Къдрокоси красавици

• 105 731
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За да се справя с косата си съм склонна да инвестирам,по-скоро нещо от което има мини разфасовка,за да го пробвам преди да се набутам,защото съм пълна с "вълшебни" маски,шампоани кремове.Ако има нещо което не си личи че ти е на косата....Ама и аз съм с претенции Whistling
П.П. Има ли как да кача снимка директно тук да ви я покажа,че не ми се разправя с албуми?

# 61
Всяка добре заредена аптека ще ти даде тестери.
Пробвай John Frieda Frizz ease серията например.

# 62
  • София
Маслена маска преди къпане, след измиване балсам/крем без отмиване. Аз също не харесвам стилизантите, чувствам я мръсна и лепкава.

За снимка - няма как директно, трябва линк от сайт да се пейстне.

# 63
Здравейте момичета, моята коса не е къдрава, а само чуплива, но имам същите грижи като вас Grinning Хвърчане, бухване, сухота.За всичко това допринасят и русите кичурите.Бихте ли ми предложили
Oil -non -oil , но на някоя масова марка, ако има разбира се.

# 64
  • в Кошера
Здравейте момичета, моята коса не е къдрава, а само чуплива, но имам същите грижи като вас Grinning Хвърчане, бухване, сухота.За всичко това допринасят и русите кичурите.Бихте ли ми предложили

Davines, и за къдрициPeace Не са съвсем масова козметика, по-скоро среден клас. В Ремедиум ги има.  Peace

# 65

Davines, и за къдрици.  Peace Не са съвсем масова козметика, по-скоро среден клас. В Ремедиум ги има.  Peace

Много ти благодаря   bouquet, за съжаление във Варна май нямаме Ремедиум  newsm78, дали някоя варненка не знае къде да ги търся?

# 66
  • в Кошера

Davines, и за къдрици.  Peace Не са съвсем масова козметика, по-скоро среден клас. В Ремедиум ги има.  Peace

Много ти благодаря   bouquet, за съжаление във Варна май нямаме Ремедиум  newsm78, дали някоя варненка не знае къде да ги търся?

Онлайн?

# 67
# 68
  • София
Tyra и аз се възползвам от отговора който си дала за Давинес ако не е нахално  Blush.Разгледах каталога на ремедиум и видях и някакъм момо серум,за който пише че възстановява къдриците и ги оформя.Имаш ли наблюдение кое е по-добро че съм решила още довечера да пробвам  newsm78

# 69
  • в Кошера
Tyra и аз се възползвам от отговора който си дала за Давинес ако не е нахално  Blush.Разгледах каталога на ремедиум и видях и някакъм момо серум,за който пише че възстановява къдриците и ги оформя.Имаш ли наблюдение кое е по-добро че съм решила още довечера да пробвам  newsm78

Момо серума не съм го пробвала, но звучи добре.  Peace А м/у двата варианта олио не олио на Давинес, препоръчвам червеното, което всъщност не е конкретно за къдрава коса. Жълтото е по-силно, по-скоро с ефект на пяна, който аз не търся в ежедневието.  Peace

# 70
  • София
Tyra и аз се възползвам от отговора който си дала за Давинес ако не е нахално  Blush.Разгледах каталога на ремедиум и видях и някакъм момо серум,за който пише че възстановява къдриците и ги оформя.Имаш ли наблюдение кое е по-добро че съм решила още довечера да пробвам  newsm78

Момо серума не съм го пробвала, но звучи добре.  Peace А м/у двата варианта олио не олио на Давинес, препоръчвам червеното, което всъщност не е конкретно за къдрава коса. Жълтото е по-силно, по-скоро с ефект на пяна, който аз не търся в ежедневието.  Peace
И аз определено не търся ефекта на пяната Simple SmileМерси много за бързия отговор  Peace

# 71
  • в Кошера
Моля, за нищо.  Wink

Ако пробваш момо серума задължително сподели впечатления от първа ръка.  Naughty

# 72
  • София
Моля, за нищо.  Wink

Ако пробваш момо серума задължително сподели впечатления от първа ръка.  Naughty
По-скоро мисля да заложа на вече изпробваното олио пък по-нататък може и момо серума да си взема Peace

# 73
Добре..... А някой използва ли от по разпространените шампоани и балсами? Аз имам чуството че въобще изчезнаха специално за къдрави коси.... Аз засега съм с на Orzeneto с бирата ама ддз ефекта май е никакъв.Преди на shauma лилавата серия беше страхотен ама вече го няма за съжаление Thinking

# 74
И аз да се запиша. Използвам само крем за къдрици, за да ги оформя на Шварцкопф, купувам го от фризьорката си. Стоят много добре. Аз обичам да не са ми тежки и бетонирани, а меки и естествени.

Общи условия

Активация на акаунт