Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Бях зазимила Нинфео-то , вчера пак го изкарах съобразно жегата  Laughingще го докапча ако така продължава да пече Simple Smile
От така описаните от вас неща след време ще търся за проба Сюблим-а Simple Smile

# 631
  • София
Момичета, личи си, че срещата е била прекрасна!

Аз не успях да се включа, тъй като бяхме с големия ми син на Изложение за образование в Хилтън и там се проточи по-вечко, отколкото очаквах. Но пък гледам, че и тая неделя има организация, така че мога и да успея да намина, кой знае. Ние пак ще бъдем на Изложение за образование, тоя път е в Шератън и е по-близко чисто географски погледнато. Така че - без големи обещания - ще направя опит, имам желание!  Hug

Парфюмно ми се иска да взема малко да се поукротя откъм пазаруване и се самодисциплинирам сега! Но това не ми пречи да тествам естествено.  Mr. Green От новите неща, които ги има в БЗ и други популярни магазини - Сефора и т.н. като че ли най-много ми харесва Ла Ви Е Бел на Ланком. Новото Мис Диор ме грабна отначало, но нещо не чак толкова последните няколко теста... Май трябва да си изчакам студеното време, за да реша 100%-ово... И за новия Шанел съм малко не съвсем убедена. А МЧР определено ми е твърде химическа. На фона на всичко това мога да взема да си придобия Сеншуъл Ноар на Ести Лаудер, хич не е нов, ама ми харесва повече от всички нови... Та такива вълнения ми минават през мислите...  Mr. Green

Хубав ден на всички!   bouquet

# 632
Бях зазимила Нинфео-то , вчера пак го изкарах съобразно жегата  Laughingще го докапча ако така продължава да пече Simple Smile
От така описаните от вас неща след време ще търся за проба Сюблим-а Simple Smile
И аз съм днес с него. Heart Eyes

# 633
И аз съм днес с него. Heart Eyes
HugИзобщо не можах да му намеря заместител за най-топлите дни или поне другарче.Херба фреска почувствах че ще мога да нося в топлото , тествах  само веднъж не съм я носила в жега активно така че за догодина ще я имам предвид.

# 634
  • София
Който каквото искаше/мислеше/чудеше се за Ермесансите, да ми драсне едно лично, че в цялата какафония ми остана единствено впечатлението, че няколко мацки питаха за различни неща  Laughing Laughing

днес съм с Хипнозата на Ланком - нещо май не ме радва съвсем след вчерашната Баленсиага Париж  Rolling Eyes

Като казах Баленсиага, миналата седмица тествах Флоработаника - много красивата кутия и леко странното шише крият интересен сок - зелен почти до степен да горчи и с препратки към Нилските. Определено ще го тествам пак, само се чудя защо го пускат сега, когато лятото в западна Европа е вече почти забравено  Laughing

При поредния тест нещо ме подразни в Черната рокля - даже не мога да определя какво, но нещо като че ли беше не на място .. Нищо, ще има повече за любителите му  Hug

# 635
Днес съм Целуната от дракона, и ми е едно хуубаво  Grinning Crazy Нося се метър над земята...другояче се бачка така  Laughing
Не разбрах кой го носеше на срещата /ако може да си признае, че да му благодаря/  Hug Влюбих се на срещата в неделя, в понеделник издирих и поръчах едно ЕДП, а днес сутринта преди работа тичах да си го взема. ЛюбоФ, какво да се прави.. Twisted Evil

И Хабанита ще се придобива /с нея знам кой ме запозна   Two Hearts Hug/
След това мисля да поспра за малко...

В неделя съм извън града, ще ми се да можех да се клонирам, че да съм и на срещата. Толкова много интересни неща е имало за подушване онзи ден, и са останали далече от моя нос. Но пък си изпълних "плана за петилетката" по запознаване с редки стари или спрени аромати, така че да знам какво искам и какво да търся, и какво не.

# 636
http://parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offer&am … amp;offer=5806080
Момичета, какво е мнението ви за този парфюм?

# 637
Noir de Noir не ме бутна на земята, имах огромни очаквания. Една красива свежа роза с ууд, точно такава каквато не харесвам принципно: жива и свежа току що откъсната. За сега мнението ми е от няколко капки, имам намерение да го разнося с пръскане, но очаквах доста от този аромат..
Dianne Brill е копие на Мабусан!  Shocked Не мога да повярвам, че ги взех и двата по едно и също време, защото единият със сигурност изключва смисъла от притежание на другият. Имат естествено разлики, ще правя паралелен тест и ще се опитам да разбера кой харесвам повече, но ценово е просто комично, Мабусан е страхотен на нормална цена, а Диане е безбожно скъп. В шлейфа са различни, Диане е доста по-пудрен и има отново някаква миризма на гримове, но само в началото. Ще има дописване като си затвърдя мнението. Във връхните нотки определено за различни,но базата е почти едно към едно.

# 638
  • София
Днес съм Целуната от дракона, и ми е едно хуубаво  Grinning Crazy Нося се метър над земята...другояче се бачка така  Laughing
Не разбрах кой го носеше на срещата /ако може да си признае, че да му благодаря/  Hug Влюбих се на срещата в неделя, в понеделник издирих и поръчах едно ЕДП, а днес сутринта преди работа тичах да си го взема. ЛюбоФ, какво да се прави.. Twisted Evil
Аз знам на кого е Целувката на дракона... 3 шишета... и знам къде живее... само не знам кога не си е вкъщи  Twisted Evil А ти откъде толкова скоротечно за 1 ден го издири и придоби?

# 639
Гледам хубава срещичка сте имали Grinning

Аз втори ден се мъча с 38+ градуса и имам нужда да си поръчам нов парфюм, за утеха. Имам  дилема: нещо старо, любимо и добре познато за презапасяване или нещо на сляпо Sunglasses

Да ви питам и за Шанелите №19 едп или Пудрения, от първия имам около 10мл, а втория не познавам, така че ще ми интересно да прочета 'за' и 'против' Praynig

# 640
Да ви питам и за Шанелите №19 едп или Пудрения, от първия имам около 10мл, а втория не познавам, така че ще ми интересно да прочета 'за' и 'против' Praynig
Ох, и двата... Tired Laughing Много са различни за мен. Щом имаш №19, знаеш какъв е - хубав.
Пудрения е много красив в началото, после ми заприлича на нещо, което (добре че не помня какво беше) шашна притежателката му и не се зарадва на асоциацията ми, ама нá, на мен на това нещо си ми миришеше. За друг парфюм иде реч, но не се сещам кой.  Blush После ще питам, ако помнят, да ми кажат.
Пудреният е с начало с препратки към Ирисовата Прада, но някак си по шанелски начин.

# 641
  • Пловдив
Така сте се разшоколадили, а никой ли все още не е тествал това http://www.fragrantica.com/perfume/Masaki-Matsushima/Mat-Chocolat-972.html ? На първо четене ми изглежда доста примамливо. Утре чакам една поръчка от сайта и днес пък изобщо не се сетих да попитам дали имат виали от този  newsm78 .
Имам си Sensuous noir  Laughing , прекрасен също както първообраза си. Влюбена съм вече и в двете версиии, остана третата, но и тя мисля ще ги допълни. Имах малко здравословни проблеми миналата седмица , които много ме бяха стресирали и имах нужда нещо да ме поддържа и да ме кара да се чувствам уютно и сигурно Simple Smile - точно Сеншъс се справи с тази задача. Толкова сте говорили за него, но чак сега му дойде ред да го опозная и обикна.

# 642
  • The Evergreen State
Аз от месец някъде съм с МЧР. Много е хубава но разбирам защо някои казват че е химична или не е за тях. Нещо много бързо взе да ми омръзва, жалко, чак ме дразни на моменти. Ще я прибера засега, не мога да я ползвам.
И аз като Годес и Петя се чудя за утеха дали да не взема нещо старо и познато и харесвано, може би едно малко Мис Диор? От новите парфюми нищо не ми харесва Rolling Eyes.

# 643
Атти, от тук: http://twistermall.com/search.html?phrase=le+baiser+du+dragon&x=6&y=12 някой беше дал линка в предна тема, с коментар, че тук е скъп. Ама по-евтин не видях, пък като го искам Flutter Освен това се точех на Byredo, който засега ще си почака...

goddess ако е за презапасяване е едно, за препрезапасяване - друго  Laughing Какво на сляпо, ми е интересно? А първия, ако е Елексир Де Мервей, нали ти е любимец, и вече знам защо  Peace Онзи ден го пръсках на срещата, страхотен е!!! 

# 644
  • София
Благодаря   bouquet Наистина не е евтин, обаче е по-красив, отколкото скъп  Mr. Green

Аз втори ден се мъча с 38+ градуса и имам нужда да си поръчам нов парфюм, за утеха. Имам  дилема: нещо старо, любимо и добре познато за презапасяване или нещо на сляпо Sunglasses
Винаги при такава дилема избирам сляпото  Crazy Луд умора няма, пък и има шанс да получа прекрасна изненада, докато другото може и да ми омръзне, докато му дойде реда.

Общи условия

Активация на акаунт