Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 11

• 31 637
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Очаквам в скоро време да се появи Бедир ага или хората му в Истанбул. Дано да е сега, когато Нуран е в болницата. И да го излъжат, че е починала, та да ни отпадне един дерт.
Себи, Кенан е нежен и към Леман.  Wink

# 436

Така е Уси , нежен е по навик и необходимост с Леман, но чувстватааа....са на друго място .
Търся доказателствен материал , но нямам много време ,че чантите и куфарите ме чакат  Laughing Laughing LaughingКогато не ги търся са пред мен , но сега  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 20:59 от sebilMM

# 437

Ох, ето го и третия кандидат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
То човек и не толкова млад трудно би се прижалил  за толкова мазно и гадно мъжко подобие Shocked Shocked Shocked

# 438

Така е Уси , нежен е по навик и необходимост с Леман, но чувстватааа....са на друго място .
Търся доказателствен материал , но нямам много време ,че чантите и куфарите ме чакат  Laughing Laughing LaughingКогато не ги търся са пред мен , но сега  newsm78 newsm78 newsm78

Зараждат се чувства у Кенан, ама и той за сега е объркан - държи на принципите си, та ще видим кое ще победи - разума или сърцето.  
Ти пълни куфарите сега, а от чужбина след време ще очаквам доказателствен материал. А може и като се завърнеш.  

Цитат
То човек и не толкова млад трудно би се прижалил  за толкова мазно и гадно мъжко подобие
Peace

# 439
Лек път Себи!

Дано да имаш по-голям късмет от мене))) Мойта почивка май ще е пълна - нет няма, а резервния вариант може и да не издържи до събота.

За сметка на това днес изгледах първа серия с превод. Ами тази мама Нуранина - ами тя наистина си я продаде. Викаше, че няма дъщеря за втора жена докато не чу за парите. Направо ми угадна такава обич. Тя обича сина си, държи малката да ходи на училище, а Нуран - кучета я яли. След гледането с пълен превод много ми дожаля за Нуран -  не й стига семейството, ами и левент Решат й е на главата. (Права е каката в Истанбул дето казва й на него да му дадат роля, че добре се преструва  Joy Joy)

Лека нощ! Ще бягам, че тука на едни холандци им правят караоке и пеят фалшиво на английски.

# 440
Гави Hug Laughing - за кареокето -душа давам за такъв вид забавление.
Благодаря за пожеланията момичета  - с камера тръгвам по пътя на Джансел и   Пънар в Испания. Laughing
 Ако имам късмет ще правя снимки  в далечен план hahaha
 и ще ви ги покажа.
 Не  искам почивка без нет Shocked- удоволствието ми няма да е пълно без вас макар и за малко на ден- нуждая се от това ,ама не е зависимост Laughing Naughty

# 441

Ааа...ааА!
 Стига сте размахвали ръце  Naughty
 Те са да прегърнете и утешите момичето ..така де!

# 442

Рано ми е още да си лягам , но за да не  пропусна да ви кажа  лека нощ - сега го правя  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 22:42 от sebilMM

# 443
     Според мен клипчето е добро , но нямам време да го пусна както трябва smihesorry smihesorry smihesorry

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 23:09 от sebilMM

# 444
Себи, ще ни липсват твоите клипчета и снимчици. Дано да имаш нет и свободно време за да се включваш честичко Grinning Лек път и хубави мигове.

# 445
  • София
Добро утро  Hug

Себи     bouquet хубава почивка.

# 446
# 447
 HugДобро утро Hug
Шатци Heart EyesИзпивам кафенцето- благодаря ти  bouquet и тръгвам.

Ронки Hug

Приятен и спокоен ден Hug Hug Hug

# 448
# 449
Добро утро. Hug Hug Hug
Шатци,  bouquet

Себи, лек път. Hug
Хубав ден на всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт