Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 279
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Лю, ще нося Колон 68 на срещата непременно, ще се хареса на всички герленолюбителки, които не го познават Simple Smile Обещала съм да нося и Мис Диор стария, и той е истинска прелест.

raz_nejena, зима, не зима, сега му е дошла явно сляпата неделя на Нинфеото, нали знаеш - когато каквото те тресне по главата  Mr. Green Ама пък днес в студа дори е толкова хубав на китка, и вече 10-ти час го усещам, въпреки Колона на основно пръскане.

cayenne, цветните ти моливи в Абсолю ме заинтригуваха много, аз усещам там едни други неща като печени сини сливи и смола. А моливи при мен излизат от този парфюм.

# 181
Петя,  Hug! Ама и ти си във фаза гледам!  Laughing
Мабусина наистина мирише на мазе: точно на мазето ни в Пловдив! Обожавам я тази миризма!  Crazy
А на мен ми мирише на отдавна отворена кутия обикновени вафли "Чайка". Crazy Laughing
И аз имам едно бебче 30 мл след няколко месеца(два или три?) без покупка на парфюм. Влюбена съм в този аромат от година и повече, и все нещо друго го изпреварваше. Приятелка го има и всеки път като се видим, около нея се носи прелест! И всеки път е различно, но не по-малко хубаво, и всеки път я питам с какъв парфюм е, при все че тя има 3, единия от които е Кораловото цвете на Лолита и няма как да сбъркам.
Та имам си CH Carolina Herrera и ужасно си ми харесва, нищо, че не е нов! Heart Eyes

# 182
  • София
И аз имам едно бебче 30 мл след няколко месеца(два или три?) без покупка на парфюм.
Три бе, Бижутко!  Hug От 24 юни досега са толкова  Laughing

# 183
  • Бургас
Бижу, честито и със здраве да си го ползваш  Simple Smile
На мен също ми харесва този парфюм и винаги съм се питала защо никой не го коментира./знам, че е стар, ама това не пречи  Wink /

Днес тествах La Vie Est Belle  Lancome Heart Eyes Много ми прилича на Shalimar Initial EDP, но без тази нотка ,която там не ми понася.

Никой ли не познава Fan Di Fendi ЕDPConfused 

# 184
Лю Hug, благодаря ти за описанието на Cruel Intentions, но щом е с уд ,значи отпада.Не ,че не харесвам удови парфюми ,но имам Белият уд на Монтал и имам чувството ,че ще ми стигне за цял живот Laughing.
La Vie Est Belle,тествахме скоро с дъщеря ми и двете много го харесахме.На нея любимият и парфюм е Flowerbomb и тя беше категорична ,че с Ланкома много си приличат.Струва ми се ,че в Бомбата има повече цветя ,докато в La Vie Est Belle има някакви плодове сякаш Thinking.

# 185
  • Чукарландия
Mauboussin ми пристигна днес и естествено се пръснах- душа не трае.

Рени, аз пак не разбрала...Този ли Mauboussin коментираш?

Да ти е честит и да си го пръскаш с кеф! Hug

# 186
Три бе, Бижутко!  Hug От 24 юни досега са толкова  Laughing
Ми браво на мен, а? Flutter наваксвах с обувките през това време... Mr. Green

Бижу, честито и със здраве да си го ползваш  Simple Smile
На мен също ми харесва този парфюм и винаги съм се питала защо никой не го коментира./знам, че е стар, ама това не пречи  Wink /
Благодаря! Hug
Защото обикновено се говори за неща, които не са масови, или са скочили вчера от поточната линия и малко хора ги познават, харесват и могат да си ги позволят. Но пък е интересно де, като разказваше Куражчето, как парфюм за 200 лв никой не го отрзява, а Малицията жъне комплименти! Laughing Hug А такива реликви никой не обсъжда.  Wink
А аз толкова време го харесвам, че се чудя на акъла си, защо не съм си го купила до сега! Веднъж се бях засилила в Сефора да го купя, но тогава преоткрих Есънс НР и този пак изостана. После реших, че искам Адикт(който и до днес не съм сигурна, че ми е нужен, въпреки, че го харесвам!) и купих него. Въобще отлагах, отлагах, за да ми носи още повече радост сега, нищо, че е стар и незабележим. Просто е великолепен! Heart Eyes От обяд съм с него и спах следобед, и още го усещам обилно. Дори вятъра по улиците днес не го издуха от мен. Даже вече ми се струва, че 30 мл са ми малко. Crazy Обаче пък откривам очарованието на малките бутилчици! Пък СН си има и панделка с висулка, нищо че е най-малкото шишенце. Laughing

# 187
Хихи наизкочиха фенките на Мабусана! Значи не съм сама! Щайгите са култови!!  Laughing

И аз като Бульовче, мисля че МЧР никак не е лоша. Всичко си има аромата и развитие и лека интрига.

Честито на всички с нови придобивки: да си ги пръскате със много кеф идващата зима.
Аз се каня само още едно спряно Гучи да си взема, ама не го намирам. Това кафявото... На сляпо естествено, ама имам подозрения, че мноооого ще ми допадне- бая четох за него. Някой има ли го да го опише?

# 188
  • София
Три бе, Бижутко!  Hug От 24 юни досега са толкова  Laughing
Ми браво на мен, а? Flutter

Направо жеуезна!  Hug Извън майтапа, много се кефя, когато някой се кефи на нова любов и придобивка Simple Smile Да ти е честит и да те радва много  Hug

Кое кафяво Гучи, Ренка, в прозрачното шише или със златната висулка? И за двата имам хубави неща да кажа, само си избери  Mr. Green

# 189
Аз се каня само още едно спряно Гучи да си взема, ама не го намирам. Това кафявото... На сляпо естествено, ама имам подозрения, че мноооого ще ми допадне- бая четох за него. Някой има ли го да го опише?
Имах, подарих го. Шишето с тая капачка тежи 5 кила и не може да се носи в чанта Laughing, пък и моето течеше от към гърлото.
Харесваше ми, но нещо ме тормозеше в този аромат. Мек, женствен, но ме душеше. Подарих го на колежка и сега като го усетя на нея, пак ме дразни! Страшна услуга си направих с тази щедрост, а?! Mr. Green

Мерси, Атти! Heart Eyes Hug

# 190
Атти, с удоволствие ще ти покажа моливното начало на Абсолю при мен  Laughing И двете ми щерки потвърдиха. Не са самотни моливи, но другите съставки не мога да идентифицирам. А печени сливи, смола и мъничко моливи има при голямата, която го пробва. Твоя моливен парфюм, пък, за пръв път го виждам, и ми е любопитен.  Thinking

И колко хубаво, днес петъчно, толкова много щастливи парфюманки с нови придобивки  Crazy Hug Каролината на Бижу, дали я има още за тест в парфюмериите?

Аз чакам още ей това: http://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Les-Orientaux-Vanill … tchouli-6257.html Надявам се да дойде преди срещата, както и да отговори на очакванията ми  Twisted Evil Ако някой ще ми охлажда ентусиазма, моля да е внимателно, че вече съм го поръчала  Laughing

# 191
  • София
На мен този Килиън (Cruel Intentions) ми мирише основно на накиснати стафиди + малко ветивер и в далечината някаква идея за роза и ванилия , има някаква сухота от сандаловото дърво, колкото да не стане много бозав  (  мъжът ми сподели,че му мирише  на индийски пръчици, той често прави такава асоциация.. Tired). Тествала съм го само на ръка, не ме изкуши за истинско носене.
Въобще от всичките му творби,които подуших ,истински харесах само Back to Black.

# 192
  • на терасата
Бижу, честит ти CH, много е хубав на по-студено време. Пък аз днес "открих сезона" на есенно-зимните аромати с L Lolita Lempicka. Много хубав, така ме топлеше, направо ме обгръщаше с вкуснотийки  Heart Eyes

# 193
  • София
Атти, с удоволствие ще ти покажа моливното начало на Абсолю при мен  Laughing И двете ми щерки потвърдиха. Не са самотни моливи, но другите съставки не мога да идентифицирам. А печени сливи, смола и мъничко моливи има при голямата, която го пробва. Твоя моливен парфюм, пък, за пръв път го виждам, и ми е любопитен.  Thinking
От моливния имам малко, дано да успея да го изкопая за срещата и ще го пробваш  Hug

# 194
A, Aтти, изпуснала съм, че си взела НИнфео - ами и то да ти е честито! В студ е пак хубаво - става едно такова кадифено, пудрено, ммм!
Хехе, Бижу, обичам когато някой е последователен в желанията и придобивките си! Честита ти и на теб Каролинка! Симпатична е. Знаеш, че и аз търся разни мънички съкровища и като си ги открия, не ме интересува дали са за 5 или 505 лв, на коя марка са и кой ги е забъркал. Къткам си тук едно Lily Prune Patchouli Chic на Ulric de Varens и се чудя дали изобщо вече ще си го пръсна, или само ще си го душкам. Но то му идва времето, де - нося си го в студено, облачно, във време, подходящо за камина в хижа в планината...

Ренкааа, щайги, плесен - от няколко години и аз съм им фен. Мобусан имам, но до Коромандел и някой от засуканите Ангели (ликьорен или taste) не мога да се добера. В Мобусан през люта зима се усеща и прахоляк от празните бабини чекмеджета на масата и скрина, заточени на тавана. И това ме омагьосва.
А кафявото Гучи - е, да, ще ти допадне, разбира се! Ти какво очакваш - секси подсладена кожа, няма как да не ти хареса!

Млечко, Фен ди Фенди го пробвах два пъти пролетта - на блотер и на кожа. Помня, че беше крушов. И бели цветя. И много траен. Но дали беше едп или едт...Беше първото, което излезе и с което ни посрещаха мацките на входа на бюти зоните и Douglas.

Куражче, да не се бъркаш със Sweet Redemption?

Общи условия

Активация на акаунт