Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
... искам да пробвам и следните: L, Fleur Defendue и Si Lolita.
Кажете къде могат да се намерят за проба (BZ и Pretty Shop не предлагат марката, а в Blick срещу Съдебната палата нямат тестери, само в една парфюмерия на Патриарха имаха едноименната тоалетна вода и развален тестер на L)??
Лолита се предлага в DM.  Peace
Еее, супер, дано ги имат и 3-те парфюмчета, мерси foxy  Hug

# 661
Цитат
Бомбата е в пъти по-добрия парфюм
И аз така мисля, но явно търговски ходът на Ланком е много успешен - обявяват го за бестселър, поне от Л'Ореал де.

А на мен Ланкомският стои в пъти по-добре от бомбата. Приликата им е само в първия половин час.
La Vie Est Belle има развитие и шлейф, докато Бомбата ми се слива с кожата и дори самата аз не я усещам.

Абсолютно на същото мнение съм.La Vie Est Belle има страхотен шлейф и развитие.На третия-четрърти час от напръскването имам чувството,че се усилва аромата.

# 662
При мен Ланкомския изкарва една остра жилка, от ириса предполагам, а като трайност и шлейф Бомбата губи в пъти, точно както при Рапунцел слива се и не я усещам изобщо.

# 663
  • Там, където ме обичат
Аз пък пробвах този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Aoud-Cuir-d-Arabie-1143.html
не че някой ме е карал, ама тази арабска кожа в заглавието наистина ме провокира.
Направо  Sick. Както някой беше писал, те т'ва е "драна кожа". Не знам на какво ухае брезата, но избиха едни остатъчни нотки на кухня, в която години наред се е готвила ориенталска храна и никога не е било проветрявано /а иначе обожавам арабската и турска кухня/. Тютюн изобщо не регистрирах. Кожа и тежки подправки. Един дерт по-малко.  Peace

# 664
  • София
Момичета, Aimez - Moi Caron, става ли за покупка на сляпо? Hug
Мноооого виолетки, бонбонести, с анасон обаче  Confused Тегав е. Това ти го казва човек, който мре по принцип за Карони.

# 665
  • Чукарландия
Момичета, Aimez - Moi Caron, става ли за покупка на сляпо? Hug
Мноооого виолетки, бонбонести, с анасон обаче  Confused Тегав е. Това ти го казва човек, който мре по принцип за Карони.

Благодаря ти! Тегави не ща! Mr. Green

По добре Violette Precieuse Caron, ако искам виолетки. Peace

# 666
От няколко дни съм се размислила за
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Chocolate-Greedy-2186.html
Кажете две-три думи   Thinking

# 667
Нищо добро. Химичен и за мен от недобрите парфюми на Монтал.

# 668
Нищо добро. Химичен и за мен от недобрите парфюми на Монтал.
Тенкю Grinning Hug

# 669
Момичета, имам питане на Мис Диор Оригинал.  Спомням си го от детството ми. Майка ми имаше съвсем мъничко флаконче и си го пазеше много. Много ми харесваше и по спомени си го поръчах. Но после отворих Фрагрантика и там има доста отрицателни отзиви. Че бил ужасен, преформулиран и т.н.

# 670
ужасен ... колко да е ужасен ... 'дърта бабичка'  Mr. Green
много цветен, алдехиден и ретро - купих го преди няколко години с много кеф и на сляпо, мъчих го доста, но не ми понесе
Атти да каже една добра дума за него  Mr. Green

# 671
  • Там, където ме обичат
много цветен, алдехиден и ретро - купих го преди няколко години с много кеф и на сляпо, мъчих го доста, но не ми понесе
И slWink
И аз си падам по ретро аромати, но този бранд нещо не ми пасва.
Изключвам разбира се онова аудовско чудо от екслузивната им колекция.

# 672
да, скоро пак писахме за него покрай Арпеж
Блис, прегледай темата  Wink

# 673

Ами аз си падам по цветни и алдехаиди  Embarassed

# 674
  • София
ужасен ... колко да е ужасен ... 'дърта бабичка'  Mr. Green
Атти да каже една добра дума за него  Mr. Green

Ами аз си падам по цветни и алдехаиди  Embarassed
Много добри думи мога да кажа. Обаче за най-дъртия, нереформулирания. Алдехиди, пудрени цветя... на моята кожа това се  получава, мен бабките ме обичат. При мен е пудра, на други кожи е остър киселоч.

Белла, да, Прешъс Виолетките са несравнимо по-добрите.

Общи условия

Активация на акаунт