Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 11

• 31 637
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Во право си Гави....честа на Нуран во моментот се штити само со една завеса  newsm78

# 481
Не по-виновен, а "Решат е толкова виновен, колкото и Ихсан".

Според мен става въпрос, че Нуран живее с Решат без да се женени и пак въпроса опира до тая чест, дето ние не я разбираме като тях. Нали Ихсан я намушка заради едната чест. Щом и сега вестниците са пълни с "убийства за честта" представям си преди 40 години какво чудо е било.
Гави,   bouquet
Аз не си спомням вече, но Ихсан знае ли че сестра му живее с Решат? Джанан им каза в Адана за двамата, но в Истанбул нямам спомен Ихсан да е ходил в квартирата им.   Embarassed
Но "убийствата на честта" са си голяма гордост за неграмотните и невежите.  ooooh!  
Като гледам Нуран и Решат за ръчица, взех да си мисля, че може и да ги сгодят тия. Shocked

# 482
  • София
Не по-виновен, а "Решат е толкова виновен, колкото и Ихсан".

Според мен става въпрос, че Нуран живее с Решат без да се женени и пак въпроса опира до тая чест, дето ние не я разбираме като тях. Нали Ихсан я намушка заради едната чест. Щом и сега вестниците са пълни с "убийства за честта" представям си преди 40 години какво чудо е било.
И така да е , пак изобщо не може да се сравнява вината  ooooh!

Гави    bouquet

Снеже     bouquet

# 483
Исхан разбра, че са избягали заедно, после не чу да са се оженили - ето му достатъчен повод. Като прибавиме и 50 000 лири си се мисли направо за герой.  Joy Пази боже живота да не ни среща с такива примати.

# 484
Добро утро и успешен ден. Hug Hug Hug

# 485
  • София
Добро утро  Hug
Снеже   bouquet

# 486
              Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Добро утро е при мен  Laughing и затова ще си пийна от кафето на Шатци Heart Eyes Тук в Андалусия е малко слаб за моя вкус Wink Wink Wink  bouquet

Нет имам , но време йок . Много е баван нета но е нещо все пак.

Един ден далеч от вас и вече много ми липсвате всички.

Приятен и усмихнат ден Hug  bouquet Hug  bouquet

# 487

Между тези два петела голямо меле ще става hahaha hahaha hahaha

Може и да сте поствали тази снимка , но аз още не съм изчела всичко  темата  smihesorry

# 488
  • София
Себи    bouquet

# 489
# 490
Шатци  Heart Eyes ако ще и от другата страна да си сложи фльонга Леман , ако така ще ме гледа Кенан хич не ща да съм на нейното място.
Предпочитам този жест - и това ще ми е достатъчно на първо време да подаде ръката си за подкрепа ...и да ме гледа както Кенан гледа Нуран .

Отивам че ще изпусна рейса за Малага Laughing   animal037  animal037  animal037

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 15:42 от sebilMM

# 491

Тук , Кенан е по средата - трябва да избере - Леман или Нуран ,но и Нуран е пред избор - Кенан иле Рушат - страхотен кадър. Чао наистина Hug Hug Hug

# 492
# 493

Здравейте момичета!  Hug
Какви кисели физиономии направили и двамата.  Wink Кенан мисля че го разбирам, но Леман що е такъв кисельок и тя?  Simple Smile
Себи  Hug

# 494
Уси  Hug ама как няма да е киселчот като разберат и двамата естествено ,че нещата при тях са вече лишени от чувства и е останал навика.
Това за млади хора е ужасно подтискащо , а и Леман вече подозира ,че Нуран с право може де и е достойна съперница.

Май от всички само Леман е на земата - Нуран гони кариера и не мисли за мъжете около нея.
Решат май се сеща ,че Нуран е много важно нещо в живота му  Shocked
А, Кенан горкия е нито на небето , нито на земята - -от два стола остана на земята за филма си .
Леман , не става , а Нуран в болница.

Имам още малко време и ми пада батерията . Ако успея ще се включа пак.
Утре едва ли ще успея да гледам 8-ма серия ,но ако по-късно или утре има линк с удоволствие.
Целият ден сме в Гранада.

Общи условия

Активация на акаунт