Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 229
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Разглеждам си един блог и хоп, лампата на Визи  Simple Smile
http://style-files.com/2012/09/25/trend-connecting-the-dots/

# 631
Като го гледам това пано на стената (разкошно е!) и в главата ми изплуват две древнокитайски стихотворения, но сега няма да спамя темата. Ех...  Crazy 

Стига с тоя спам, давай ги Simple Smile
А паното е толкова разкошно, че бих си го нарисувала Heart Eyes стига да можех да рисувам

Барбабо,  Peace  Laughing

Визи, разкошна е лампата.

И един апартамент в Рига, който ми напомни за Деси_шиша. Къде изчезна таз жена Thinking

# 632
Стига с тоя спам, давай ги Simple Smile
А паното е толкова разкошно, че бих си го нарисувала Heart Eyes стига да можех да рисувам

Ти не идваш

Как дълъг е пътят -
на изток, на запад? -
няма кого да попитам.

Студено е вече,
къде да ти пратя
за зимата дрехи, не зная.

Преди да заминеш,
фиданка садихме
пред входа на нашата къща.

Дръвчето порасна,
гнездят в него птици,
а тебе все още те няма...

Фенг Ганг

Раздяла през пролетта

На север, при вас - там тревата
има цвета на нефрита,
а тук, на черницата клоните
на къдри зелени се сплитат...

Сега ти поемаш на път към дома,
с разбито сърце ме оставяш...
О, пролетен вятър, - откакто я няма, се чудя -
защо над леглото разтваряш воала копринен?

Ли Бай

Малко прекалих с периода, не са чак древнокитайски, малко след древността са.

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 20:53 от pina

# 633
Живея на место където си слагат ловните трофей -представянето зучи от рода... това беше първич елен, който J. уби на лош , когато беяе на 9 години...На мен поне ми действат подтискащо и единствено да се пробваш да закачиш вапката си на рогата, не виждам за какво др служат, но хора всякакви
Ти описваш селянин с пушка и заради това, на стената му има еленова глава, а не ловен трофей. Ето какво е ловец с истории ( дори е точно за елен Laughing):
Скрит текст:
"Веднъж, като изгърмях всичките си патрони, неочаквано видях пред себе си един чуден елен. Той ме гледаше така безстрашно, сякаш беше разбрал, че пушката ми е празна. Но аз напълних огнестрелното оръжие с барут и наместо сачми сипах в дулото една шепа вишневи костилки. Сетне гръмнах срещу елена и го улучих между рогата. За една минута той остана зашеметен и дори се олюля, но подир малко бързо се съвзе и побягна в гората. Оттогава минаха няколко години... Веднъж излязох на лов пак в същата гора и кого, мислите, срещнах? Един прекрасен елен с чудесно вишнево дърво, боднато между рогата, високо десет лакти. Веднага си спомних за някогашното приключение. И нали смятах това животно за своя отколешна собственост, гръмнах и го повалих с един удар. По този начин получих едновременно и печено месо от елен, и компот от вишни, каквито никога не бях ял."
Ето заради такива разказвачи са ловните трофеи по стените. Обстановката трябва да подкрепя личността, а не обратното.

# 634
# 635
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Не можах да ви изчета в крайна сметка, така че се пляскам ей тук, непрочела и неинформирана, поне да не изпускам новите неща.

Пина  Hug (стиховете са страхотни  Heart Eyes)

Ей, ама липсвахте ми много бе!

Апартамента в Рига доста ме изкефи!

"Съседа"..... май е фараон, аа  Mr. Green  Mr. Green Laughing

Ненавиждам ловни трофеи. Не знам как може да причиниш това на живо същество. И на себе си де!

# 636
  • Варна
Малко лампи Wink

И сайта: http://www.refuge-megeve.fr/

# 637

Oх, тази песничка я има в "Megamind"! Joy (много забавно филмче, препоръчвам)

# 638
  • Варна
Скоро бях за първи път в една винарна във Варна и ме впечатлиха едни лампи и много интересна облицовка по стените, хахха вместо да си пия виното като хората аз зяпам стените, та оттам се поразтърсих и реших да споделя.

Скрит текст:

# 639
Пина, благодаря   bouquet
Много ми харесват!

# 640
Барбабо, и аз си помислих същото като теб, когато видях творението. Обаче,... едва ли ще се съберат съседи, за да свършат нещо подобно заедно Tired.
Ние имаме същия проблем, като този, който описва Пина. Гледката към вътрешния двор е потресаваща. А става дума и за човек, който не е плащал задълженията си към кооперацията с години. Повдигнах въпрос; всеки свива рамене. Познавали се от хилядолетия, тук така не постъпвали, един срещу друг не се обръщали, дрън-мрън. Мисля си накрая и ние да не плащаме за нищо. Щом и така става ooooh!.
И колко още мога да пиша за тези междусъседски отношения, колко съм набрала! Нищо, че сме новодомци... Сега скоростно си припомням свежите разлики с къщата.

Много благодаря за милите думи за лампата Hug!
Наистина идеята дойде от снимката, споделена от Шшш Grinning; няколко страници по-рано Джос сподели блог, на чиято първа страница беше тя.
Дам, аз си я напетних; иначе абажурите и кабелите са от Икеа. Grinning
Ягодке, Hug! Да, разрешен е за момента. Взехме тази, след като неуспешно търсихме артишоково-подобно-цвете. "За момента" пиша, обаче, по две причини: първо, защото цветето не ми е излязло от главата и продължавам да се оглеждам и после, защото все по-често гледайки кълбото си мисля за черното предложение на Барбабо, което така бързо и неправилно за себе си прецених Blush
Иначе настоящата лампа, огрява много красиво стаята, много нежно Grinning

С глас се смях на ловната история! Laughing
Моето отношение към този тип декор е смесено. Не ми харесват топлокръвни на стените със сигурност. Но други приемам...

# 641
Visible, лампата е бижу. Със сигурност светлината от нея е много приятна Simple Smile

най-хубавите лампи, които съм виждала напоследък са "самоделки"  Heart Eyes
Скрит текст:
това за съседите по двор/стена май е болна тема на много българи. Съседите срещу нас ни "завзеха" едната стена като си наредиха там колелетата на децата, саксийки, от вчера и едни тенекии с някакви чушчици на стръкче цъфнали по никое време, омръзна ми да правя забележки, такава натурия е. А тяхната стена стои свободна, било им удобно срещу вратата  Shocked
как да се разбереш с такива хора... и в къща да си такива хора може да започнат да си простират дрехите по твоята ограда  ooooh!

# 642
  • UK
Запис   bouquet
Дами дайте ми идеи за лесно изпълними нощни лампи, искам ние, да си ги направим, да са ефектни и лесни за изпълнение, за върху нощното шкафче в спалнята Mr. Green

# 643
Кокона, какъв стил на лампите търсите, с какво да ги съчетаете, за какво да се използват, за четене или с приглушена светлина?
В темата назад има много красиви неща, както и в темата за преправяне на мебелите.
Скрит текст:

и едно клипче за хартиени абажури

в големите магазини има такива кошнички, които да са основа за абажури на нощна лампа, може да се "омотае" с канап, въже, плат, дантела, да се сложи на поставка (дървена, камък, колосано въже и тн в зависимост от интериора, а за електрическата част Ви трябва кабел и фасунка, освен ако не слагате други освен обикновени крушки, може да трябва някоя допълнителна електрическа част и ключ, вграден някъде или открит, или на стената.

# 644
  • UK
Оооо Jos благодаря   bouquet По-скоро, ще ги ползваме, като аксесоар за красота  Mr. Green и допълнение към интериора, спалнята е в комбинация от светло и черно венге иначе Peace

Общи условия

Активация на акаунт