Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 11

• 31 637
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Поне разбрахме ,че не и е тежко положението на Нуран.Е на крака е , че даже и за ръчичка с Решатко  Wink
И Леман много сладка  Heart Eyes

# 466
Резюме 8 еп.  на английски

Kotu Yol Episode 8 / Summary
.от Kötü Yol на 2 октомври 2012 г. в 18:50 ·.

Hug

Being stabbed by her brother, Nuran is struggling for life in the hospital.

Her mother, her sister, Reshat and Kenan run to the hospital at ones.

Ayshe blames Reshat as much as Ihsan for everything that happened.

Reshat starts fighting against his own conscience.

He should change from now on and should propose Nuran if she gets fine.

And he starts praying for Nuran to recover.

Seeing that Kenan  is too much worried about Nuran, now Leman is almost sure that he feels affection towards Nuran.

She starts keeping eye on him.

# 467
Резюме 8 еп. Hug

Намушкана от брат си, Нуран се бори за живота си в болницата. Майка й, сестра й, Решат и Кенан тичат към болницата по едно и също време. За Айше Решат е толкова виновен, колкото и Ихсан за това, което се е случило.  Решат започва да се бори срещу собствената си съвест. Той си обещава да се промени и да предложи на Нуран, ако тя се оправи. Започва да се моли Нуран да се възстанови. Виждайки, че Кенан е много притеснен за Нуран, Леман е почти сигурна, че той чувства привързаност към Нуран. Тя започва да го наблюдава.

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 22:11 от ·٠•Snejka•٠·

# 468
  • София
Снеже   Hug
Резюме 8 еп. Hug

Намушкана от брат си, Нуран се бори за живота си в болницата. Майка й, сестра й, Решат и Кенан тичат към болницата по едно и също време. Айше обвинява повече Решат, отколкото Ихсан за това, което се е случило.  Решат започва да се бори срещу собствената си съвест. Той си обещава да се промени и да предложи на Нуран, ако тя се оправи. Започва да се моли Нуран да се възстанови. Виждайки, че Кенан е много притеснен за Нуран, Леман е почти сигурна, че той чувства привързаност към Нуран. Тя започва да го наблюдава.
Това изречение ме изуми.Ма как така Решатко е по виновен от Ихсан  Shocked Всичко тръгна от сина , ама то бива , бива  Crossing Arms

# 469
Момичета  благодаря за снимки, резюме и превода му!  А също и за превода на интервюто.  newsm51 newsm51 newsm51
Ама наистина целият епизод ще се занимава с Нуран. Хич не ми се изглежда правоподобно Решат да е до Нуран, нещо временно ми се вижда.  newsm78
Шатци, нормално е мама да търси причината другаде / като чета в БГ-мама определени теми, всяка мама застава зад детето си, дори да е виновно, аз не го разбирам, ама е факт./ Може би гледната й точка е , че ако Решат се беше оженил за нея, Ихсан нямаше да го направи.

# 470
  • София
Тука става въпрос за опит за убийство  Mr. Green .Да предположим ,че покрият случая пред властите   Crazy ама Айше  го обвинява  май морално за всичко.Е и тя не знаеше ,че дъщеря и има някакви отношения с Решат до момента ,в  който изчезна Нуран и Джанан си каза.От къде накъде е  виновен Решатко  Sick

Ама както казваш Уси тия работи с оправданието на 'детенцето" важат и за ежедневието  ooooh!

# 471
Шатци, аз също не мисля че Решатко е виновен за опита за убийство. Опитах се да проумея гледната точка на майката на убиеца.
Дали пък Ихсан няма да изчезне безследно някъде и да забравим за него?  newsm78 Но какъвто е кекав и кърък, как ли ще преживява?

# 472
  • София
Къде ще иде Ихсан , че той си е   верно кекав  SickНай много при ония авери  Stop дето се събра с тях  и се наливат  Mr. Green.Те дали имат дом  newsm78 или спят по улиците.

# 473
Резиме,снимки и превод за 8 еп  Hug
Мерси Рими,Снеже,Шаци   Hug   bouquet
Рими,во очекување на преводот од Интервјуто,благодарам  newsm51
Терминот кој е даден на серијата од Канал Д 22.30 можда не е добар затоа што се поклопува со фудбалкска утакмица  Thinking
Мене лично ми одговара...кај нас е тоа 21.30 ч (јас би сакала да одговара за турските гледачи заради рејтингот...ама)

# 474
Къде ще иде Ихсан , че той си е   верно кекав  SickНай много при ония авери  Stop дето се събра с тях  и се наливат  Mr. Green.Те дали имат дом  newsm78 или спят по улиците.
И аз не знам къде ще отиде и дали въобще ще се отдели от полата на мама.  ooooh!
Но си мисля, че никой няма да иска да каже истината на полицията, дори може въобще да не я извикат. В болницата ще излъжат нещо и ще покрият случая. Може пък да ме опровергаят.
Паси, аз хич не се притеснявам от футболния мач. По важно е филмът да има рейтинг, достатъчен да се задържи на екран.  Peace

# 475
Не по-виновен, а "Решат е толкова виновен, колкото и Ихсан".

Според мен става въпрос, че Нуран живее с Решат без да се женени и пак въпроса опира до тая чест, дето ние не я разбираме като тях. Нали Ихсан я намушка заради едната чест. Щом и сега вестниците са пълни с "убийства за честта" представям си преди 40 години какво чудо е било.

# 476
Извинете ме, че съм ви подвела, ще се редактирам. Peace

# 477
Уси и мене ми е важно само оптимален рејтинг да има,не мора да се такмичи со К.В (иако Турција е држава на фудбал)...но овој четврток ке има НАЈДОБАР рејтин нашиот филм  smile3521
Дали е Ихсан крив?Секако дека е крив,без разлика што е болен,неспособен(маларија прележал),маж кој треба да е подршка на сестрите и на мајката,да ги штити,тој одбра најлесен начин да дојде до пари,жртвувајки го животот и младоста на сестрата.Тој не успеа ни да ги сочува лесно заработените пари а да не зборуваме пак да заработи.Убувајки ја Нуран(иако не му успеа) тој всушност се уби себеси и својата неспособност,не свакајки дека со нејзината актерска работа може сите да ги извлече од калта...чесно,не продавајки го телото на богатиот старец.... Weary
Решат,не може за се да биде крив  newsm53 тој едноставно не е создаден за една жена....иако можеби ке се обиде нешто со Нуран (во 8 еп така изгледа) кај него нема постојаност,врзување,верност.Решат го мачат привлечно-одбини чувства  newsm03

# 478

Снеже, не се притеснявай.  Hug Словосъчетанията са толкова близки, че това е техническа грешка. На всички се случват такива неща.

Нали и аз бях писала директор вчесто режисьор  Joy

# 479

Снеже, не се притеснявай.  Hug Словосъчетанията са толкова близки, че това е техническа грешка. На всички се случват такива неща.

Нали и аз бях писала директор вчесто режисьор  Joy

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт