Къдрокоси красавици

• 106 266
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
Шампоана мисля, че в БГ го няма, но Аведа и Редкен от и бей излизат на най-добра на цена. Фито ги има по аптеките. Редкен съм давала на други къдрокоси приятелки да пробват и всички са много очаровани. Особено на по-гъсти коси направо е вълшебно, моята нали е редичка...

# 31
Здравейте ! От продуктите на BioPharma съм много доволна -  масови на добри цени и съм доволна от резултата. При мен проблема с оформянето на косата е по-голям,т.е. с прическата.
Ще съм много благодарна да споделите какви прически поддържате. Аз непрекъснато правя пластове от които косата започва да ми хвърчи и изглежда ужасна и безформена ,после започвам да изравнявам и когато изравня дължините ми изглежда много скучна и ужасна. Бретона ми е другия проблем .

# 32
за къдравите коси подстригването с филажна ножица е противопоказно поне за мен. Бритона ми е  дължината на косата няма как да е по къс!

# 33
При мен пък точно обратното. Дълго време бях на пластове и с коса до кръста. В пристъп на лудост се подстригах на къса черта. В началото ми харесваше, но като порасна малко, отгоре ми се сплескваше, а долу бухваше. Онзи ден като ходих на фризьор, поисках максимално да ми я филира от средата към края, направи ми пластове като най-късия (вкл. и бретона)  стига до брадичката ми. По този начин горе ми се получи обем, а надолу изтънява. Бретонът ми е разделен и аз много обичам да си го премятам на една страна. Харесва ми как се получи.
Наистина за къдрави коси няма кой знае какви възможности за прически. Много зависи и от самите къдрици.

# 34
И при мен същото като при scica. Филирана я харесвам много повече. Но понякога е много трудно да накараш някой фризьор да те филира с къдрава коса...  Laughing Прически много избор няма наистина.
Моята любима прическа е тази:

# 35
Rennie, великолепно изглеждате и ти , и косата ти.
Много жизнени. 

# 36
И Rennie и на skica   прическите са страхотни. Аз даже на skica не видях /така хубаво са направени / етажите . При мен винаги е страшно етажирано . Имала съм случай при който освен ,че етажите са много забележими единия ми е на върха на главата ,а последният с дължина кръста. Истината е според мен ,че щом се виждат етажите значи фризьора не се е справил ,ако стоят сливащи се - всичко е ок.
 Мimi89 и аз стигнах до този извод за бретона.

Забравих да ви попитам : Вие имате ли проблем с блясъка на косата ? И какво ползвате ?

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 10:43 от rtyu

# 37
  • София, център
Ето я и моята:

Суша с духалка, разресвам с кристали на Биофарма, мия с обикновени шампоани, ползам маска с шоколад Лорис и зелен стилизант за къдрици, отново Лорис.

# 38
 Nansen косата ти е много гъста и дълга  Flutter .  А ти имаш ли пластове в прическата ? Изглежда ми равна.

# 39
Уаууу колко гълга и гъста коса! СТрахотна е!
rtyu, такива етажи и аз винаги искам- да започват от върха на главата и до долу, ама до сега не съм намерила някой,който да ме подстриже така. Иначе в момента съм с коса до раменете, но както казахще я разкарвам: много ми е скучно на мен така...
Белла,  Hug
Другата седмица съм на фризьор и се чудя какво да го накарам да ми направи косата, но ще е много къса май... Пък и да си призная с къса коса изкглеждам по-младолика, с бретон направо мога да мина за 20 годишна, но ми е досадно да поддържам бретона и се опупчвам по челото с бретон, което си е кофти.

# 40
  • София, център
Nansen косата ти е много гъста и дълга  Flutter .  А ти имаш ли пластове в прическата ? Изглежда ми равна.

Не, нямам пластове. Ако направиш пластове, косата ще се изтъни, ще започне да хвърчи и ще се обезформи. За да изглежда добре, трябва да тежи, а пластовете и отнемат от тежестта.

# 41
Това обаче важи за гъста коса. Ако е рядка като моята започва да прилича на палатка ако не е на пластове.  Peace

# 42
# 43
Рени си хареса нова прическа.
Показа я.
След което всички деликатно замлъкнаха.
И аз също. Считайте, че нищо не съм казала.Шшшът.

# 44
Белла, съжалявам не разбрах намека? Не ви харесва или не биваше тук да я показвам? Сериозно питам..

Общи условия

Активация на акаунт