Златна есен на вратата чука, сладко ЮЛЧЕ се смее и си гука!

• 41 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • Сливен
Прецеждате ли преварената вода?
Не
Диди и моята Ивка днес спи по малко и се буди, сега пак мрънка.
Ками, дано малката душичка се оправи бързо и аз бих те посъветвала към хомеопат, на моя позната детето се оправи от АД само с класическа хомеопатия.

# 226
Здравейте мацки
Tsankova подкрепям молбата да пуснеш табличката направо тук.
syni честита годишнина и от мен с малко закъснение! Много да се обичате и да сте безкрайно щастливи!
Sunny29 как сте след ваксините? Краси утре ще го водя и умирам от ужас. Оффф, да мине този период с ваксините, че ми се къса сърцето…
Alya-lya браво на Мишокаааа. Краси миналия път беше качил 1500, но нищо не ми казаха за храненето, дори ме похвалиха, че само на кърма е качил толкова. Но сега вече ще е по-малко според мен. То си знае детето, както са казали и другите момичета. Аз не си представям как може да се прехрани кърмено бебе, при положение, че той трябва да полага усилия за да суче.
Decu браво на Габи за размерчетата. А на теб за инициативата за лекцията. И на мен би ми било интересно само, че Пловдив ми е малко далечко Wink за студентството ще стискаме палци. Предполагам знаеш, но да си кажа, че имаш право на еднократна помощ, ако станеш студентка до 6 месеца на детето, не е хич малка сумата.
ell7 стискам палци за ваксините, да се отчетеш после, колко е пораснала мишката Wink
Мелина_3 дано се оправят по-бързо каналите и да нямаш повече такива премеждия. А статията ми беше много интересна 
Mrs Dimitrova честита месечинка, с пожелания за безгрижно детство!
Ради, браво на твоята принцеса чудесно расте! За пукането на ставите и при Краси го има в коленете и в тазобедрените особено. И аз мисля, че ще го израсте!
Ками, дано бързо да се справите с проблема и да го израсте!
Звездичка! И Краси има сополи от много време, още на предната консултация им казах, но сестрата го гледа и каза, че не се стича секрет към гърлото и можело да е кърма, която е връщал. Но аз като си му почиствам нослето с аспиратора и си вадя сополки, та утре пак ще питам.
Celika и аз не прецеждам водата.
Стискайте ми палци утре леко да минат ваксините, че направо ми е мъка! Иначе няма нищо ново покрай нас. Днес като си дойде мъжо ще се товарим в колата и отиваме в Борисова да се видим с приятели малко.
Прекрасен ден на всички!

# 227
Мелина, ами той маргаринът( т.нар. хидрогенирани мазнини), не е само в сладките почти във всички готови продукти с тесто го слагат, дори и в хляб съм го виждала, дори и да не е от това, само ще е от полза, ако избягваш такива продукти, че никак не са полезни. Сетих, се че може и лецитин да пиеш профилактично за известно време по един на ден от 1000мг.

# 228
  • на брега на морето
Звездичка, благодаря! Hug Ех, то аз малко грехове имам-само чревоугодничеството Embarassed, ама ще внимавам вече...

# 229
Здравейте и от мен Simple Smile
Това ми е първият пост тук и ще помоля за малко помощ .Как мога да добавя и моят господин в групата ? Роден е на 10,07,2012
Благодаря предварително Hug

# 230
  • Варна
Добре дошла, Деси!
Да сте живи и здрави и да растем заедно!
http://dox.bg/files/dw?a=fb168ce192
Първо има една примерна схема за захранване и след това има три таблици с размери.
Мога да пусна и графики на моите момчета как са наддавали, ако някой иска да ги ползва и да си отбелязва за своето дете. Ще ви ги пусна.
http://dox.bg/files/dw?a=b3fb275f54

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 18:30 от tsankova

# 231
Цанкова благодарности за полезните файлове  Hug
Деси добре дошла  Hug

# 232
Здравейте!
Ками, много лошо! Дано малката душичка се оправи бързо!
Кате,  Hug Алекс беше спокоен няколко часа след ваксините, но после буквално изпадна в нервна криза. Заспиваше няколко пъти и се събуждаше със страшен рев. Стискам палци утре Краси да ги понесе по-лесно.
Аз да ви се оплача, Алекс е наддал само 600 грама за 1 месец. Много се чудя защо толкова малко. Храним се на поискване, не изглежда гладен, нито нервен. Нервен е само, когато му се спи. За щастие педиатъра каза, че няма нужда да дохранвам. Ако продължим така, просто ще захраним по-рано. Неговото мнение е, че по-добре да захраним от четврътия месец, вместо да дохранвам с АМ.
Цанкова, благодаря за файловете.
Деси, добре дошла! Да е живо и здраво момченцето ти!
Прегръдки за всички, виждам, че май повечето си имат проблеми, дано скоро всичко се оправи и да се наслаждаваме на майчинството!
Хубава вечер и лека нощ!

# 233
Да се включа за малко преди банята на дребчо Heart Eyes
Милички,благодаря Ви за милите пожелания HugТази годишнина беше много специална за нас,за първи път не бяхме двамата с милото,а и с нашето дългоочаквано слънчице Алекс Heart Eyesслед седем години,бебчето дойде и в нашия дом,благодаря на Господ,че чу молитвите ни PraynigСега се моля само да ни пази живи и здрави,за да сме заедно и щастливи  още дълги години.
Цанкова и аз благодаря за полезната информация Hug
Деси,добре си дошла при нас Hug
Ками,дано бързо се оправите,много неприятно с тези пъпчици.
Кате,да мине леко утре ваксината и Краси да не плачка много HugИ аз искам да минава бързо този период,че са си притеснения и още как.
Алия-Лия,и според мен не би трябвало да се притесняваш,че качвате много щом се кърмите,виж АМ е съвсем различно.Сега децата растът с бързи темпове,но така ще е още мъничко.
Ради,и на нас днес ни се случи да ни изпукат ставичките,и аз се притесних,даже писах и във фейса за това,но сега като чета тук,виждам че не е само при нас,което малко ме успокоява,може би е нормално.
Нека ако на някоя мама и предстой такъв преглед да попита док.за това,ако желае разбира се Hug
Отивам да приготвям банята на Алекс,че е време  да се храним  и после бум в леглото Simple Smile
Лека,спокойна и по малко ревлива вечер ,милички Hug

# 234
Съни, (естита годишнина, макар и на патерици! Много любов, щастие и уют ви пожелавам!

srcs, браво за резултатите - много добре сте наддали.

Цанкова, благодаря за табличката Party

Пепи, понякога Дария, когато търси гърда, за да заспи, много силно си яде ръцете. В началото давах винаги по-пълната гърда. Това, след като се е наяла и от двете гърди и ги е изцедила. Тя обаче я изплюва, като й пусне. Мислех си, че не й харесва нещо гърдата и давах втората, уж по-празната и тя започва да цока, само че не преглъща много-много, но не се сърди, а заспива. И аз на това казвам, че ме бибка вече  Laughing. Явно наистина си търсят бебенцата залъгалка, но понеже и Дария и Илиан не смучат бибки, ни бибкат нас  Crazy Калпазани... Дано правилно съм те разбрала, че не става въпрос за препълнени гърди и даване да суче след дълга пауза от предишното удене - напр два-три часа, нали? Защото при нас режимът е такъв - хранене, будуване, сън, хранене, будуване, сън. Понякога, обаче, Дария изпуска времето си за заспиване и става много нервна и тогава не иска да суче, а да се залъже и в момента, в който захапе зърното и вече е заспала.

Димитрова, честита месечинка. Да растете здравички и добримки.

Ради, Много ти благодаря за споделеното, а на прекрасната Сияна - браво, вече много е пораснала и как геройски понася ваксините. Все така да бъде! Прегръдки от нас с Дария!

Ками, много мъчно ми стана за прекрасната Калина. Дано да отминава бързо и да не го влачите дълго.

Лека нощ, милички, утре ще ви дочитам, че баткото ме дърпа да му правя КОМПАЙНА!

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 22:33 от мама Рая

# 235
Мами, забравих да ви попитам дали някоя от вас е забелязала пукане на крачетата в таза? Аз усетих на няколко пъти при Сияна.
Четах по въпроса и пишат, че няма основание за притеснение, но все пак повече мнения....
Нашата педиатърка каза, че е познато като халтавост на ставите, която се израства с времето.

Ками дано бързо се оправи малката. Не си мисли лоши неща!!!

Нашият ортопед, Алексиев, каза, това пукане да не ни тревожи. Но все пак ние минахме консултация при него. Ако вие не сте минали по-добре си направете един преглед въобще на тазовите стави. Иначе пукането при разни упражнения не е проблем, ако всичко друго е наред, т.е. ябълката не трябва да бяга от ставата.

# 236
Привет!
Влизам само да ви почерпя виртуално, че днес с моя любим съпруг имаме годишнина от сватбата.

# 237
Добро утро скъпи мами! Изпратих си каката на училище, Илиан спи, време е за кафето на мама  Mr. Green
Пети честита ви годишнина, да сте все така усмихнати, позитивни, обичащи се и подкрепящи се  Hug Благодаря за почерпката  Heart Eyes
Райче правилно си разбрала мила, точно като бибка и това е след като и е хапнал стабилно  Mr. Green Какво да го правя кажи, като ми е толкова на сърце  Heart Eyes И като го видя как заспива след първото "бибкане" и ми става едно такова хубаво на душата.  Mr. Green
Ради благодаря че сподели това за пукането, на нас не ни се е случвало, но поне знам ако стане.  Hug А хубавицата Сияна все повече заприличва на хубавата си мама  Heart Eyes
celika аз преварена вода не давам, аз принципно не давам вода, но ако трябва да давам - педито ми каза Девин розов етикет. Знам обаче от каката, че не прецеждах водата, когато я преварявам. Ако се притесняваш от налепите по съдинката, където си я преваряваш, няма как да отидат във водата.  Hug

# 238
Здравейте !
Катя о м благодаря -дано днес плаче малко Краси .На моето мишле вчера му биха само едната ваксина след две седмици другата .Наддал е 740 гр и 5 см-вървим стремглаво нагоре за сметка на килцата  Rolling Eyes.Ама на мен се е метнал явно  Simple Smile.
Само на мен ли не ми се отварят таблиците от Цанкова  newsm78.
Заради, целта да не се къпят след имунизация не е ли да не се мокри мястото -как изми дупето без да го намокриш.
Честита годишнина на мама Петти .
И аз не прецеждам преварената вода -това че не я близва е друг въпрос.
Пепи а тази девин розова трябва ли да се преварява преди да я даваш?
Днес нашата кака замина на у-ще тъжна ,защото бебо не я е изпратил -миличката Hug.А той тази сутрин си спинка за разлика от предишните .
Друго ново при нас няма лек ден на всички -с по-малко ревове и болки !

# 239
Добро утро  Simple Smile

Минавам да ви видя,докато Калоян спи,а Емилия разхвърля играчки...
Съни честита годишнина,макар и с малко закъснение.Още дълги години да се обичате и подкрепяте!
Аля браво на бебока!Няма за какво да се притесняваш,сега така стремглаво наддава след месец-два ще качва много по-малко. (моя племеник така наддаваше до 6месец когато беше почти 11 кг,вече е на година и 4 месеца и нищо не е качил,стои си 11кг,а има завиден апетит) Щом бебчо е добре не се притеснявай.
Деси успех със студентството  Simple Smile Дано да те приемат специалността,която си си харесала Simple Smile
Мелина ох,разбирам те "друже"  Mr. Green Вече станахме специалисти по тези запишени канали...много е изнервящо!
Ками един голям ужас преживяваш...дано да се поуправи малката Калинка,да намерите подходяща козметика и обрива бързо да изчезне!А тази диета...какво ти остава да ядеш-нищо,просто не мога да си го представя....
Гибана и рева и се цедя....голяма картинка съм  Mr. Green Е,признавам първенец си по запишени канали  hahaha Хайде вече без такива истории,да се нареждат нещата и да усетим и ние удоволствието от кърменето...
Браво на всички бебоци,дано все така да наддават.
В този ред на мисли...ние вчера пак бяхме на консултация за контролно теглене и резултата е 100гр за 7 дни...много малко.Проведохме разговор с педи и решихме да пуснем едни изследвания....Следващата седмица ще го водя,дано всичко да е наред.
Деси добре дошла  Hug
Цанкова благодаря за табличката  Hug беше ми полезна информацията.
Мама Пети честита годишнина!Дълги години да празнувате,много да се обичате  Hug
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт