Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 11

• 30 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 240

За сега лека нощ!

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 22:22 от sebilMM

# 241
Здравейте  Hug
Честит празник   bouquet

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2012/09/22/kotu- … ola-dusmeden-once
Това е относно статията  Laughing
Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers) do you remember the link that Cansel retwetted "a fan"Cansu" thoughts about Kotu yol"?? the writer Yuksel like it and re publish it

Објаснување за статијата добив од Мрвица  која зборувала со турските момичиња и и кажале дека статијата е позитивна (иако тој критичар секогаш бил лошо настрен) и дека станува збор за тоа дека на гледачите тешко им е малку да го разберат говорот на 60 тите год.и метафорите кои тогаш се користеле.Пишува дека серијата е многу автентична и дека строго се држат на книжевното дело на О.К.
Воглавном позитивна е статијата.
Поздрави
 Hug

Паси  Hug, Марви  Hug, дааа,  тези "гледачи"  Simple Smile май са свикнали да гледат докато си пият чайчето с баклавички и локумче  ooooh!, съчувствам им. Дано погледнат и малко по друг тип сериали, както вече споделих, това е естетски и студиен сериал, по близо до стилистиката на филмите. Джансу в блога си пише интересни неща и този журналист, който  е доста негативно настроен, не му остава нищо освен да признае и препечата статията.  Grinning

Лека нощ и от мен!  Hug

# 242

Е, хайде от мен да мине Laughing Winkи на Леманките -лека нощ!

# 243
  • София
Добро утро  Hug

# 244
 HugДобро утро Hug
Шатци Heart Eyes, блазе ви  Sad.В леглото  си поднесла кафето ,  а аз седнала трябва да го пия  с моите неделни дежурства Wink Wink.Благодаря ти  bouquet

Хубав  и приятен неделен ден Hug Hug Hug

# 245

Защо ли гледа така стреснато Кенан newsm78 newsm78 newsm78
Не очаква такава  спонтанност, не знае как да реагира или е стреснат от собствените си реакции #Crazy #Crazy #Crazy

# 246
Добър ден!  Hug
Паси, Марви, благодаря ви за пояснението за статията!  newsm51 newsm51
Ох Себи,  Hug, виждам че са ти голяма мъка Кенан и Нуран. Simple Smile
Ами всички видяхме, че Нуран единствено се радва на шанса, който й даде Кенан. Пък той какво си мисли, си е негов проблем.
На мен ми е проблем кога ще се излъчи следващия епизод и от колко часа.  newsm78
Допускам, че може да е по рано от четвъртък, след като Джансел съобщи, че в четвъртък са работили до късно. А по принцип този ден им е за почивка. Дали ще го излъчват по рано или някой от актьорите има ангажимент и заради него снимат ударно.
Хубав ден!

# 247
Добро утро  Hug
Шаци,кафето многу ме освежи,мерси   bouquet
Себи многу убави слики и гифчиња си ставила  Hug
Џансел е стреснат од непосредноста,искреноста,топлина на која не е навикнат во животот (со Леман и со маман имаат сосема други односи.....воздржани и култивирани)
Имајде убава недела   bouquet

# 248
  • София
здравейте момичета,

най-после изгледах епизода. Много динамичен хареса ми...без финала  Cry Сега ми е интересно, как Кенан ще узнае за случилото се.
Аз лично имам усещането, че Кенан вече не я приема само като актриса. Струва ми се, че малко преминава границата на приятелска и колегиална загриженост  Wink...но това е мое мнение.

Сега, и аз като Уси, се чудя кога и в колко часа ще е следващия епизод  Tired

# 249
Мише,Уси  Hug
И јас се мислам баш какво место ке и дадат на серијата....знам дека ке биде соодветно,затоа што оваа серија има посебна тежина,вредност....ова е серија која ке биде престиж за турската филмографија (најголемиот критизер штом не можел да даде лоша критика има некое значение).
Сепак важно е дека серијата оди и ке имаме задоволство да гледаме нешто вредно,квалитетно....

# 250

Здравейте  Hug

Може и да е егоистично малко ,но мен не ме вълнува нито деня, нито часа на излъчването  Laughing Laughing Laughing
Важното е да го има сериала .
Яд ме е ,че точно когато предстои да стане интересен по "турски" вариант с драми и раздели започнаха да го   менкат Mr. Green в дневните и часови пояси Mr. Green

Уси  Hug  мисля го Кенан  естествено ,защото Леман се е лепнала за него като кърлеж , а Нуран като нищо ще го използва за трамплин и отдушник на проблемите и - Sad Sad Sad

Мише  Hug дали само ние приемаме влюбването на Кенан в Нуран за факт  или другите се разсйват Joy Joy JoyПак повтарям - Кенан в Нуран .Сега още не коментирам чувствата на

Нуран.Да се разберем по въпроса Hug Wink Hug

Паси  Hug мислим в еда посока ,но ти си по- деликатна  Embarassed Embarassed Embarassed

# 251
    Hug Hug:

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 17:25 от riminiii

# 252
 Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 17:53 от riminiii

# 253

Рими  Hug страхотем е Джансел - каква е тази мимика ,какво е това чудо  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesЗасякох гифчето - 6 секунди!

Стъписана е Лиман от играта и на Нуран и на Кенан  ShockedНе е очаквала такъв отговор  на некадърната си игра  с Бюлентт и започва да действа Mr. Green

Не коментирам ,че е хубава жена Леман и харесвам много Езги- мисля върху поведението и като цяло Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 20:20 от sebilMM

# 254
Добър вечер!  Hug
Ей, това момиче си остана голям фен на Джансел и непрекъснато е на снимачната площадка.

Мен ме почерпиха с нов клип и реших да го споделя с вас.

Общи условия

Активация на акаунт