Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Винаги между 8:30 и 12 са разцъфтявали, предимно по-раничко. Звънят ми, когато са на 3 минути от нас. Но вероятно зависи от планирания им маршрут за деня и местонахождението на адреса ти.

# 121
  • София
ясноооо.. Ами тогава аз си действам по моя си план, пък като не ме намерят, да си намерят на кого, къде и как да ми пласират пратката.. Аз по офиси не смятам да се разкарвам, да вися цял ден диван чапраз - също  Crossing Arms

Всъщност, проблемът може би произтича оттам, че пакетът е пуснат с икономична доставка - което  е странно предвид стойността му, но това е тема на един друг разговор Rolling Eyes Но пък коя съм аз да съдя кой как си върши работата - като не са им нужни пари и доволни клиенти, ок, няма да седна да рева и да се тръшкам  Peace Парфюми има откъде да си купувам  Whistling

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 15:42 от Elitsa_z

# 122
  • Бургас
Момичета, имам питане относно този парфюм - обичайните неща - трайност, развитие и т.н.

Благодаря предваритено за отговорите  Hug

# 123
  • Чукарландия
Привет Момичета! Hug Hug Hug

Толкова дълго ли ме е нямало, пропуснала съм цяла тема...Много ми липсвахте! Връщам се да ви чета.

Атти, поздравления за темата!  bouquet

Не се сещам да съм имала парфюм с цитрусов аромат, който да ме е впечатлил. А може би все още не съм открила точния парфюм за мен.

Иначе се сдобих с няколко чудесни мои мечтания, но ще пиша друг път, сега се загнездям да чета!  Laughing

# 124
  • София
Айде бееее, Москинокотуря!  Hug Много дълго се губиш по трасето, бягай да наваксваш пропуснатото и се връщай бързо Simple Smile Шалимар е цитрусов  Heart Eyes
Чакам с нетърпение да споделиш за придобивките  Peace

# 125
  • Чукарландия
Айде бееее, Москинокотуря!  Hug Много дълго се губиш по трасето, бягай да наваксваш пропуснатото и се връщай бързо Simple Smile Шалимар е цитрусов  Heart Eyes
Чакам с нетърпение да споделиш за придобивките  Peace

newsm10

ПП Ако знаеш, що неща ми се случиха...направо ми го намоскинокотуриха, тоя месец. Ще ти пиша на лс.

# 126
  • София
Ей, Бела, добре дошла, момиче  Hug Хареса ти май на теб по Европата, а  Laughing
Разказвай какво видя, какво подуши, с какви армагани се връщаш  Hug

# 127
Беллаа, добре завърнала се Hug  bouquet
Сдобих се с шоколадовата Малиция Heart EyesНе е зле, 50 мл спрейче за 4.70 LaughingДоволна! Шишенцето му е много сладурско.Шоколадче си е баш.

# 128
  • София
Мацки, подбутвам питането си  Praynig - предложете нещо женствено, ненатрапчиво и подходящо за есенно-зимния сезон; без ориенталски/мн.сладки/мускусни/силни аромати. Харесвам фрезията като нотка, но с изключение на Moschino Light Clouds (който е аадски нетраен) и Guerlain Idylle EDT (който ми е подчертано пролетен), досега не съм попадала на друг с тази нотка.
Лилавата топка na Lanvin ползвам в момента, но е много нетраен и летен за предстоящия студ. Миналата зима бях с червената Nina (вярно, че не минава за лек и несладък, но пък ми пасна). Може и нещо закачливо и гурме, но да не е задушаващо.  bouquet

# 129
  • на терасата
Мацки, подбутвам питането си  Praynig - предложете нещо женствено, ненатрапчиво и подходящо за есенно-зимния сезон; без ориенталски/мн.сладки/мускусни/силни аромати. Харесвам фрезията като нотка, но с изключение на Moschino Light Clouds (който е аадски нетраен) и Guerlain Idylle EDT (който ми е подчертано пролетен), досега не съм попадала на друг с тази нотка.
Лилавата топка na Lanvin ползвам в момента, но е много нетраен и летен за предстоящия студ. Миналата зима бях с червената Nina (вярно, че не минава за лек и несладък, но пък ми пасна). Може и нещо закачливо и гурме, но да не е задушаващо.  bouquet

Пробвай парфюмите на Gucci, например, Guilty Intense, или на Givenchy, Dahlia Noir edP И edT, приятни са също ябълките на Дона Карън. Моят съвет е да си набелижиш 3-4 парфюма за тест и в един ден да тестваш само тях. Следващият ден - други 3-4. Иначе става какафония от аромати Laughing

# 130
  • Козлодуй
Много е относително,за мен Нина е точно лека и несладка Mr. Green
Като чета какво харесваш,не вярвам нищо от моите предпочитани есенно-зимни аромати да ти подхожда,затова се въздържам от даване на идеи Peace
Белла,добре завърнала се Heart Eyes Hug Чакам отчет за новите придобивки Grinning

# 131
  • Germany
Преди два дни пробвах на блотер La Vie Est Belle Lancome. Втори ден мирише всичко, около него Shocked
Безумна трайност! За почитателите на шлейфови аромати. На мен не ми допадна, но съм сигурна, че преди пет години щях да го купя на минутата. Прекалено ми е сладък, почти като захарен памук, напомпан с плодов сироп го усещам, ако има такова нещо  Mr. Green Много интензивно и главоболно начало, но като утихна страшно ми напомни базата на Миракъл форевър, от който съм изпръскала два големи флакона и нямаше как да не я забележа, просто в този липсва пачулито.
Днес съм с една от най-жестоките мигренозни кризи и единственото, което понесох е Л'есенс на Баленсиага. Много положително и успокояващо ми действа Heart Eyes, май ще се придобива със сигурност Wink

# 132
  • на терасата
Преди време реших да си изпръскам всички шишенца, които съм зарязала сантиментално с по 4-5 милилитра в тях. Днес дойде ред на Le parfum Max Mara, много хубав, особено на топло като пуснахме климатика се разви прекрасно, но не бих го повторила  Rolling Eyes Утре ще го довърша и ще остане само спомен ...

Та в тази връзка да попитам... Купувате ли ново шише от любим аромат, когато свърши или си казвате, че има толкова много аромати на пазара и се втурвате да търсите новия любимец?

Аз определено съм от втория тип, и не само за аромати  Embarassed

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 21:17 от рак-щрак

# 133
Някои не бих повторила, въпреки че ги харесвам, но има други без които не мога да остана. Не чакам да свършат, само да видя, че някой от тях намалява и си взимам нов Laughing

А вие днес за този студ какъв парфюм избрахте? Аз съм с Ange ou Demon, слагам го за първи път от ранна пролет насам. Беше ме страх да не би да не ми хареса, че доста се промениха вкусовете ми от тогава, но не, обичам си го още Heart Eyes Обаче преди ми се виждаше ужасно силен, а днес го усетих като съвсем безобидно ароматче hahaha

# 134
  • Варна
Купувам второ шише, че и потретвам понякога. И така докато ми втръсне и никога повече да не го поискам. Други пък ми писват още на първите няколко милилитра. Нямам правило сякаш.
Ама какъв студ, днес тук беше 26 градуса, а аз се изтипосах с Шалимар инисиал и му се уби цялата хубост в топлото.

Общи условия

Активация на акаунт