Къдрокоси красавици

• 107 407
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Хвърлих бомбата и изчезнах, защото цяла вечер разглеждам шампоани и балсами за чуплива коса, а точно в момента нямам нито такава голяма нужда от тях( защото от моите си имам още 1 цял на Лакме и 1/4 от Вела), нито голяма възможност да ги купя, но въпреки това искам и искам!!  #Cussing out

Хи-хи.  Mr. Green Mr. Green Тайната я пазя в една стая под ключ.  Whistling
Ами всъщност се къдря с ролки от този тип  . Като ги махна се получава този ефект  . Като се разроша с пръсти, а и като паднат малко къдриците се доближавам до показаната снимка. Кофтито е, че като минат 2-3 часа и къдриците започват да се сливат и се образуват 1-2 големи и постоянно трябва с ръце да си разделям.  Tired

# 121
  • София
А защо (и откъде имаш нерви) като си с къдрава коса да я навиваш?
Аз веднъж като тийн реших да се навия с ролките на мама, обаче явно навивах в посока, обратна на ест. къдрици и се бях почти изправила. Laughing Laughing

# 122
  • в Кошера
Да разбирам ли, че си с чуплива, а не къдрава коса? Защото ако е така, ситуацията ми се проясни.  Grinning

# 123
С чуплива съм.

# 124
# 125
Здравейте,момичета   bouquet,да се включа и аз в темата...
Ползвала съм какво ли не,никога не съм щадяла пари за продукти за косата ми,която е средно дълга,гъста и къдрава.Не съм доволна от Макадамия.Лакме,Christian of Roma,Кюн,Индола...много станаха,а и от много още.Освен това като ползвам определен продукт 5-6 пъти и косата ми свиква с него,абе страшна работа.Сега си мия косата с шампоан на Мatrix,слагам и балсам на същата фирма,от същата серия. Мия си косата само вечер,като преди да я измия я намокрям и сресвам,след това я мия,защото ако я среша измита,къдриците ми стават като "булана" Grinning
Лягам с мокра коса,на сутринта я навлажнявам леко с ръце и ползвам един фиксатор за къдрици на Selective,който не е лош изобщо,просто мойта четина и с него взе да свиква...
Иначе и за мен идеалния вариант е продукт,който да не утежнява къдриците и да стоят фиксирани и същевременно естествени,така че помагайте с идеи. Hug

# 126
Здравейте момичета  Hug да споделя мъката си от продуктите за къдрава коса, които използвах напоследък  Rolling Eyes
първо си взех Макадамия - кремчето за оформяне на къдрици... ужасно утежнява косата ми, лепне - нещо страшно беше... после си взех Джойко Style and Finish крем-гел за чуплива коса той е хубав, но много, много лек... косата става много мека от него и няма никаква фиксация... последният ми експеримент беше с ето този гел на Matrix една фризьорка ми го препоръча, каза че няма недоволен клиент ... да, ама не - още докато го нанасях видях как вместо да оформя, разплита къдриците...
Допреди да започна да експериментирам съм използвала пяната за къдрава коса на Тафт... и бях сравнително доволна, но искам да си взема нещо за по-добро оформяне и едновременно с това да ми щади косата, защото пяната много я изсушава...
Сега се чудя дали да пробвам и този продукт - http://www.zlatnaribka.com/balsam-bez-izplakvane-lakme-curl-up-1000-ml Дали някой от вас го е използвал? Като цяло серията на Lakme за къдрава коса как е?  bouquet благодаря ви предварително за отзивите   bouquet

# 127
След повече от месец постоянно ползване това остава моя стилизиращ продукт:
http://www.lookfantastic.com/paul-mitchell-express-style-round-t … 0ml/10547570.html
Красиви,леки къдрици,няма утежняване,лепнене,изключително икономичен:трябват от 2 до 4 капки.Аз ползвам 3,защото 4 ми омазняват косата повече,отколкото харесвам.Горещо препоръчвам.На чиста,влажна коса се нанася(на суха не съм пробвала).
Лакме за къдрава коса за мен е посредствена,неефикасна серия.Такива с лопата да ги ринеш.Поръчах ги от рибката,мисля,че по магазините ги няма.

# 128
Записвам се да следя.Редовно си правя дифузер,косата ми преди беше красива и естествено къдрава.Сега вече в следствие на дългогодишно изправяне структурата на самия косъм се промени,но все пак е склонна към начупване.Използвала съм много неща и скъпи и евтини.Нещата от които бях доволна вече не се предлагат пантен за къдрици и зеления сънсилк.Невороятни бяха Simple Smile

# 129
http://www.nisea-bg.com/produkti/Floyd-za-kosa/linea-bio-gurl-cream.html  На мен това кремче много добре ми действа, разреждам си го с вода, защото е доста гъсто, много изгодно излиза  Peace не отежнява косата, добре оформя, но след него слагам и малко пяна - за по-сигурно  Laughing... преди време го бях ползвала и сега пак се върнах към него, след дълго експериментиране с какви ли не продукти  ooooh! доста парички отидоха на вятъра...
Чудя се дали да пробвам Denise на Биофарма http://www.nisea-bg.com/produkti/Floyd-za-kosa/biopharma-%D1%84% … %D1%86%D0%B8.html
Ако някой има впечатления, дали може да сподели? Ще бъда благодарна   bouquet
Весели празници на всички  Simple Smile

# 130
  • Варна
http://www.nisea-bg.com/produkti/Floyd-za-kosa/linea-bio-gurl-cream.html  На мен това кремче много добре ми действа, разреждам си го с вода, защото е доста гъсто, много изгодно излиза  Peace не отежнява косата, добре оформя, но след него слагам и малко пяна - за по-сигурно  Laughing... преди време го бях ползвала и сега пак се върнах към него, след дълго експериментиране с какви ли не продукти  ooooh! доста парички отидоха на вятъра...
Чудя се дали да пробвам Denise на Биофарма http://www.nisea-bg.com/produkti/Floyd-za-kosa/biopharma-%D1%84% … %D1%86%D0%B8.html
Ако някой има впечатления, дали може да сподели? Ще бъда благодарна   bouquet
Весели празници на всички  Simple Smile
Този продукт на Линеа има ли го по магазините да се продава свободно и ако да в кои? Или трябва да се поръчва?

# 131
Аз си го взимам от Ремедиум, на ул. Шишман  Peace ... би трябвало и в дугите аптеки Ремедиум да го има  Simple Smile

# 132
  • Варна
Аз си го взимам от Ремедиум, на ул. Шишман  Peace ... би трябвало и в дугите аптеки Ремедиум да го има  Simple Smile
Само, че във Варна май няма Ремедиум. Трябва да видя в някоя друга аптека  newsm78

# 133
Здравейте отново, бих искала да помоля за кординати на някой добър фризьор в София, наскоро се подстригах и въобще не съм доволна - къдриците ми започнаха да се изправят защото косата  не е добре етажирана  Confused Може и на ЛС ... Благодаря предварително   bouquet

# 134
  • София
Хм, и аз бих се радвала на отзиви за добър фризьор на къдрава коса. Това е една от причините от известно време да я изравнявам постепенно на черта.

Общи условия

Активация на акаунт