Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 371
  • 627
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мили другарчета! Макар че досега не съм писала във вашите теми, ги чета и разглеждам с голям интерес. Искам и аз да се запиша за томболата, ако може да се намери едно свободно местенце за мен. Whistling Колкото до лексикона, ето и моите отговори:
1. Казвам се Виктория, ника го виждате, но все пак vicktoria_petrova
2. Аз май ще се окажа най-малката, ще правя 19 на Коледа. А що се отнася до това на колко се чувствам, имам си моменти, когато съм като на 3, но имам и моменти, когато се оказва, че имам достатъчно акъл. (Имах случка наскоро, на едно обучение, когато една жена се изуми като си казах възрастта, оказа се, че ме помислила за по-голяма, звучала съм много разумно, ех, какъв комплимент  Sunglasses
3. Семейното ми положение май се подразбира? Неомъжена съм, има време  Laughing
4. И дечица нямам мои, аз самичка стигам Simple Smile Пък и братче си имам, ама мама вече спомена (да си призная, с Люска (Росица) имаме родствена връзка  smile3534 )
5. Когато не шия... аз от скоро шия, и не шия много, но когато не шия обичам да ям сладко, особено шоколад, аххх, като си помисля, как хубаво ми стана... и да пия...хмм труден въпрос, обичам Спрайт, много даже, алкохола не го долюбвам, чаша вино, ако има повод, ми е напълно достатъчна.
6. Ами аз понеже, както споменах, от скоро шия, нямам предпочитана техника. Преди години, когато мама ми показа за пръв път беше едно малко гобленче, ама не помня с какъв бод беше, а като се замисля, май така и не го довърших, трябваше да има фон, ама остана само с няколко реда такъв. Наскоро се запалих, ших едни манолии, помогнах на мама с едно патенце по Великден за яйчицата, и уших първото си самостоятелно гобленче. Вие сте го виждали, но аз нямам снимка да ви пратя пак. Сега шия едно друго котенце, пак смесено, този път са кръстчета, четвъртинки, контур и възли. Ще видим кога ще го довърша и ще се похваля.
7. Гергефи, линийки, лупи, не съм ползвала, струва ми се по-трудно с гергеф, лупичка не ми трябва за сега, а линията даже не знам за какво я ползвате. Аз ползвам маркери (като мама) светъл и тъмен и си драскам по копието на схемата (оригинала го пазя, мама така ме научи  ppp )
8. Предпочитания за фирми нямам. Ушитото ми коте е Дименшънс, сегашното забравих на коя фирма е  Embarassed Мисля, че не името на фирмата определя дали гоблена ще ми хареса. Не съм шила големи гоблени, не знам дали ще имам толкова търпение, аз искам всичко да става бързо, да го видя скоро. Заглеждам се по тези на черна панама, но съм предупредена, че е по-трудно, и още не смея.
9. Ами за мен всичко е ново, и всичко ми е интересно. Не съм пробвала да шия с мъниста, но ми се струва интересно.
10. Студентка съм в момента в Американския университет в Благоевград. Не работя, както вас, но си имам работа в университета. За момента съм преводач на главния ни готвач, понеже той е англичанин и няма как да се разбира с персонала и с доставчиците.
11. Препоръки и забележки нямам. Дано не съм прекалила със словоизлиянията.  Hug

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 20:59 от vicktoria_petrova

# 121
Павлина, не е задължително да е на такива топчета, може да си оформиш бродерията по свой начин така, че да може да се окачи на елхата. Даже Пепен беше показала такава украсена елха - играчките приличаха на нещо като възглавнички.

И аз имам идея да направя нещо такова, но ще видим ако успея да се сдобия с топчета до тогава ще направя

# 122
Вики добре дошла при нас.

# 123
Виктория, добре дошла!  newsm51 Павлина, пазарувала съм от 8888. Плащаш в момента на получаването на стоката, много са коректни, ще останеш доволна. Доставката също е нормална.  Peace

# 124
Ех, на мама момичето Hug
Престраши се най-после да пишеш, а не само да ни четеш. Сега ще изнамеря котето да го покажа пак, а другото бяха магнолии, а не орхидеи.
Ето това са нейните работи:
 Да допълня- яйцето е с бод 1:1, Може да шие и1:4, но май наистина се запали по шиенето с кръстчетата.

# 125
  • Троян
vicktoria_petrova Добре дошла при нас Hug welcome  Това е много мило и мнеого ме радва ,че майка и дъщеря пишат в темата.Дали един ден и аз ще пиша заедно с моите момичета...

# 126
Те твоите вече шият- сега остава да ги открехнеш към форумите и готово. Аз мислех че Виктория няма да се научи да шие, защото до сега не е проявявала интерес, въпреки че и двамата с баща й шием, но ето че в един момент се получи. А форума си е наркотик. Аз всяка вечер взимам моята доза.
Хубав ден, момичета!

# 127
vicktoria_petrova - честито, диагнозата ти е поставена вече! Болна си от нашата болест  Mr. Green - оттърване няма да знаеш! Лечението е:
1. Шиене
2. Постване във форума
3. Задръстване със схеми
4. Още и още - гоблени, схеми, игли, ножици .... всичко!

albenapd - и аз като прочетох си помислих за твоите дечица, ИнаТ и за племенницата ти също - това е толкова приятно, да знаеш, че има след теб диря, че успяваме да вдъхновим още и още хора, дори и децата.  Hug

люска - ти пък с тия дози ме уби, и това 6:58 за тебе вечер ли е?! newsm78

Хайде банда, компанията се разраства - до Коледа ще сме стотица!  Party

# 128
Лечението е:
1. Шиене
2. Постване във форума
3. Задръстване със схеми
4. Още и още - гоблени, схеми, игли, ножици .... всичко!

delfin4e ми то това не е лечение hahaha Това е задълбочаване на болестното състояние  Mr. Green
Неизлечими сме тука всичките Joy .......задръстване със схеми, още и още от всичко по много hahaha маняшкоооооо Crazy

Аз още не съм направила украса/играчка. Мисля идеи Thinking През ден през два ми идват нови ooooh!
Виктория добре дошла Hug
Още едно момиче се записа тук за играта?  -  anieli

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 09:31 от didida

# 129
Аз вече имам няколко готови минита, които чакат да бъдат оформени

# 130
  • Юпитер- Сатурн
Виктория, добре дошла.  Hug

Албен пожелавам ти след година две и двете ти дъщери да се включат в нашите редици.

Така, днес сядам в 7,30 да бродирам коледни играчки, тогава ми дойде музата. Крайния резултат бе, че закъснях за работа. Шефката ме сяде, та на ум си мислих "що не я препратя към Бачийска и Делфинче, да и обяснят причината за закъснението"  Joy. Ама стоически се сдържах.  Laughing

# 131
Виктория, добре дошла, самата аз съм от скоро тук и е много забавно в компанията да шиещите жени. Поздравявам те за това което си изработила до сега. Чудесно е!

Хайде банда, компанията се разраства - до Коледа ще сме стотица!  Party

newsm18    202uu  newsm18

# 132
Албенка, те твоите момиченца са при нас вече  Hug, просто не могат да си показват все още творенията, но ти го правиш за тях  Laughing и за нас Wink

# 133
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Добре дошли, на новите попълнения и младата, свежа кръв.  Twisted Evil

Така, днес сядам в 7,30 да бродирам коледни играчки, тогава ми дойде музата. Крайния резултат бе, че закъснях за работа. Шефката ме сяде, та на ум си мислих "що не я препратя към Бачийска и Делфинче, да и обяснят причината за закъснението"  Joy. Ама стоически се сдържах.  Laughing

А, прати ми я  smile3508 От вчера ми е тръгнало на гневни шефове, а днес съм една лигава кондиция, с главобол от хрема вече една седмица така че, както се казва в онази реклама " Тя, .... да ми се яви, ич няма да я бавя."

Аз от ангажименти съм почти до никъде, дори и план и идеи нямам.  ooooh! Решила съм обаче да пробвам в неделя една нова за мен рецепта да видя дегустаторите дали ще я одобрят.

# 134
Виктория, добре дошла.  Hug

Албен пожелавам ти след година две и двете ти дъщери да се включат в нашите редици.

Mr. Green другия път й кажи - "Шефкеее ще те гони делфина!" и ми я препрати  #2gunfire
 Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт