Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 247
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Чукарландия
Атти, с удоволствие ще ти покажа моливното начало на Абсолю при мен  Laughing И двете ми щерки потвърдиха. Не са самотни моливи, но другите съставки не мога да идентифицирам. А печени сливи, смола и мъничко моливи има при голямата, която го пробва. Твоя моливен парфюм, пък, за пръв път го виждам, и ми е любопитен.  Thinking

Атти беше констатирала моливно начало в Cabaret Gres (дали пък не беше остатъчна нотка)?!?

# 196
Каролината на Бижу, дали я има още за тест в парфюмериите?
Joy Hug Има колкото щеш, не е толкова древна! Crazy

раче, бульовче! Hug

На мен този Килиън ...
Въобще от всичките му творби,които подуших ,истински харесах само Back to Black.
Той за мен отвсякъде е Лолита Л. Rolling Eyes Или не беше този Лолитата?! Thinking
Не беше! Любовта е Лолита. Embarassed

# 197
Днес, който влезе в къщи почва с: " Мммм, как хубаво мирише..." вкл. аз  Laughing а то, на тиква печена рано сутринта   Crazy
По този повод - има ли го туй в парфюм?

# 198
  • София
Атти, с удоволствие ще ти покажа моливното начало на Абсолю при мен  Laughing И двете ми щерки потвърдиха. Не са самотни моливи, но другите съставки не мога да идентифицирам. А печени сливи, смола и мъничко моливи има при голямата, която го пробва. Твоя моливен парфюм, пък, за пръв път го виждам, и ми е любопитен.  Thinking

Атти беше констатирала моливно начало в Cabaret Gres (дали пък не беше остатъчна нотка)?!?
О, да! Начало  Peace после съхне на роза.

# 199
  • София
Лю, сигурна съм. Най-добре да го разнося. Ще се жертвам тези дни. Laughing
Сладкият ми мирише на акация. Crazy
Бижу, Атти,Кайен честити ви придобивки!   bouquet

Сега, ще ме караш да диря Love.. Crazy Лолита само по бегли спомени.

# 200
На всички честити придобивки и от мен.
Куражче,съвсем ми уби  Joyкуража  за Килиъните с това описание.

# 201
  • Варна
Да си се пръскате с удоволствие!

Майтап няма, ама и на мен ми отразиха Млечния шейк днес  Simple Smile, щото, да не остана назад и аз го купих  Whistling Много успокояващо и умиротворяващо парфюмче, мирише ми точно на силно подсладено горещо мляко преди сън.

# 202
Ехааа, супер! Днес много нови придобивки Grinning Да са ви честити на всички и да не ви омръзват до последната капка  Hug

Накрая и аз не издържах и преди малко си поръчах Balenciaga L`Essence Crazy

Снощи пък замалко да думна на сляпо Amour De Cacao Comptoir Sud Pacifique, но се зарових из търсачки и форуми преди това и открих нещо много любопитно, поне за мен Shocked Говори се, че парфюмера на Comptoir Sud Pacifique бил самия Пиер Монтал! После се махнал и започнал да работи сам за себе си и много от монталските парфюми са двойници на парфюми на Comptoir Sud Pacifique. Затова и във фрагрантика толкова хора казват, че шоколадите на Сюд Пасифик и Монтал си приличат Laughing
На всичкото отгоре след като си тръгнал Пиер Монтал, от Сюд Пасифик реформулирали парфюмите му и ги окепазили съвсем Shocked

Я кажете вярна ли е тази информация? Shocked

# 203
Аз днес отнесох ето това нещо . Отидох за боя, загледах парфюмите и този ми хареса. Да споделите как е като трайност, че още ми е запечатан.

# 204
Днес, който влезе в къщи почва с: " Мммм, как хубаво мирише..." вкл. аз  Laughing а то, на тиква печена рано сутринта   Crazy
По този повод - има ли го туй в парфюм?
Има няколко парфюма с тиква в тях. Не знам дали са я опекли преди да я сложат. Laughing

# 205
  • Там, където ме обичат
Денси, "строгата господарка" ти праща поздрави.  Wink
Нещо се беше поправила и не само, че не се намръщи, ами доброволно ме напръска с цели четири красоти. Даже си побъбрихме. Препоръча ми ето тази нежна, дървесна и класна роза:
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Aoud-Queen-Roses-1139.html,
За трайността няма какво да споделям, типична монталска. 

# 206
Монтал Уд Куийн Роузез не бих нарекла "нежна" роза,  но е наистина класика в розово-удовия жанр  Peace

При мене вчера и днес е фестивал на розите Simple Smile   Вчера през деня: Creed Fleur de thé Rose Bulgare--мека и много естествена в началото роза, като след това става малко сапунена на моята кожа. Само едно пръскане и го усещах цял ден. Не знам как го постига това този иначе лек аромат.

Снощи при излизане една пренебрегвана от мене роза: Bond 9 Washington Square. Тествала съм я няколко пъти, но не знам защо не съм я носила истински. Върху мене е красива, тъмно-червена роза, с приятна зелена билкова нота, особено в началото. Запазва си характера и не дразни с нищо (рядко ми се случва). Не усещам изявено кожа, което при мене е плюс. Не сладни, както много други рози, и няма нищо локумено, което също ми допада.

Днес тествам Etat Libre d'Orange Rossy de Palma. Не знам защо съм я пренебрагвала досега. Това е огнено-червена, подчертано смела роза или по-скоро мушкато. Както в някои други "рози,"  усещам мушкато по-добре отколкото самата роза. Усещам дори мъхчетата по листата на мушкатото. Началото е страхотно, но нещо в комбинациите в следващите фази започва да додява и я прави трудна за носене. Иначе е добра идея за шипрова роза.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 05:35 от Pixie

# 207
Честити ви придобивки на всички, да си ги ползвате с кеф Grinning

Cruel Intentions на By Kilian при мен не изкарва така омразния ми уд. Успях да го нося три пъти и бих казала, че много ми харесва. Ветиверът в началото също ми харесва, а аз и него не долюбвам, но тук е много добре композиран. Предполагам, че папируса нарежда така нещата на моята кожа. Има си развитие парфюмчето и трайност около 7 часа поне. Има някаква дървесна нотка, вероятно гаяка и сандаловото дърво, които ми доставят необходимия комфорт, при това  леко, неядивно, вкусно. Уд-а е далечен фон, може би единствения такъв, който ми харесва в парфюм.
Back to Black ми прилича на толкова много други вече познати.

Не съм споделила определенията за Прада Кенди на учениците ми, а те са: замириса на крем за ръце или мирише на бонбони, и това след като съм се напръскала току-що и съм влязла в класната стая. Това само доказва колко са различни възприятията на хората.

Аз се сдобих с малко количество от Манията на Армани с черната капачка и съм много доволна, след като преди време я размених.

Малката черна рокля при мен продължава да се развива прекрасно, никакви компоти. Никога до сега не сте оплювали така усърдно Герлен. Laughing

Имам съседка, която се полива с Инсоленс , това е ок, но обгазяването на стълбището с Уоманити ми действа зле. Rolling Eyes

# 208
  • Sofia
Препоръча ми ето тази нежна, дървесна и класна роза:

Фокси, как нежна роза, това е БОВ!  ooooh!
Щях да го купувам на сляпо миналата година, но го открих в София за тест, слава богу.
Представете си на Агент Провокатор бабата.

# 209
  • Там, където ме обичат
Препоръча ми ето тази нежна, дървесна и класна роза:

Фокси, как нежна роза, това е БОВ!  ooooh!
Щях да го купувам на сляпо миналата година, но го открих в София за тест, слава богу.
Представете си на Агент Провокатор бабата.
Karen , аз си знам, че съм зле.  Wink 

Общи условия

Активация на акаунт