, Роксана
.Пепи
, Мойри
-аз и без това си питам, да съм в час.
Те поне са отзивчиви и обясняват с охота.Лека нощ, момичета и бебчета!

И за пореден път се убеждавам че с едно дете си е лесно... колкото и да ми се струва сега натоварено в някой момент, си казвам- ами догодина, като се появи Оги (
), по- лесно няма да ми става, така че- стягай се мамее 

Давам му само Биогая, но се чудя дали да не сменя с някой друг пробиотик. Мама Рая ти доволна ли си от протексима? В резултат на цялата тази работа този месец, май няма да качим много-много.
твоите премеждия край нямат. Дано вече само хубави емоции да имаш!
Хайде пожелавам ти с Оги да се кърмите успешно!
Ти в Шейново роди нали? Аз като се замисля май бяхме заедно там. 
Особено ми е трудно на закуска. Вие какво хапвате? Дайте някоя идея, че от тази диета пак ми намаля доста кърмата.

Давам му само Биогая, но се чудя дали да не сменя с някой друг пробиотик. Мама Рая ти доволна ли си от протексима? В резултат на цялата тази работа този месец, май няма да качим много-много.
твоите премеждия край нямат. Дано вече само хубави емоции да имаш!
Хайде пожелавам ти с Оги да се кърмите успешно!
Ти в Шейново роди нали? Аз като се замисля май бяхме заедно там. 
Особено ми е трудно на закуска. Вие какво хапвате? Дайте някоя идея, че от тази диета пак ми намаля доста кърмата.
И не пия вече никакви сокове - че и от фрешовете имам чувството, че се влияе - нищо, че бяха морков и ябълка 
Не мога да я излъже да преглътне
май ще ратварям в шишето на био гайата и с него ще и го капя в гърлото
просто в чудо се видях 
Но да си кажа.
Доста често закусвам с кроасани, киви задължително. Също така закуска-омлет или кочан царевица(от тези готовите дето само ги претопляш в микровълновата). Иначе ям често риба, както обикновено, супички, пици, паста с болонезе. От сладките ям -руло, бисквити. Вообще голям глад ме гони и връщането на старите кг съм го оставила за в по-далечно бъдеще. Ама нали момчето трябва голямо да порастне, да бори викингите.

Но да си кажа.
Доста често закусвам с кроасани, киви задължително. Също така закуска-омлет или кочан царевица(от тези готовите дето само ги претопляш в микровълновата). Иначе ям често риба, както обикновено, супички, пици, паста с болонезе. От сладките ям -руло, бисквити. Вообще голям глад ме гони и връщането на старите кг съм го оставила за в по-далечно бъдеще. Ама нали момчето трябва голямо да порастне, да бори викингите. 

Иначе и аз имам да свалям - ама сега няма да ми се получи
с тва без млечни, без риба