Латка, добре дошли в отбора
Слагам го повдигнат на следващото ниво на количката, и в коша за кола го возих..е всичко е, докато му се доспи и не може да заспи в количката. Без кръст останах да го разнасям и в нас и навън, че той е почти 8 кг. вече
Хайде да се видим тези дни.Котонче, защо пък да го държите изправен? Може просто да го повдигнеш на възглавница, ама сигурно е късно вече, на човечето му е харесало да го разнасяш
Бързо да се оправяте!За масажа - аз му го правя преди къпане. Събличам го голичък малко да порита и го масажирам. Много му харесва. След къпане е немислимо. Мажа бързо с лосиона и обличам, че е гладен.
И ние не пълним ваната всеки ден, така или иначе го мия на мивката почти на всеки памперс и ръцете и лицето по няколко пъти вече, че много му се цапат, то лиги, то косми.

Мисля, че си беше точно такова-кърмаческа стачка, а и педито така каза. Пак не ми позволи да ползвам АМ. Добре, че е тя да прекършва несигурността ми, че досега със сигурност щях да и дам добавка. Не съм против АМ, но си мисля, че ако започна Бел малко по малко ще свикне и няма да иска да суче. Засега овладяхме положението. Купих си и хапчета фенугрийк. Те всъщност си били концентриран сминдух и не е нужно да губя време в счукване на зърна от билката за чай. Мисля че помагат. 
Виждам, че другите момичета са ти дали чудесни идеи, 
Наистина най-важното е да са здрави