Златна есен на вратата чука, сладко ЮЛЧЕ се смее и си гука!

• 41 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Котонче и на Краси са така, но те и моите пръсти са с малко по-тъмна кожа преди нокътя, затова смятам, че е абсолютно нормално.

# 91
Запис.
Напоследък въобще не мога да стигна до компютъра...

# 92
  • Някъде по Дунава
Здравейте отново. Ето резултата след консултация - Коси е качил 1,2кг и 2,5см и вече е 5,340 кг и 58,5см. Като цяло е на кърма, много рядко давам АМ, някъде веднъж на ден и то ако нямам изцедена кърма. Последните 3-4 дни обаче не съм давала, явно се засища от кърмата. През деня суче на около 2часа, вечер го къпем към 21.30 и към 22 яде, но не винаги заспива веднага, а понякога заспива чак в 23ч. Буди се в 02ч и в 05ч.
Роксана и у нас около 3 часа преди къпане е ужас. Към 19ч се прибираме от разходка и настава едно мрънкане и сърдене чак до 21ч.
да ви почерпя една виртуална тортичка за втората ни месечинка. По принцип много обичам сладко и често правех преди, но дега е мисия невъзможна с това неспящо човече

# 93
cotton4e и на Макси са му така пръстите, както го описваш.

Момичета възможно ли е да ни расте зъбче?!!
От около седмица забелязах нещо беличко на венеца долу и мислех, че е афтичка, обаче взе да се оголемява малко. Друго- лиги ни текат много от поне 2-3 седмици. От вчера ми е много неспокоен, не спа изобщо през деня, както и днес. През нощта става да яде 2 пъти, което е необичайно за него. И днес пак като вчера както си е весел, гука и се смее изведнъж започва да плаче, лапа си ръцете.. хем иска да суче, хем се дърпа... Изглежда изморен, обаче спи 5-10мин и се събужда с рев.
Изобщо всички признаци на зъби, обаче според мен е адски рано. Днес бяхме при майка ми и тя каза, че това на венеца е зъбче със сигурност и щяло да пробие до 10тина дни. И на мен ми било излезнало първото на 3 месеца. Тя е малко склонна да преувеличава, та се чудя дали е възможно да се започва с тази драма при нас още от сега? Thinking

# 94
Привет и от нас! Hug
Днес и ние бяхме на консултация - 500 грама отгоре и 4 см, т.е вече сме 5700 гр и 62 см. Малко сме качили, но девойката ми е доволна от живота, хапва си, не реве от глад, рядко се буди за нощно хранене и отдавам малкото качени грамчета по-скоро на това, че сутринта преди консултацията хапна малко, по пък "снесе" ужасно много в памперса. А и е толкова жизнена и доволна от живота, че е всичко друго, но не и гладна. Направиха ни само едната ваксина, другата - след 6-я месец, когато има празен период от ваксини.
Днес цял ден с беба се шматкахме в Сердика център, много ми беше гот. Всички у дома се сдобиха с подаръчета. Кърмихме се 3-4 пъти в стаята за хранене и преобуване, успях да си купя 2 блузи...кеф.
А беба беше най-доброто бебе на света - спа 2 пъти по 1,5 часа.
Мелина, видях ги тези дрешки в Н&M, много са сладки. И изобщо за момчета има невероятни неща. Аз днес точно в Н&M се влюбих в един прекрасен бежов гащеризон с мече отпред, но беше момчешки.

# 95
Здравейте и от мен!
Честити месечинки на всички бебчета, които порастват днес с още един месец!  Heart Eyes
Рали страхотна снимка на страхотно малко мъжле  Heart Eyes
Николаева браво на Коси, да ти е жив и здрав още веднъж!  Hug
Ками и моя малчо вече суче по 5 минути, педи каза че има силно развит сукателен рефлекс и поглъща същото количество, което е поглъщал преди за 10 -15 минути принципно.
Днес бяхме и на лекар за акото му. Слава богу успокои ме педи, малко ще огранича млечните продукти и шоколада, както и гроздето, а на малчо изписа Биогая. Каза че дете което е на кърма няма как да направи алергия към белтъка на кравето мляко, докато не мине на АМ или приема млечни продукти. Говорихме си и за захранването - каза да почвам от 17 седмица със зеленчуково пюре и не по-късно от 26 седмица. Та така общо взето. Успокоих се поне  Party
Мамчетата които живеят в чужбина, какво е мнението на вашите педиатри за проходилките, тук се чува че ЕС иска да забранява ползването на проходилки. Ако и това стане, ще е ад докато проходим.  Joy
Хубава и спокойна вечер от мен мами  Hug

# 96
arch.mae, въобще не е изключено да е зъбче. Аз моите тримата по време на зъбчетата имах винаги мастика в къщи, с която им мажех съвсем мъничко на фонтанелата отгоре. Една баба ми го каза и при нас действаше много безотказно. Спирта се изпарява, но анасона от мастиката някак успокоява децата - защо на фонтанела - НЕ ЗНАМ  ooooh! Но действа

Пепи, не съм питала още за проходилките, но честно да си призная - не съм виждала да се продават. Ако науча скоро нещо - ще споделя!

# 97
А пропуснах да кажа, че ние имаме същите признаци като вас arc.mae, но не виждам венеца му да е бял, знам ли  newsm78
Нели Ди силно ме вълнува наистина, ще ти бъда признателна  Hug

# 98
  • Пловдив
Здравейте мами  Hug
Да се запиша и аз в новата ни темичка.
Честито на всички, които са имали повод за празнуване напоследък   bouquet
Да ви почерпя една виртуална тортичка, че днес моето малко съкровище Кристиян става на 2 месеца. Да ни е жив и здрав! Heart Eyes
Другата седмица сме  на консултация и за ваксините, дано по-леко ги понесе и не вдигне температура. Ще се отчета след прегледа.
В телевизора и Крис се заглежда, но аз го въртя, така че да не гледа.
Рали, голям сладур Hug
Айде ставам, че Крис се събуди и е гладен  Laughing
Приятен и усмихнат ден!
Гушки на всички мами и бебешоци  Hug

# 99
Привет мами!
Аз напоследък съм от ранобудните, защото си изпращам каката в 7 и 20 на училище!  Party
Честита втора месечинка и на Кристиян, Елл дано лесно ги понесе ваксините  Hug
Аз пък реших днес да ви черпя с една виртуална закуска, както едно време  Heart Eyes

Хубав и спорен ден на всички! Гушки за всички бебчовци!

Нели Ди ти ли беше споменала да слагаме снимки на бебчовците на първа страничка, аз съм ЗА?! Heart Eyes

# 100
Благодаря ви за отговорите, поуспокоих се малко Hug
При нас духа ледено студен вятър и мисля днес да не го извеждам, незнам как ще изкараме цял ден у дома Crazy, трябва да се въоръжа с търпение Mr. Green

# 101
Нели Ди ти ли беше споменала да слагаме снимки на бебчовците на първа страничка, аз съм ЗА?! Heart Eyes

Аз, такава ми беше идеята за оформяне на първа страничка. Един глас - ЗА, да видим и другите какво ще кажат... И после ще дооформя идеята си като ви дам мейл за изпращане на снимките. Ще сменяме снимките с разтежа на бебчовците

# 102

Аз, такава ми беше идеята за оформяне на първа страничка. Един глас - ЗА, да видим и другите какво ще кажат... И после ще дооформя идеята си като ви дам мейл за изпращане на снимките. Ще сменяме снимките с разтежа на бебчовците

И аз съм ЗА и имам предложение снимките да са еднакви. В смисъл веднъж да слагаме усмихнати снимки - другия път спинкащи, после къпещи...например. Не знам колко успях да се обясня ама...в общи линии да са еднотипни. Пък как точно ще си решаваме всички задружно Simple Smile

И тук да си направя устата отново - Пловдивски мами с мерак за срещичка пишете ми, за да се видим докато времето още ни позволява. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 09:45 от Decu

# 103
Добро утро!
Вече два пъти ми се случва на бебка да и се запуши нослето докато засуче. После се дърпа назад и диша усилено. Дали аз не съм я притиснала към гърдата? Sad
Взех да пробвам Памперс Актив бейби, но много ми пропускат. Още като ги сложа някой път.

# 104
Привет!
Честити месечинки на всички! Да са ви живи и здрави дечицата!
И аз съм ЗА снимки на първа страничка.
Да ви кажа и ние няма да излизаме в този вятър. На мен и в топлото не ми се излиза така, но сега още по-малко Simple Smile
Мама Пети, даде ми идея къде мога да ходя за оригинални детски дрешки, а и ми е близо.

Общи условия

Активация на акаунт