Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 11

• 30 929
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
# 226

Поглед на влюбен мъж Thinking Thinking Thinking

В кого ли newsm78 newsm78 newsm78

# 227

Нала на снимачната площадка, много си допаднали с Шукран.

Дали няма да я видим  в сцена с Нуран и Кенан?

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 18:33 от riminiii

# 228
Рими ,  не може без Нала - така де  newsm78
Цяла зима и лято се въртя около Джансел и Пънар  , сега горката е позабравена  заради снимките. Ще я вземат те за  роля  и то без кастинг  - та тя си е звезда от доста време Laughing Laughing Laughing

Аз търсих да намеря котето с мустак като на Джансел и го сложа до Нала но не го намерих  Embarassed Embarassed Embarassed
Намерих обаче друго - това Маман ли е или се препознавам  #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 18:54 от sebilMM

# 229

А , тоя Батко обречен да го мразим Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много добре си играе ролята човека smile3508

# 230
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2012/09/22/kotu- … ola-dusmeden-once
Това е относно статията  Laughing
Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers) do you remember the link that Cansel retwetted "a fan"Cansu" thoughts about Kotu yol"?? the writer Yuksel like it and re publish it
Сега ако кажеш за какво иде реч за изпусналите инфото преди време, китките са за теб.newsm51
Видях, че са я публикували във фейса на Джансел и десетки са я харесали, та мисля, че е нещо положително.

Себи, тази актриса е нашата маман. Я каква е хубавица, а откъде я измъкна тази злоба във филма. Rolling Eyes

# 231
Уси  Hug това ,че е ненавиждан  образ в сериала  говори , че е артистичен талант .Започвам да я харесвам Confused Laughing

Какво е това поведение на Леман - вземете отношение вие майките на момчета- комфортно ли ще живеете с момиче  с нейното поведение newsm78 newsm78 newsm78

# 232
Уси  Hug това ,че е ненавиждан  образ в сериала  говори , че е артистичен талант .Започвам да я харесвам Confused Laughing

Какво е това поведение на Леман - вземете отношение вие майките на момчета- комфортно ли ще живеете с момиче  с нейното поведение newsm78 newsm78 newsm78
Себи, а ако маман не е харесала Леман още от самото начало и се е държала винаги лошо с нея, за мен е нормално Леман да й отвърне с подобно отношение. Не знам предисторията, затова не смея да я обвинявам. Според мен маман е длъжна да се съобрази с избора на сина си.  Naughty

# 233
  И аз така мисля Уси Hug,майките сме затава да разбираме и помагаме на децата си .
Маман започва макар и не с тактични и кротки методи да действа в полза на дето си  Laughing Laughing Laughing

# 234
# 235
 И аз така мисля Уси Hug,майките сме затава да разбираме и помагаме на децата си .
Маман започва макар и не с тактични и кротки методи да действа в полза на детето си   Laughing Laughing Laughing
Малко късно се е сетила да действа.  Naughty
Ако е искала да й върви по гайдата, трябвало е да го пречупи, докато е малък. Не е успяла тогава, сега - "късно е либе за китка". Но аз по принцип съм против това майките/ свекърви и тъщи/ да определят половинките на децата си. Затова не одобрявам поведението на маман спрямо кандидат снахата. Пък и не съм сигурна дали няма да използва Нуран само да се оттърве от Леман.

Пънар сигурно е ангажирана, щом Нала е на снимачната площадка.  Simple Smile

# 236
# 237

Маман  наистина е изпуснала момента да стане близка със  сина си когато е бил малък. Такива са били обсоятелствата покрай убийствато на бащата ,за които също не знаем подробности.

Да, аз също съм  против  да се месим в избора на децата си за човека до тях , но когато са разочаровани  от избора си да ги оставим да страдат ли и гледаме безучастно  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз бих казала какво мисля . Ако иска да ме слуша , но да знае моето мнение!

# 238
Здравейте  Hug
Честит празник   bouquet

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2012/09/22/kotu- … ola-dusmeden-once
Това е относно статията  Laughing
Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers) do you remember the link that Cansel retwetted "a fan"Cansu" thoughts about Kotu yol"?? the writer Yuksel like it and re publish it

Објаснување за статијата добив од Мрвица  која зборувала со турските момичиња и и кажале дека статијата е позитивна (иако тој критичар секогаш бил лошо настрен) и дека станува збор за тоа дека на гледачите тешко им е малку да го разберат говорот на 60 тите год.и метафорите кои тогаш се користеле.Пишува дека серијата е многу автентична и дека строго се држат на книжевното дело на О.К.
Воглавном позитивна е статијата.
Поздрави
 Hug

# 239
    Горкият Кенан - ние искаме едно , Маман друго, Леман трето ......

Нуран въобще не знае какво иска в момента  newsm78

Пита ли го някой какво иска той горкият. Hug

Паси  Heart Eyesблагодаря ти ,че чухме от вас Мерве Hug позитивни новини   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт