Златна есен на вратата чука, сладко ЮЛЧЕ се смее и си гука!

• 41 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Звездичка, в делничните дни по евроком в 9 часа дават нупогоди и после мечето бамзе. А в 10 часа по ти ви 7 супер дават клуба на мики маус. Засега!

# 151
  • Варна
Нашият джуниър нали спи по корем, това създава много неприятни емоции в разни лелки. Един път той си спинка и аз съм оставила до касите в магазина /квартален магазин където има такава опция/, за да не влизам с количката. На излизане виждам една жена застанала разтревожена до количката и пита къде е майката на това бебе, защото щяло да се задуши по корем и тя го ПАЗИ. Друга баба пък скочи да го обръща по гръб, трябваше да го притисна с ръга за да не го извърти.  Joy . Ама аз не им се връзвам. Забавни са ми. 

# 152
  • Някъде по Дунава
Добро утро!
Ние днес ще отидем да погостуваме на майка ми, че тя е виждала малчо само като новороден. Ще отсъстваме за около 3 седмици и като се върнем ще опитам да наваксам с новостите, защото там нямаме интернет.
Относно детските филми с мъжа ми се опитваме да ограничим гледането на неподходящи според нас, защото излъчват много агресия и са абсолютно глупави. Дори Картуна съм го кодирала. И Ели гледа Ну Погоди, Мечето Бамзи, Покахонтас а в събота и неделя от 9ч по Супер 7 дават разни филмчета за Барби. Нашата цифрова излъчва и канала BabyTV, който много и харесва и често го гледа. На компютъра сме свалили за Франклин, Пчеличката Мая, Барбароните, няколко епизода на Мечето Ръкспин и Мечета с нежни сърца
Да спомена и за проходилките. Каката ползва и се чувстваше добре там, но тя проходи рано-на 11м, така че ако на малчо му харесва вътре ще го слагам, ако не няма да го мъча.
За захранването ще се водя от малчо. Каката захраних на 4м с картоф, който ядеше с охота, въобще каъвто бъркоч да и сварях го ядеше. Бях си направила пакети във фризера с чушка, карфиол, спанак,тиква, тиквичка и вадех всеки ден, защото аз я захраних късна есен, когато нямаше много пресни неща. Картофи имах домашни , само морковите и праза съм го купувала. На кухня я записах на 9м, когато въведох и супата и ми беше трудно да готвя първо, второ и трето. С нея като цяло нямах проблеми и жълтък, и сирене и месо хапваше, но имам чувството че с Константин ще е по трудно. Поне имаме домашни яйца и заешко, което е подходящо за захранване.
Пожелавам на всички мами усмихнати и весели дечица и спокойни дни и нощи  Heart Eyes

# 153
Благодаря за отговорите за детските! Не искам напълно да я ограничавам нашата кака, но поне да гледа нормални филмчета, в момента например гледа Смърфовете по канал 1, също ми се струва приемливо! Николаева като спомена за Барбароните откъде сте го записали, аз търсих в Замунда, нищо няма, а малката и него го харесва! Аз търся и книжки за Барбароните, че се оказа, че не ги преиздават, а ние имаме две от мое време и децата много ги харесват, та ако някой има такива стари съм готова да ги купя, ако не му трябват! Hug

# 154
Николаева, откъде сте свалили Франклин, Пчеличката Мая, Брбароните, Ръкспин и Мечетата с нежни сърца? Ние успяхме да намерим само една серия на Франклин Sad

# 155
  • София
Добро утро!

Нашият батко не гледа каналите по кабелната с детски филмчета, а му пускаме свалени игрални анимирани филмчета - Шрек, Рио, Смърфовете, Колите, Ледена епоха..Свалили сме му от торентите 65детски филмчета на Дисни и му пускаме тях. От каналите само BabyTV гледаше преди. Сега вече не се заглежда толкова в него. Останалите канали не му ги пускам, защото една вечер бяхме при съседите на гости и с тяхното детенце гледаха някакво филмче по Картоон и се бяха гушнали, че ги било страх. А и неговите приятели не гледат новите анимации и за момента не виждам различия, между моето дете и останалите. Но, както казва и Цанкова в градината им пускат филмчета, особено едната учителка много филмчета им пуска. Тези филмчета са донесени от родители, така че каквото е занесено това им пускат.
Нощен памперс не сменям от почти 2 месеца. Не го разбуждам и сме Либеро, защото Памперс не издържат толкова време.

Димитрова, няма защо!  bouquet Радвам се, че си си намерила примерна схема.
Рая, благодаря още веднъж! Даваме му пробиотика, но сякаш получава колики от него. При вас така ли беше? Вчера го водих и при хомеопата. Изписа ни едно лекарство и го даваме. Дано да има ефект!

Мамите, които децата им спят по корем - Като сте навън как се оправяте? Още като излизате ли ги слагате по корем в количката или като заспят ги обръщате? Нашето момче навън спи много малко в количката, в къщи спи по корем и се чудя дали ако го возя по корем, няма да спи повече. А и в къщи, като спят ли ги обръщате или ги оставяте така да си заспиват сами?

Хубав ден!

# 156
  • Сливен
Писах, писах, и ми изтече сесията  Sad
Привет, момичета  Hug
Вчерашният ни ден беше ужасен - Ивайла не спря да реве цял ден, не знам какво беше това чудо, дано не се повтаря. На всичкото отгоре трябваше да се приготвям за гости, но накрая всичко беше наред, вечерта мина добре, Ивка заспа след къпането и спа от 20,00ч. до 3,00ч.  Shocked, което не се беше случвало то около поне седмица, от тогава си е спокойничка, дори сега спинка, а като се събуди ще излезем на разходка.
А з на Алекс му давам да гледа CN, гледа я от около 1,5г. и не съм забелязала "странични ефекти", разбира се гледа и други детски.
Хубав ден на всички  Hug

# 157

Мамите, които децата им спят по корем - Като сте навън как се оправяте? Още като излизате ли ги слагате по корем в количката иупер ли като заспят ги обръщате? Нашето момче навън спи много малко в количката, в къщи спи по корем и се чудя дали ако го возя по корем, няма да спи повече. А и в къщи, като спят ли ги обръщате или ги оставяте така да си заспиват сами?

Хубав ден!

аз я оставям да спи по гръб, но като  почне през нощта пъшкането, напъването - обръщам я и си спи спокойно Simple Smile в количката обаче не съм я слагала по корем, но нашият  кош и без това в един тесен понеже е и стол за кола.

Привет, момичета  Hug
Вчерашният ни ден беше ужасен - Ивайла не спря да реве цял ден, не знам какво беше това чудо, дано не се повтаря. На всичкото отгоре трябваше да се приготвям за гости, но накрая всичко беше наред, вечерта мина добре, Ивка заспа след къпането и спа от 20,00ч. до 3,00ч.  Shocked, което не се беше случвало то около поне седмица, от тогава си е спокойничка, дори сега спинка, а като се събуди ще излезем на разходка.

Това, все едно аз съм го писала - същата работа и при нас  Shocked Shocked Shocked

# 158
Здравейте!

Рая, благодаря ти за отговора  Hug
mama_pettty Грижовните мечета, Пчеличката Мая  ги има в замунда. Simple Smile
Днес времето е супер!  Nature Sunny
Барбароните ги  има във Vbox и в замунда, но са с  френско аудио.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 13:59 от _Nevi_

# 159
  • Видин
Mama_pettty, Франклин съм сваляла от замундата, както и почти всичките му филмчета Peace

# 160
Привет мили мои!
Гледам за филмчетата си говорите, с каката ми беше лесно, има толкова много DVD-та, които съм и купувала като малка и с интерес ги гледаше, а после почнах да и свалям от Замундата. Обаааче, откри CN и настана един хаос, вече не и бяха интересни нейните филмчета, та се наложи да го кодирам, а впоследствие да го премахна нацяло. Сега обаче, предвид годините и няма как да и забраня какво да гледа, но и тя предпочита Disney chanel. С малчо незнам как ще се оправяме, сигурно по същия начин  Party
Диди, моя Илиан и вкъщи и навън спи по корем. Ще ти кажа как процедирам: Ако заспи докато го кърмя вкъщи го слагам директно по корем в количката. Ако заспи навън тогава го обръщам по корем  и така дечко спи повече, защото не се стряска от ръцете си  Mr. Green. А понякога когато и на гръб не заспива, още докато е буден го обръщам по корем и като го бутна 2-3 пъти и е готов.  Hug
Рокси и ние имаме такива дни Hug Може нещо да се е превъзбудила Ивайла и затова да плачка така. Аз примерно забелязвам, когато Илиан види нещо ново или пък е много превъзбуден не може да заспи, а впоследствие почва и да плаче много.  Hug Абе ден с ден не си прилича!

# 161
  • Варна
...
Диди, моя Илиан и вкъщи и навън спи по корем. Ще ти кажа как процедирам: Ако заспи докато го кърмя вкъщи го слагам директно по корем в количката. Ако заспи навън тогава го обръщам по корем  и така дечко спи повече, защото не се стряска от ръцете си  Mr. Green. А понякога когато и на гръб не заспива, още докато е буден го обръщам по корем и като го бутна 2-3 пъти и е готов.  Hug
Едно към едно!  Laughing

# 162
  • на брега на морето
Здравейте, момичета! Grinning
Тук е норв. циганско лято, времето е разкошно. Сутринта се разхождахме с количката. На обяд излязох с кенгуруто в градината, веднага заспа. И реших да го сложа в количката да спи навън. Спа час и половина, даже по едно време го бяхме оставили сам с бейбифона(бяхме вътре). После като се събуди се кърми малко и сега пак спинка блажено. Довечера сигурно ще ни разкаже играта. hahaha
Пожелавам слънчево настроение на всички! Hug  bouquet

# 163
Диди, ние от всичко  имаме колики, но биогаята ни разказваше играта.

Аз също свалям от замундата.

Вчера е имало слънчеви изригвания и затова бебчовците са се чувствали зле

Лека нощ, мами и спокойни и спящи бебенца.

# 164
В Замундата има 9-10 серии на мечето Ръкспин, 80-минутна Пчеличка Мая, доста торенти за детски филмчета не съществуват вече. Sad

Общи условия

Активация на акаунт