Звездни компромати-151

• 73 137
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз тук   bouquet
Рийз Уидърспуун към края на бремеността си ли е? Наистина изглежда страхотно свежа и щастлива  Peace.

# 46
Има ли някаква информация защо Селена така е напълняла? Да не е бременна от Джъстинчо.  Mr. Green Mr. Green

# 47
Има ли някаква информация защо Селена така е напълняла? Да не е бременна от Джъстинчо.  Mr. Green Mr. Green

По-скоро си хапва повечко Simple Smile Доста често я засичаме я с хамбургерче, я с газирана напитчица Wink

# 48
Интересно как и позволяват. Я вижте Майлито какво прави.  Laughing

# 49
Не за първи път го пиша, но това напълняване при повече от половината американски звезди ми се струва не случайно  Thinking Колко кльощавки момиченца се превърнаха почти в топки и не отслабват, а биха могли, ако им беше важно  Thinking

# 50
# 51
# 52
Joy

# 53
Наградите Еми - Red Carpet

# 54
Не за първи път го пиша, но това напълняване при повече от половината американски звезди ми се струва не случайно  Thinking Колко кльощавки момиченца се превърнаха почти в топки и не отслабват, а биха могли, ако им беше важно  Thinking

Нормално, на 16-17 е много лесно да си кльощав - ядеш, каквото искаш, със спорт и без спорт - все тая. След 20 вече са необходими малко усилия, а след раждането двойно повече. Това - средностатистически погледнато, изключенията със скорострелния метаболизъм са друга работа.

По темата за Памела - на мен ми се стори голяма свежарка. Нито се беше издокарала, нито се беше престарала откъм грим и прическа, за разлика от родните фльорци. Направи ми впечатление, че всички "фенове" протягаха еднакви маркери, а и плакати на Памела не съм виждала от поне 10 години  Whistling

# 55
  • срещу двата комина :)))

Нормално, на 16-17 е много лесно да си кльощав - ядеш, каквото искаш, със спорт и без спорт - все тая. След 20 вече са необходими малко усилия, а след раждането двойно повече. Това - средностатистически погледнато, изключенията със скорострелния метаболизъм са друга работа.

По темата за Памела - на мен ми се стори голяма свежарка. Нито се беше издокарала, нито се беше престарала откъм грим и прическа, за разлика от родните фльорци. Направи ми впечатление, че всички "фенове" протягаха еднакви маркери, а и плакати на Памела не съм виждала от поне 10 години  Whistling

За Памела- абсолютно съм съгласна, голяма симпатяга и много земна, за разлика от нашите "ВИП-ове" , които я гледаха все едно не са виждали човек до сега  ooooh!

# 56
....а и плакати на Памела не съм виждала от поне 10 години  Whistling

Щото не си фен, затова не си виждала!  Crossing Arms  Mr. Green

(или си прекалено млада, видях, че разни баби искат автограф  Rolling Eyes )

# 57
  • София
Памела явно беше приковала интереса на другите съквартиранти, защото я гледаха супер втренчено  Laughing А тя изглеждаше доста спокойна  Wink

# 58
  • София
Памела е ветеран в подобен род шоута, та съвсем нормално е да се държи спокойно. На мен ми липсва блясъкът, с който очаквах да влезе в къщата. Нали е звезда уж, да беше влязла като такава - букли, ослепителна усмивка, хубава рокля, дълбока цепка и деколте. А не като станала току-що от Копа Кабана с плажната рокля и несресаната коса. Само джапанките й липсваха.

# 59
  • София
И на мен много ми хареса Памела, много сладка и естествена беше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт