Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата на играта, обсъждани в публикацията?
Кога са крайните срокове за записване, теглене на имена и започване на изпращане на подаръци?
Какви идеи и помощ са предложени в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата на играта, обсъждани в публикацията?
Играта включва създаване на ръчно изработени коледни украшения и подаръци, като играчки за елха или други видове коледна декорация. Участниците трябва да приготвят и малък предмет, свързан с хобито им, като кутия, ножица, несесер, конци или панделка на стойност 15-20 лева. Освен това те трябва да направят домашно приготвен сладкиш или соленки (напр. коледни сладкиши, меденки, кекс или сушени плодове), които да изпратят на друг участник. Всичко трябва да бъде изработено с любов и грижа, насърчавайки творчеството и размяната на коледни изненади.
-
Кога са крайните срокове за записване, теглене на имена и започване на изпращане на подаръци?
-
Какви идеи и помощ са предложени в публикацията?
-
Какви са правилата за участие в играта?
-
Какви техники за шиене използвате?
Нямам нищо против да си кажа годините
, те и без това стават повече, не по-малко
, от 15г-20г

но кола не пия
Така ме наричаха най-добрите ми приятелки в гимназията. Все още ме наричат така.
/
.
Наблягам на биричка с мъжО и троянска сливова (когато имам възможност 
. 
Като се замисля ще се зарадвам на онези конци в преливащите се цветове.
1. Кремена -
2. Години - 35, но се чувствам на 20
5. Когато не шия обичам да ям
(никога не отказвам пиле с картофи - пратете една тава) хиххих, пия .... ракийка.
6. Кръстчета!

8. Напоследък съм фен на Дименшънс, но ... хареса ли ми картинката шия и толкова.
9. Нови техники - естествено!