Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Винаги насляпо, презапасяването е кофти за мен, освен ако не е Глория или Непристойна. Mr. Green
Годес, за мен Пудрения Шанел 19 не е за теб. Мисля че няма да ти допадне. Peace Пробвай го и кажи как го усещаш. На него му мина сезона обаче.

# 646
Яснооо, значи трябва да се пробва Пудрения 19 newsm78
Бижу, Денси  bouquet

Презапасяване е, според моите разбирания, препрезапасена съм само с Черния кашмир Mr. Green

Няма Глория, Денси, иначе бих боднала една-две 100-ки  Crazy

Хайде като го измисля, ще споделя какво съм избрала, май и аз клоня към сляпото или по-скоро почти сляпото Laughing

# 647
  • София
И аз мисля, че пудрения 19 няма да ти хареса, особено, ако обичаш 19 Wink

# 648
  • The Evergreen State
Днес тествах най-накрая ланкомския ла ви е бел.  Shocked Хубав е но изумително много прилича на цветната бомба! До там че ако имаш единия не си струва да купуваш другия, поне според мен.

# 649
Абе къде ги намирате тия Черни Кашмири? Искам и аз един!
Годес, бързо оправяне!  Hug

# 650
  • Велико Търново
 Аз искам да споделя,че съм окончателно и безвъзвратно влюбена в Герленските парфюми Heart Eyes Wink След Шалимар инишъл,Идилия,Меджик...сега се сдобих и с Инсоленс-мммммммм.....красота Heart Eyes Още не съм привършила наличните ми парфюми и вече мисля да се запасявам отново с тях....+ нови попълнения,провокирана от вашите мнения Wink Hug

# 651
Днес тествах най-накрая ланкомския ла ви е бел.  Shocked Хубав е но изумително много прилича на цветната бомба! До там че ако имаш единия не си струва да купуваш другия, поне според мен.
Не е само според теб! Hug Приликата е изумителна, но Бомбата е в пъти по-добрия парфюм. Жалко за Ланком, изложиха се доста с това копиране.

# 652
  • София
Цитат
Бомбата е в пъти по-добрия парфюм
И аз така мисля, но явно търговски ходът на Ланком е много успешен - обявяват го за бестселър, поне от Л'Ореал де.

Goddess по въпроса за запасите или сляпа стрелба - аз късно миналата нощ се сетих за нещо, за което си мечтая от една година, но поради цена просто го бях изтрила. Вече пътува - ще се похваля щом пристигне, а междувременно се сетих че имам и повод.
Отдавна не съм си угаждала така - голяма радост.
И в този дух днес си взех и едни медени кремчета "Добра мама" от Л'Окситан - ммм - мед и гардения, много плюшен мирис!

# 653
  • The Evergreen State
И аз харесвам бомбата маалко повече денс, обаче ла ви-то като по-изгоден вариант на бомбата не бих се изненадала да е наистина бестселър.

идоменеус, заинтригува ме с тия кремчета Heart Eyes, утре ще се засиля към л'окситан да ги проверя

# 654
  • Варна
Аз искам да споделя,че съм окончателно и безвъзвратно влюбена в Герленските парфюми Heart Eyes Wink След Шалимар инишъл,Идилия,Меджик...сега се сдобих и с Инсоленс-мммммммм.....красота Heart Eyes Още не съм привършила наличните ми парфюми и вече мисля да се запасявам отново с тях....+ нови попълнения,провокирана от вашите мнения Wink Hug

Същото се случва с мен. Направо съм обсебена. Много са ми интересни ароматите, а трайността им така вдига летвата...

# 655
  • виртуално
Цитат
Бомбата е в пъти по-добрия парфюм
И аз така мисля, но явно търговски ходът на Ланком е много успешен - обявяват го за бестселър, поне от Л'Ореал де.

А на мен Ланкомският стои в пъти по-добре от бомбата. Приликата им е само в първия половин час.
La Vie Est Belle има развитие и шлейф, докато Бомбата ми се слива с кожата и дори самата аз не я усещам.

# 656
  • Чукарландия
Момичета, Aimez - Moi Caron, става ли за покупка на сляпо? Hug

# 657
  • София
Хвърлила съм око на Лолитските аромати Heart Eyes
Вчера пръснах Lolita Lempicka EDT и много добре ми застана на кожата, хем нежен, хем закачлив, сладък, но в никакъв случай натрапчив Grinning Ноо не го купих, защото обичам да вземам информирани решения Mr. Green и искам да пробвам и следните: L, Fleur Defendue и Si Lolita.
Кажете къде могат да се намерят за проба (BZ и Pretty Shop не предлагат марката, а в Blick срещу Съдебната палата нямат тестери, само в една парфюмерия на Патриарха имаха едноименната тоалетна вода и развален тестер на L)??

# 658
  • Там, където ме обичат
Хвърлила съм око на Лолитските аромати Heart Eyes
Вчера пръснах Lolita Lempicka EDT и много добре ми застана на кожата, хем нежен, хем закачлив, сладък, но в никакъв случай натрапчив Grinning Ноо не го купих, защото обичам да вземам информирани решения Mr. Green и искам да пробвам и следните: L, Fleur Defendue и Si Lolita.
Кажете къде могат да се намерят за проба (BZ и Pretty Shop не предлагат марката, а в Blick срещу Съдебната палата нямат тестери, само в една парфюмерия на Патриарха имаха едноименната тоалетна вода и развален тестер на L)??
Лолита се предлага в DM.  Peace

# 659
От тестваните дотук хермесанси най не ми хареса Santal Massoïa . Някакъв треволяк който сладни леко , млечен треволяк и не ми е траен. Какво произведение е трябвало да стане не разбирам Rolling Eyes. Розата икебана макар да ми приличаше на два други поне е пипната и интересна.
Ветивер тонката обаче е много, много хубав Heart Eyes

Като чуя Герлен и вече бягам със 200  дори нямам желание да я тествам тая рокля, омръзват ми бързо това отдавна го забелязах на 5-ия милилитър още hahahaМалко да има баланс че сте се огерленили гледам  bouquet Grinning

Лолитите и на мен са ми интересни.Л Лолита е чуден , Си Лолита съм мирисала отдавна дано го има някъде за припомняне. Не съм видяла в ДМ да има Лолита Simple Smileно може.

Общи условия

Активация на акаунт