Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 343
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Lunen_sun братлето е симпатяга, купи му едно Диорче Heart Eyes
Ренка, пак си се развихрила честито Hug

Ветивер тонка вчера ме спечели окончателно, държа над 8 чАса , рано или късно ще го имам. Като аромат е много конфортен няма нищо дразнещо, мислех че ветивера няма да е за мен, но то тук е така добре балансирано всичко. Красив и пипнат аромат. 

# 76
Lunen_sun братлето е симпатяга, купи му едно Диорче Heart Eyes 

Joy Този лаф много ме нарадва!
Петя, това за последно до Коледа! Зарекох се!

# 77
  • Балчик
Натали, не знам дали има инфо в базата данни за Нилските градини- 100 мл тестер без капачка, но да го напиша за всеки случай- 231 гр

# 78
Мерси, Мимс! Значи го взимам, защото е спрян мисля и в момента го има на добра цена ЕДП. Смятам, че ще се харесаме много. Важното беше да няма компот!  Grinning
Няма компот, обаче има много мухъл.

# 79
Кой от парфюмите бихте ми препоръчали за есента?

# 80
  • София
Кой от парфюмите бихте ми препоръчали за есента?

насочи ни, какво харесваш  Rolling Eyes

# 81
Натали, напълно разбирам какво е преживял ХН, за твоето преживяване не съм много наясно, поради странния ми начин на мислене. Няма да изпадам в подробности, че темата не е за това. Радвам се, че сте живи и здрави и двамата Hug
 Относно Есенс и Алесандро, за мен има бегла прилика, но първият е в пъти по-красив.  HugВторият изкарваше твърде много здравец и китки при мен и отдавна му се радва друг.

Сънче, пожелавам ти скоро да срещнеш точния човек Hug

И още нещо исках да пиша, но забравих, затова като се сетя.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 20:44 от goddess

# 82
     насочи ни, какво харесваш  Rolling Eyes

ми например...УОМАНИТУ ми е любим...Еуфория ...Палома Пикасо..Миднайт Пойзон..

# 83
  • The Evergreen State
Много хубава свежа темичка като за края на лятото!

От цитрусите харесвам за лятото диорските Escales и Addict-и, Armani Acqua di Gioia, ланкомските О-та.

Вчера бях на парфюмна обиколка и тествах Gucci Premiere и Coco Noir.

Много ми харесаха и двата (обаче и аз като Рени се спирам да купувам известно време че.. Crazy )

P.S. Бижу, Ерика от книгата си я представям с нещо сухо и не много сладко като Chanel Eau Premiere или Balenciaga Paris.

# 84
  • Boston, MA
Срам ме е малко да се покажа, толкова време бях изчезнала. А имам чувството, че последния път, като бях тук, пак за цитруси си говорехме, даже на Бижу объркването си спомням, възможно ли е?

Това цитрусово лято ми мина под знака на всичките Ермесовски градини (много са ми омръзнали, нямам търпение поне една от тях да свърши  Grinning), солено-дървения Кот Д'Амур (от 250 мл каца постоянно имам отляти флакони по всички чанти), и смолисто-портокаловата Маржиела. Довърших един Розов Портокал и се бия през ръцете да не си взимам нов.

Един от най-любимите ми мъжки аромати, останал от любим мъж - Бушрон - е много цитрусов, много класен.

За различни зелено-цитрусови емоции препоръчвам Дебют на Делрей. Звучи като стар Диор.

# 85
  • София
Цоп!  Flutter
Малко късничко, но все пак - на линия и аз  Whaasup

Относно темичката - цитруси в парфюми вече разбрах,че харесвам в много малки количества. И по-добре да са лятото...през останаките сезони са ми сякаш по-скоро неприятни.

Чакам темичката с 5,10..15 Grinning

Да се похваля, че си взех Chanel Chance Eau Fraiche и засега се разбираме добре , което е ново за мен, предвид предимното ни взаимно НЕхаресване с ароматите на Шанел ..за сметка на всички останали им продукти  Mr. Green  и..така....това беше вместо запис   bouquet

# 86
  • Boston, MA
Писахте ли вече за Коко Ноар?

# 87
Много, но пиши и ти! Hug
Няма много фенове в тази тема!

# 88
  • София
Писахте ли вече за Коко Ноар?
Писахме доста, но всяко мнение е важно  Hug
Дори го има(ше) вече в един бг сайт, но народът не спи  Mr. Green Освен него там има също Кейко, Бай ви Килиън, някои Джулиети и други нови неща Simple Smile

# 89
  • София
Относно Есенс и Алесандро, да кажа и аз - и за мен Алесандро е по-скоро нещо, което нося между другото, докато Есънс си е голяма люов, много по-класен седи. А и трае доволно, поне към 5-6 часа на моя пергамент, което си е постижение за толкова лек парфюм. Всъщност, единствения друг в тази категория е L'Erbolario Muschio Bianco.

Общи условия

Активация на акаунт