Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 371
  • 627
  •   1
Отговори
# 135
  • Юпитер- Сатурн
delfin4e, ba4iiska знаех си, че мога да разчитам на другарската ви помощ  Hug

# 136
  • София
Решила съм обаче да пробвам в неделя една нова за мен рецепта да видя дегустаторите дали ще я одобрят.

А така....аз издирвам схемички за минита все още, ама също възнамерявам да се пробвам с тази и онази рецепта, за да преценя кое най-добре мога да напрява  Laughing. Домашните ще оценят най-много тази точка от регламента май  Laughing
Някои схеми свалих от страничката на Пепен  Hug Hug Hug , но не отказвам и още.. Просто все още няма къде да принтирам цветно за съжаление...

# 137
Loshana, на мен много ми помогнаха и линковете от първа страница. Погледни ги и тях сигурна съм, че ще си харесаш някой неща.  Peace

# 138
  • София
Loshana, на мен много ми помогнаха и линковете от първа страница. Погледни ги и тях сигурна съм, че ще си харесаш някой неща.  Peace

о, да, ще погледна и там, благодаря, че ме подсети  Hug

# 139
  • София
Набързо да пусна един линк, аз тук си ровя за схеми. А тия дни ще попълня и лексикона. Peace

http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=48105&pg=1[/url

# 140
Стани, страхотни схеми  Hug

# 141
www.krestx.ru/ - тук има готини минита, хора!
Хайде помагайте за тези топки, моля ви!!! Не искам да правя стиропорени, искам да си ги ушия аз, да са изцяло от панама.  Confused Вътре ще им сложа някакъв пълнеж.

# 142
 HugИмам три готови играчки! Joy Joy Joy
Моите не са от стиропор, вдъхновявах се от тези две снимки:
,   bouquet

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 16:00 от krk_kr

# 143
www.krestx.ru/ - тук има готини минита, хора!
Хайде помагайте за тези топки, моля ви!!! Не искам да правя стиропорени, искам да си ги ушия аз, да са изцяло от панама.  Confused Вътре ще им сложа някакъв пълнеж.

Добра идея. Ще ми е интересно да видя резултата.  Hug

# 144
HugИмам три готови играчки! Joy Joy Joy
Моите не са от стиропор, вдъхновявах се от тези две снимки:
,    bouquet
Ами какво да ти кажа ... ЗЛАТНА СИ!!!

# 145
  • София
а аз си купих формички за курабийки и бисквити  Laughing

# 146
Оффф, не знам за вдъхновението, и аз бях много вдъхновена, но резултатът... хич не ме задоволява, да ви призная. Моят, де. Направените ми две играчки си ги представях много по-изящни. Направо се чудя дали да се пробвам с още една или направо да мисля друга украса за останалите бройчици Simple Smile

# 147
  • Плевен
А пък аз току що открих това  Shocked

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626759.720

Ах Джема ,къде изчезна !?Какви страхотни и красиви коледни сладки си спретнала  bouquetОсобенно тези които приличат на играчки за елха  #CrazyВеднага да я издирим и да ни проведе курс по сладкарство  Peace

момичета връщам се за да попитам коя от вас е от Сливен.Трябват ми целофанени пликчета малки и открих такъв магазин в Сливен .

http://martenici-petya.com/?packages-cellophane

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 17:07 от pepen

# 148
Pepen Люската днес ми каза за този сайт и ще прави поръчка от там.
 И аз направих две украси,които на мен си ми харесват.Топка правя за първи път и според мен стана сполучлива.

# 149
Не е за този. Ето линк към този от който аз съм поръчвала и скоро мисля пак да си взема и пликчета, и мъниста, и пайети, и лента органза.
Голямо разнообразие от артикули.
Не мога да пусна линк- дава ми рекламен спам. Чукнете ЕМ АРТ в гугъл и ще ви излезе.

Общи условия

Активация на акаунт