Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 372
  • 627
  •   1
Отговори
# 240
  • Троян
Аз не помня точно,но не се ли реши по рано да се теглят Другарките newsm78

# 241
  • Балчик
Ааа.аз опаковах само бродираните неща и другата част от подаръка. Печивата така или иначе ще се опаковат отделно, за да не се изцапа основният подарък.  Wink А после вече двата пакета заедно ще опаковам в кашонче за изпращане. Peace

# 242
И аз смятам, че срокът за записване е много дълъг. Основната част от участниците са се записали и мисля, че не е много удачно да дадем срок от един месец, в който ще се запишат още пет човека /примерно/, докато тридесет други ще имат само две седмици за проучване на другарчето и избор на подарък.

# 243
Аз затова вече съм решила какъв ще е моя подарък- който и да ми се падне , на всеки ще влезе в употреба. Името на другарчето ми е нужно за да знам към кого да адресирам картичката си и за това какво за хапване ще приготвя, защото има значение къде живее другарчето.

# 244
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз затова вече съм решила какъв ще е моя подарък- който и да ми се падне , на всеки ще влезе в употреба. Името на другарчето ми е нужно за да знам към кого да адресирам картичката си и за това какво за хапване ще приготвя, защото има значение къде живее другарчето.

Подкрепям напълно, макар че не съм решила какво ще купя .

# 245
  • София
Вижте: http://www.liveinternet.ru/users/asvushka/rubric/2313405/ , четири страници със схемички, някои от които не ги бях срещала досега.  Аз уж приключих с бродерията, остава ми оформлението на последните неща, обаче се поразрових тук-там и  Crazy. Нямам търпение вече да си разбера кое е непознатото ми другарче...

# 246
  • София
Само аз ли се туткам и съм избоцкала само 2 минита, и се чудя дали ще влязат в употреба изобщо? Simple Smile Ниииищичко не съм направила, и почвам да се замислям дали да не се откажа Sad

# 247
Само аз ли се туткам и съм избоцкала само 2 минита, и се чудя дали ще влязат в употреба изобщо? Simple Smile Ниииищичко не съм направила, и почвам да се замислям дали да не се откажа Sad
Ох, аз също много се притеснявам и се чудя дали да не се откажа ...

# 248
Ох, аз също много се притеснявам и се чудя дали да не се откажа ...

АААААААА без такива , да си ги нямаме  Crossing Arms Колкото - толкова, а и време има много все пак. Щом аз се справих миналата ( първа за мен ) томбола за има няма 1 седмица, сигурна съм, че и вие ще можете  Hug

# 249
Много хубаво! С този дълъг срок, вместо да се запишат още хора, започваме да се отказваме... Аз бих ви предложила, ако наистина ви е трудно да изработите играчка или украса за елхата, направете нещо коледно в рамка, аз бих се зарадвала много. Може също някакво банерче, покривчица, салфетки.

# 250
  • Балчик
Подкрепям казаното от ИмаТ. Понеже в условието е казано 3-4 коледни играчки, а аз обичам нечетните неща и затова направих 3 играчки и 1 коледна бродерия в рамка. Аз също бих се зарадвала на нещо в рамка, даже може би повече от играчка, защото съм си избродирала доста играчки и не са ми толкова необходими (това, ако го прочете съфорумката, чието другарче ще стана, да не се чувства задължена да ми шие нещо в рамка, и да се притесни, че не искам играчки- напротив, ще се зарадвам, но няма да се разочаровам, ако не е играчка Peace ), а рамката все ще се намери къде да се сложи. Peace

# 251
  • Троян
Затова ще е хубаво малко по рано да си научим другарчето ,за да можем да изработим каквото му се иска Simple Smile  На мен не ми пречи какво ще бъде изработено,на всичко ще се зарадвам ,щом е напавено за мен HugНе ме вълнува и външния вид на нещото за хапване  Mr. Green  нали е вкусничко Blush

# 252
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала, но редовно наминавам да видя до къде сте я докарали. Виждам че има момичета които искат да се откажат. Не дейте така. Аз също не съм напреднала кой знае колко, но до изпращането има време. Подкрепям останалите че няма значение колко играчки ще направим . Може и да е някакъв друг вид коледна украса. Аз бих се зарадвала на всичко. Нали ще е правено за мен. това стига. Така че момичета никакво отказване.
   Подкрепям Албена за срока. Може би малко по-рано ако научим другарчето си притесненията  относно подаръците ще понамалеят имайки предвид неговите предпочитания .Казвам ще понамалеят,защото до последно все се питаме дали ще се хареса, дали съм успяла да зарадвам човека и т.н
относно сладките или солени нещица важното да е вкуууууууусничко eat

# 253
  • Балчик
Ами хайде да вземем решение за по-ранно теглене на другарчетата. Hug

# 254
Ами хайде да вземем решение за по-ранно теглене на другарчетата. Hug

Хайде! И аз искам по рано да знам кое ще е другарчето ми  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт