Къдрокоси красавици

• 107 423
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • в Кошера
Хм, и аз бих се радвала на отзиви за добър фризьор на къдрава коса. Това е една от причините от известно време да я изравнявам постепенно на черта.

Така не се ли изправя значително? И прическата не става ли тип "палатка"?

И аз ще се радвам на отзиви за фризьор, умеещ да етажира къдрава коса.  Peace

# 136
  • София
Да, горният плас става по-вълнист, а отдолу е къдрава на спирали. Иначе при добро хидратиране на косата се оформят къдриците и не хвърчи да съм като 'гъба' в главата (след хубава маска и пръскане почти всяка сутрин със спрейчета).
На снимката съм изправена, иначе ми е доста къдрава косата. Simple Smile

# 137
Аня♥♥ а ти какви продукти за хидратиране използваш? След злополучния ми опит със серията Макадамия, която ми слегна косата и ми изправи къдриците  ooooh! се чудя какво да използвам... и ме е страх да експериментирам. Ще бъда благодарна ако споделиш   bouquet

# 138
  • София
В момента ползвам 2-минутния реконструктор на Aphogee и реконструктора без изплакване на Yunsey. От време на време слагам от аргановата терапия на Framesi или директно ший масло във връхчетата. Но от изрусяването косата ми е по-суха и ми поема по-тежки продукти. Предполагам, щом Макадамията ти идва тежка, Афоджий ще ти хареса, по-леки ми се струват на мен.

# 139
В момента ползвам 2-минутния реконструктор на Aphogee и реконструктора без изплакване на Yunsey. От време на време слагам от аргановата терапия на Framesi или директно ший масло във връхчетата. Но от изрусяването косата ми е по-суха и ми поема по-тежки продукти. Предполагам, щом Макадамията ти идва тежка, Афоджий ще ти хареса, по-леки ми се струват на мен.

Много ти благодаря   bouquet  точно днес ги гледах продуктите на Афоджий в ЗР и им се чудих... Притесняваше ме това, че са протеинови и не знаех как се отразяват на къдрава коса - нали протеините уж допълнително уплътнявали косъма, а моя по-принцип е доста дебел и твърд... но това втвърдяване май всъщност се получава като се прекали с протеините...  newsm78
Още трябва да се просвещавам smile3529

# 140
  • София
Ами, ако си от София, мога да ти отсипя малко за проба. Peace

# 141
  bouquet много си мила  Simple Smile  аз по-скоро си мисля да си взема шампоана за дълбока хидратация на Афоджий /като гледам е на доста приемлива цена/ и да видя как ще ми понесе...
 Hug

# 142
  • София
 Hug
Аз съм пробвала балсама им (мисля също и шампоана), мнооого ми е слаб.

# 143
Да похваля два нови за мен продукта:
Philip Kingsley Re-Moisturising Shampoo
Philip Kingsley Re-Moisturising Conditioner
Косата ми е хидратирана,мека и със страхотни спирали,без да съм ползвала стилизиращ продукт.
Малко са скъпи,но аз улучих промоция и си взех по-голям обем,така че ми излязоха на сносна цена.Купих ги само по отзиви,но сега съм много съм доволна.

# 144
И аз тук Simple Smile Моята коса е по-скоро чуплива,не къдрава,но по правило къдравите коси нали са много сухи,се присъединявам да "откриваме" хубави хидратиращи продукти.

# 145
моята коса е суха и къдрава.дълго време я изправях.кажете ми някакъв крем за къдрици или друго който не отежнява косъма.мн пяни съм използвала,но косата ми винаги стои на клечки.трябва ми нещо наистина сполучливо.

# 146
Закупих си крема за къдрици без отежняване на ЛИНЕА БИО доволна съм.

# 147
  • София
На мен ми дадоха на Лорис крема за къдрици, много ми допада, точно като крем, без никаква фиксация, само оформя къдриците, без косата да е твърда.

На Линеа био ми придаваше лека фиксация, също има и на Пантен (но в БГ не съм виждала да се продава, от ибей си го бях взела отдавна), като на Линеа био е, но по-подхранващ стои на косата.

# 148
  • Варна
На мен ми дадоха на Лорис крема за къдрици, много ми допада, точно като крем, без никаква фиксация, само оформя къдриците, без косата да е твърда.

На Линеа био ми придаваше лека фиксация, също има и на Пантен (но в БГ не съм виждала да се продава, от ибей си го бях взела отдавна), като на Линеа био е, но по-подхранващ стои на косата.
Може ли да покажете снимки на тези кремове за къдрици и някой знае ли дали ги има  в Елитис?
Досега съм използвала само пяна за коса за силна фиксация и ми се иска да пробвам нещо друго. Дали при мен ще има добър резултат, като косата ми е гъста, дълга и къдрава  newsm78

# 149
Аз слагам пяна в корена за обем,а по дължината разнасям крем за къдрици.После изсушавам с дифузер .

Общи условия

Активация на акаунт