Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Страхотна идея, но все ме гложди съмнението, че са по-скоро декоративни, отколкото функционални. Страшно нестабилни ми изглеждат newsm78
...
С такова въже се дърпа автомобил, а всяка етажерка има по 4 въжета. Ако те притеснява, че ще се люлеят, може въжетата да се кръстосат (така рафтовете се залюляват по-трудно, и по-бързо се успокояват).

...
И съм много възмутена от вас Close Някак сте ми ровили в мозъка и сте ми откраднали идеята за нотни школи върху стените. Close Щях да правя така кухнята, да му се не види.
Ами направи я със стихове. Остави ги тези музикални школи. Толкова хора са ги мъчили с тях — защо да им го припомняш. А ако ги види музикант, ще е все едно главен счетоводител да види упражнения от "основи на счетоводството"...
От друга страна, стиховете дават свобода, като език, стил, авторско съчетание, шрифт, размер и цветове (а със светеща добавка в боята, може и нощен акростих да сътвориш).

# 496
Ами направи я със стихове. Остави ги тези музикални школи. Толкова хора са ги мъчили с тях — защо да им го припомняш. А ако ги види музикант, ще е все едно главен счетоводител да види упражнения от "основи на счетоводството"...
От друга страна, стиховете дават свобода, като език, стил, авторско съчетание, шрифт, размер и цветове (а със светеща добавка в боята, може и нощен акростих да сътвориш).

А това мен ме води и даже към рецепти... цяла стена рецепти....някои може да се застъпват, за да не се издават тайните съставки...може и в стихове Wink

# 497
момичета спрях се на цвят -
я хвърлете едно око Mr. Green

шампанско,червено и под!!!! Другото е бяло! Mr. Green

ето и прекрасните ми прозорци. Мисля че се е получило добре, не е като оригинала
но аз много си ги харесах. Сега да му мисля за пердето Mr. Green

http://media.snimka.bg/s1/1179/028602084.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1179/028602089.jpg

# 498
А това мен ме води и даже към рецепти... цяла стена рецепти....някои може да се застъпват, за да не се издават тайните съставки...може и в стихове Wink

Това е страхотна идея! Човек няма да има нужда от готварска книга. Пък, ако са отпечатани и на по-интересни листа...  Peace Grinning

JuliS, при теб обаче полилейят и килимът са в яркочервен цвят, а не това убито червено.

# 499
промяна ще има и в килима и в полюлея като цвят.Сега,вече се ръководим по тапета. Той между другото е почервен от това на моят монитор. Вадих го по цветове от нета - не по номера.Иначе на място от жив каталог си ги избрах Hug

# 500

Вингаи съм намирала тази комбинация за ужасно агресивна и студена (въпреки присъствието на червеното) и не ми харесва. Blush

Бих "разслоила" червеното не просто до все същото червено, а до червено-розово-оранжево-жълто.

# 501
  • Някъде на път....
.....Имам питане. Имате ли идея, откъде може да се намери златна/патинирана боя за стена?.....

Такава ли имаш пред вид - снимката е линк към по-голяма снимка:

# 502
  • Варна
.....Имам питане. Имате ли идея, откъде може да се намери златна/патинирана боя за стена?.....

Не, но това също ще ми свърши работа, понеже искам да реставрирам едни стари столове.

# 503
  • Някъде на път....

Не, но това също ще ми свърши работа, понеже искам да реставрирам едни стари столове.

Питах, защото клиентката, за която са, е боядисала и стените си със същата боя.... Peace

# 504
  • Варна
Ха, това е интересно.
Каква е марката на боята?

# 505
  • Някъде на път....
Ха, това е интересно.
Каква е марката на боята?

Caparol.

# 506
  • Варна
Благодаря  bouquet

# 507
Малко старомомински етюди от мен  Simple Smile  -  1..  2..  3..  4..

# 508
  • Варна
Малко старомомински етюди от мен  Simple Smile  -  1..  2..  3..  4..
Ах! Heart Eyes Беше си удар в сърцето.

# 509
Споделям една кухня - двуцветна! Не съм почитател на тази мода долните шкафове едни, горните други... и т.н., но изпълнено по този начин много ми хареса!

http://www.79ideas.org/2012/09/kitchen-in-white-and-green.html#.UGl5b67MNdg

Общи условия

Активация на акаунт