Николай (или какъвто е там) - мразя мъже, които се държат като пу%§и.

# 100
  • София
Само Юлиан е висок горе-долу като за мен, но е стар, с деца...не става  Naughty. Не съм гледала негови изяви по телевизията, не знам що за птица е.

Никол е хубавка, ама няма никакво излъчване милата, като фототапет е.

Рийз

# 101
# 102
  • Murcia, Spain/Ruse
На мен най ми допада Марияна Попова,а тая Златка е няма такова животно- сори ама доста се поизложи във видеото преди да влезе за държавите Англия,Лондон,Франция и т.н JoyОт мъжете май никой не ме грабна newsm78

# 103
Стига с тоя Вип Брадър, бе ей! Има си ТЕМА!

Тук се говори за Николета!  Crossing Arms Whistling Mr. Green

Keйт и Уилям - много са ми готини!  Grinning

# 104
Гледайки "Доктор Куин лечителката" ме загложди любопитството и видях,че той сега изглежда така .. Пфуу, как лети времето Sad
KaRoLa, ти уби детската ми мечта. Бива ли Съли да изглежда като чичко, по ягодите.

Общи условия

Активация на акаунт