Къдрокоси красавици

• 105 730
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
Белла, съжалявам не разбрах намека? Не ви харесва или не биваше тук да я показвам? Сериозно питам..

Моля, не бъди толкова сериозна.
Шегувам се.
Прическата е страхотна.
Съвсем леееекинко екстравагантна.
Целувки  bouquet  bouquet

# 46
  • София
И аз тук при вас. Wink Косата ми е къдрава и от 6г. се изрусявам, което изисква доста грижи, правя често маслени маски + крем/реконструктор без отмиване. Лятото косата ми беше ужасно суха, сякаш нищо не помагаше, сега сякаш е по-добре.

Голямото чудене е дали да я оставя да расте на равни дължини, или пак на пластове. Доста време бях на пластове и май ми се иска да я оставям равна вече, но ме дразни, че ако не е добре наклепана с балсам без отмиване, бухва много по дължините.

# 47
  • Варна
Аня,пробвай Олео релакс флуид.Мисля,че ще ти реши проблема с бухването по дължините.На мен нищо друго не ми е укротявало така косата и да остане мека в същото време.Пише 1-2 изпомпвания аз слагам 4-5 на влажна коса.Не омазнява,а изглажда много добре къдриците.

# 48
  • София
Мда, олео релакс съм ползвала маската, наистина е много добра за къдрава, но ми идва скъпо да си купя цялата серия. Трябва ми продукт, който да слагам на суха коса, след измиване е о.к. с това, което ползвам, но след това трябва да я подържам, досега основно със спрейчета.

# 49
  • Варна
Аз имах предвид само серум Олео релакс.Слагам го на влажна коса и нямам нужда от друго като изсъхне.Преди съм пробвала какво ли не,вакси,гелове,спрейчета,кремчета,но от нищо не съм постигала такъв ефект.Оставям я да съхне сама обикновено.Ако ползвам сешоар накрая пак слагам 1-2 капки.

# 50
  • Варна
Айде и аз в клуба на къдрокосите  Hug
Аз съм с гъста, къдрава и дълга коса - на пластове съм и мисля,че ми е добре. Не ми се разпилява. Реша я само под душа, а след баня слагам пяна още докато е мокра. В момента използвам една пяна с водорасли - не се сещам как се казва, има мокър ефект.
Искам да пробвам някакъв друг фиксиращ продукт, но да е лесно откриваем.
Ето го и моето чудо: http://images26.snimka.bg/005897461.jpg?r=0
http://images26.snimka.bg/005897465.jpg?r=0

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 10:57 от mariel444e

# 51
mariel444e страхотна коса  Flowers Bouquet

# 52
  • Варна
Много полезна тема   bouquet
Моята коса е къдрава от тийнейджърските ми години, с пауза от 5 години по време на майчинствата /тогава беше ужасно права и безформена/. От 2 години насам прогресивно се накъдри отново, за което много се радвам  Laughing
Ето и да видите http://media.snimka.bg/s1/1253/028749163.jpg?r=0 и отзад дължината http://media.snimka.bg/s1/1253/028749164.jpg?r=0.
Шампоани и балсами ползвам най-различни Gliss, Pantene, Orzene. След измиване обикновено слагам пяна, много харесвам тази на Нивеа, или един продукт на Una, беше показан по-напред в темата. Но въпреки всичко на втория ден къдриците започват да се изправят и се налага да я вързвам. Незнам какво да използвам ежедневно, така че хем да са оформени, хем да не се изтощава прекалено.

# 53
  • София
tyzarka, мерси, ще помисля по въпроса. Simple Smile

Май се коментираше разресването с пръсти по-назад - моя приятелка, фризьорка, все ми напомня така да се сресвам. Старая се да я сресвам само преди миене, но понякога ме дразни, че на врата доста ми се заплита.

За подхранване и блясък съм много доволна от аргановата терапия на Фрамези - не е 100% арганово олио, но не е чисти кристали, някаква комбинация; помага да не се заплитат краищата.

# 54
  • Варна
Аз гребен и четка не използвам от години, само с пръсти под душа.
Тази арганова терапия я срещнах няколко пъти да я споменавате, може ли някаква снимка  Embarassed Да знам какво да търся, ако пък има и варненки да ме насочат  Grinning

# 55
  • София
http://beautyshop.bg/product/7619/framesi-vazstanovyavashta-tera … io-ot-argan-.html - тук има снимка.

Гледам, че имат още 2 подобни флуида, като ми свърши това може да го пробвам (това с аргана го ползвам вече година, с няколко прекъсвания, защото усещам, че когато ползвам дълго един продукт, косата се насища).

# 56
  • в Кошера
Отзиви за крема за къдрици на Керастаз и подобния продукт на Макадамия? Колебая се между двата...
В момента съм с цялата серия за къдрава коса на Джон Фрийда - шампоан, балсам и спрей за къдрици. Доволна съм, но не е кой знае какво. Принципно не обичам финиши под формата на спрей, предпочитам крем-консистенции.  Peace

Доволна съм от олио-не-олио на Давинес, както и от крем-активатора за къдрици на Лакме. Серията за къдрава коса на Лореал профешънъл също е много добра.  Peace

# 57
  • Варна
Този крем на Керастаз, го намирам в три различни сайта на три цени, с разлика от 20 лв newsm78
Отзиви за крема за къдрици на Керастаз и подобния продукт на Макадамия? Колебая се между двата...
И аз ги разгледах, и се чудя кое да избера..

# 58
  • София
И аз се присъединявам към вас ако  може Rolling Eyes
Всеки божи ден се боря с косата си и всеки ден губя битката Sad Какво ли не съм пробвала тя си стои като метла и не ще и не ще да застане в прилична форма.По принцип косата ми е прекрасно къдрава къдрава-с леко отпуснати къдрици(не е на пружинки) и с доволно обем,но всеки косъм си е сам за себеси Confused не знам как да го обясня и аз...Като я гледаш косъм по косъм всеки си е перфектно накъдрен,но и всеки си е със собствено мнение и посока...Никога не съм я боядисвала,не ползвам сешоар,обирам и връхчетата редовно но тя си стои като метла,като я пипам е супер мека но много бухнала!Пробвала съм с кристали-не става,с пяната оформя се но седи сплескана и някакси гадно сплъстена,та търся нещо което просто да събере къдриците в кичури....Има ли някоя от вас която да ми препоръча нещо за оформяне?Да кажа само че нито ми е суха косата нито изтощена просто бухнала..
П.П. Извинявам се за дългия пост ooooh!

# 59
Здравей, фурчолетке.
Добре дошла в нашата развята тема.

За да пребориш фърчането трябва да използваш стилизанти без отмиване.
Пяна, гел, олио релакс, крем.
Аптеките, дрогериите , бюти зоните, дъгласите имат какво да ти предложат.
За къдрава и непокорна коса.
Определи някакъв ценови диапазон.

Общи условия

Активация на акаунт