Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Пина, много хубава маса. Ти и Богиня ежедневно ли ги творите тези подредби? Аз се сещам само по разни поводи, защото през седмицата всеки яде, когато свари, но и тогава не ми се получава, защото не планирам и в последния момент се оказва, че нещо липсва - последния път - салфетки  Embarassed.
Разкажете как планирате подредбата на маса. Предполагам, че се започва от наличните съдове, защото те не се купуват при всеки повод. Интересно ми е как си избирате сервизите, за да са подходящи за различни аранжировки?

# 616
O, не всеки ден, не и всяка седмица. Когато има гости. Може два пъти седмично да се случи, може и веднъж месечно.

Ема, не съм почитател на листенцата по масата, перлички , камъчета разбъркани и разхвърляни. Много популярен похват е, но не е в моя стил. Иначе бохемската небрежност на масата много ми допада, но по друг начин изразена. В случая масата ми не беше в такъв стил, така да се каже не съм го целяла, но имам и такова намерение.

# 617
Последните страници нещо ги пропуснах и малко по диагонал ги прочетох, но хванах това-онова...

За Pina и за Ема with love Wink
Скрит текст:

Laughing

# 618
  • на североизток
За всички любители на синьото, един виц от Орлин  Wink
http://vipbrother.bg/?module=video&video=559

# 619
E, ама Орлин не знае вица... Той е - искам стените да са сини, ама не точно сини, а оооколо синьото нещо да е. Пердетата да са червени, ама не точно червени, ами около червеното, плочките в банята да са зелени, ама не точно зелени ами оооколо зеленото нещо да са и т.н. и т.н. и Майстора казал - Аз мога ли да ви е.а в г.за, ама не точно в г.за ами ооколо г.за!

Барбабо, как ги вадиш тези от ръкава...  Simple Smile

# 620
Като тук. Тъкмо да ми хареса композицията и.....хоп, рога насреща Rolling Eyes

Като го гледам това пано на стената (разкошно е!) и в главата ми изплуват две древнокитайски стихотворения, но сега няма да спамя темата. Ех...  Crazy 

# 621
Бързам да споделя! Ох, и ми е смешно и ме гризе, защото за нещо не особено правилно иде реч, но... Това е създадено, за да се види! Знам си, че ще го оцените. Laughing
Съсед на наш приятел. 1, 2. Жилищен блок е това, мдааа. С половинката дълго разсъждавахме по въпроса как изглежда отвътре апартамента. Даже го измислихме - илюминейшън-поп-фолк ще да е. Мога и подробно да споделя, но вярвам във вашата фантазия.

И сега не чааак толкова забележителна, но много скъпа за мен - лампата в детската стая.
Джос, Hug

# 622
И аз забелязвам, че са много популярни рогата  Simple Smile Ловджийски трофеи. Жилищата с история, вероятно, често си вървят с такива  Thinking ...
Жилищата с история, не  се нуждаят от ловни трофеи. Тези жилища може да минат и с един класически призрак, който се появява обикновено след петото питие  Wink. Трофеите по стените са нужни на ловците (и рибарите) с истории. Я си представи, как Барон Мюнхаузен, седи и разказва своите истории, а в стаята над камината... виси гоблена "Коне на водопой"    smile3507

# 623
Живея на место където си слагат ловните трофей -представянето зучи от рода... това беше първич елен, който J. уби на лош , когато беяе на 9 години...На мен поне ми действат подтискащо и единствено да се пробваш да закачиш вапката си на рогата, не виждам за какво др служат, но хора всякакви

# 624
  • софия
Още си спомням един препариран орел с разперени криле и протегнати нокти в едно жилище.  newsm43 Живяла съм там до 4-5 годишна.

# 625
Във варненския вехтошарник се продава препарирана лисица и/или кокарджа - вече не помня точно, и гледам, да не ги гледам... Та ако някой е фен все пак, има и на приемливи цени.

# 626
Визи, много ми харесва Peace.

# 627
Визибъл, много хубава лампата в детската стая! Все се каня да те питам, разреши ли големия проблем в спалнята?  Simple Smile

# 628
Съсед на наш приятел. 1, 2.

Визи, това не е отвътре на апартамента, а отвън, така ли? На етажната площадка?!
На този съседите му могат да го осъдят да ремонтира и пребоядиса стълбището на блока на собствени разноски. Как може такава щуротия в общото пространство? Потресаващо е. Laughing

Готина е лампата в детската! Ти ли нарисува кръгчетата?

# 629
В България не е рядко срещано явлението 'съседът на Визи' (разбрах, че не е лично неин). Е, този доста се е постарал. Ох, сякаш предпочитам нещо такова, вместо един от наще съседи, примерно, който е решил, че двора си е негов и си складира вехтории човекът  Tired Все едно живеем в клошарска къща...

Общи условия

Активация на акаунт