Николаева, мерси!
Пепи, дано наистина не е нещо сериозно и се оправя по-бързо Илиан!

Сега вече се успокои и стана едно усмихнато дете.Вече иска да заспива сам в кошарката си,не му харесва когато му се спи да го размъквам от стая в стая.От няколко нощи заспива към 22ч. и става 5ч. дано запази тази тенденция.

, ами да драснат якой ред, да споделят как са.
Бягам като луда напред-назад, хич не ми трябва фитнес при това положение

Ние папкаме в момента, та ви пича с една ръка, както винаги 

Гледам си едно голямо момче
да ми е жив и здрав.Вчера даже комшииката ни среща и като и казах колко сме големи,защото ме попита ,реакцията и беше:"олее,колко расте това дете,ми като стане на 2 год. колкото баща си ли ще е пораснал" 

стига вече притеснения при вас,дано скоро всичко мине по най-лекия начин 

При нас възклицанията обикновено са "колко е буден". Кирил и той последно беше 65 см, ама си е супер.
Жалко обаче, че в H&М нямат 68ми размер от това костюмче http://www.hm.com/no/product/99668?article=99668-B#article=99668-A , толкова е сладко, а чак тези дни го видях.
Да ви е жив и здрав!

.Ака си доволно,по 4-5 пъти на ден.Наддава добре засега,не сме се теглили от 2 седмици,но натежава и дрехите й омаляват.Храня на поискване,но сама си огладнява на около 2-3 часа през деня,нощем имаме поне 3 хранения/усещам как май тогава си получава необходимото количество,за сметка на по-вялото хранене през деня
/.Притеснява ме това,че като стисна зърното след като е сукала,излиза още предното мялко,а не гъстото задно