Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 311
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • густо майна Филибето

Ема, тъкмо щях да показвам същите снимки Heart Eyes и опс–докато пишехте 6 отговора Hug
Хайде нещо и от мен: 1 , 2 , 3   , 4 , 5

Едно много ми хареса, все едно е в твоите ателиета Heart Eyes

# 406
jos, имаш ли снимка на вашите стени, че този тефлонов латекс със сатен ме заинтригува. Вие в какъв цвят сте боядисали?

# 407
jos, имаш ли снимка на вашите стени, че този тефлонов латекс със сатен ме заинтригува. Вие в какъв цвят сте боядисали?
снимка нямам, трябва да снимам, имам една тук на детската, но не съм снимала стените, нито ефекта. ще пратя. Ние сме с цвят бял навсякъде, в детската бял с две капки розово и една оранж, много блед розов нюанс се получи, но от отблясъка от пердета, покривки и т.н. се получава визия на оранжево.
на аквис е латексът, покрива много хубаво.

# 408
С тези покривни прозорци - да ви цитирам от една друга тема - начин на почистване, който никога няма да забравя;))):

Цитат
... като ерген, е следял прогнозата за времето и преди силни дъждове ги е пръскал от външната страна с веро.  Laughing  Умирах от смях при тази история.

# 409
С тези покривни прозорци - да ви цитирам от една друга тема - начин на почистване, който никога няма да забравя;))):

Цитат
... като ерген, е следял прогнозата за времето и преди силни дъждове ги е пръскал от външната страна с веро.  Laughing  Умирах от смях при тази история.
Joy супер
влизам да споделя малко френска есен:
Скрит текст:

http://style-files.com/
заповядайте за разглеждане  bouquet

# 410
Джос, идея нямаш колко ми помогна току-що! Hug
Даде ми страхотна и лесно изпълнима идея за лампа в детската стая, която от толкова време мисля!
Ей, колко ме зарадва! Тази седмица ще я спретна и ще показвам Grinning.

Самурайка, аз перденцата с възлите не мислех, че са временни. Идеални са Heart Eyes!
За вратата най-много ми харесва идеята на Пина за бяла римска щора, закачена на стената.

Ема, зашемети ме! Истински разкош! Heart Eyes

От мен нещо литературно. Не помня дали е показвано Blush.
Беше ми доста интересно...

# 411
радвам се Simple Smile
не мога да смогна да разгледам всички червени линкчета вдясно, толкова интересни неща има.
за мен тази тема също е голямо вдъхновение за много неща   bouquet

# 412
Jos, ама защо така! Не стига , че сайта е страхотен, ами и трябваше да споменаваш червените линкчета Naughty. Знаеш ли колко работа имам за днес ooooh!Отивам да разглеждам Laughing
За отмъщение: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 newsm37
Отсега нататък "позволявам" Sunglasses само хубави картинки, които ви карат да се усмихвате или мечтаете Drunk

# 413
http://style-files.com/
заповядайте за разглеждане  bouquet

мммммм, страхотно  Heart Eyes

# 414
От същото място.
Спалня.
А тук освен свещи, друг светлинен източник има ли? Нещо се обърках от тази снимка Rolling Eyes

# 415
Ох, jos направо отлетях. Аз събирам идеи за възглъвници от плетиво. До преди 1 месец мразех деко възглавки, но май вече искам  Thinking
Визи, аз не виждам. сигурно защото е дневната и светлината е само дневна  Mr. Green
Мисля, че най-горе, най-отпред се вижда нещо, но дали е осевтление... newsm78
Самурайка - пердетата в моята кухня са вързани на възел, защото ме мързи да ги резна и подгъна  Crazy така..в хола са като на Мелани, в кухнята като на Самурайка...Някой да има като лигавниците ми в спалнята Joy
Аз май сглупих с цвета на пердето в хола. Ще щракна няколко снимки и ще помоля за идеи за цвят -акцент, че ми се вижда скучно.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 15:34 от VK

# 416
Визи, сякаш на тавана до прозореца има две луни - възможно ли е?! на такъв таван луни  Thinking Може да има и лампиони, които да не се виждат на снимката. Но, случая ме подсеща, че съм била на гости на такъв зевзек - мъж, който имаше крушка само в коридора, а в хола- спалня (то беше гарсониера) нямаше никакво електрическо осветително тяло, а само свещи. Също нямаше столове, нито мека мебел, а само възглавници на пода за сядане върху тях. Матрак на земята, самурайски мечове по стените. По едно време бил влюбен в някаква девойка и ѝ рецитирал стихове, докато тя чакала да я н..бе (извинете  Embarassed ) и затова се отказала да се занимава с него - така ми беше предадено от общи познати. Коята история ме подсеща, че май не сме си разказвали за най- интересното/странно/чудновато жилище, в което сме попадали. Може да излязат интересни истории и идеи за обзавеждане, ето аз нахвърлих няколко  Laughing  Жалко, че няма как да се покажат снимки.

# 417
  • В кошера...
Ще се включа и аз по въпроса с пердетата. И аз обожавам "лигавниците" - имам в спалнята. Обичам тънките воалени пердета (полюшвани от вятъра), но практическата им функция се губи, за това имам и римски щори, същите които Пина показа, но в някакъв ленен нюанс.
Сега сме в ремонт и обединихме кухнята и хола. Пак ще сложа лигавници и римски щори, но какво ще кажете за няколко цвята воал - спрях се на бял, светло и тъмно сив. Единият прозорец е 3 м, а другия около 2,5 м.
Представям си ги редуващи се и застъпващи се някак.
Много ми се иска да боядисам отсрещната стена, на която ще е окачен телевизор, в тъмно сиво, но не мога да събера още смелост. Притеснява ме, че другите стени ще са бели и линиите към тях трябва да са идеално прави.
На пода имаме естествен паркет и очакваме диван в цвят графит. Кухнята ми е ПДЧ орех с алуминиеви лайсни.
Дали ще стане прекалено с толкова сиво и бяло?
Нещо подобно -
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&client=firefox-a& … 9,r:10,s:18,i:161

http://2.bp.blogspot.com/_4wOiQmrRymE/S5pGlI_xmQI/AAAAAAAAMg4/Fl … 0/6-23-black1.jpg

# 418
Aма какви са тези "лигавници"? newsm78

Ето как се боядисват идеално прави линии: http://www.houseofhepworths.com/2011/01/11/what-everyone-should- … ng-perfect-lines/

# 419
  • софия
Не си направих труда да чета и превеждам дали лепенката е специална, но съм опитвала с хартиено тиксо и не става, пропуска отдолу.

На кое казвате лигавник, на влачещите се пердета ли?
Аз за Самурайка си представях полупрозрачно перде, лен или памук, и като е дръпнато да не пречи, ако едната плъзгаща е отворена изцяло.

а писали сме заедно  Simple Smile

Ако може да се каже странно, в дома на един известен сега художник съм виждала изчукана мазилка от стената във формата на кон  Laughing В естествен размер.

Нещо съвсем ми се обърка поста  Crazy

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 17:48 от shhhh...

Общи условия

Активация на акаунт