Къдрокоси красавици

• 106 281
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Онлайн?
[/quote]

Е, тук много хубави неща има, харесах един флуид против косопад за 70.00 лв. дали някой го е ползвал?

# 76
  • Варна
Добре..... А някой използва ли от по разпространените шампоани и балсами? Аз имам чуството че въобще изчезнаха специално за къдрави коси.... Аз засега съм с на Orzeneto с бирата ама ддз ефекта май е никакъв.Преди на shauma лилавата серия беше страхотен ама вече го няма за съжаление Thinking
Аз много харесвах шампоана на Нивеа за къдрава коса, но изчезна. Остана само пяната им, която ми върши работа, но пак трябва всеки ден да мокря косата и да слагам. Сега редувам Schauma, Gliss, Pantenе, избирам за сухи коси.

# 77
Отзиви за крема за къдрици на Керастаз и подобния продукт на Макадамия? Колебая се между двата...
Това на Макадамия е с фиксация. Пробвала съм го от мостра само веднъж и повече не посегнах към него (просто не обичам такъв тип продукти). За разлика от него, Оleo curl на Керастаз е много хубав хидратиращ крем - след него косата остава мека, гъвкава и жива. Подобно е на Нектар термика, но като че ли не утежнява толкова и дава повече влага от него. В момента ползвам Олео кърл на влажна коса и веднага след това слагам и от олиото на Макадамия 1-2 помпи (имам дълга, гъста, суха коса). Доволна съм от комбинацията.  Heart Eyes

# 78
ползвам алверде алое и хибискус /бял с розова капачка  /  на мен ми хидратира най-добре  от около г7-8 месеца съм с него

# 79
ползвам алверде алое и хибискус /бял с розова капачка  /  на мен ми хидратира най-добре  от около г7-8 месеца съм с него

Това крем за къдрици ли е?

# 80
не серия шампоан и балсам или маска за коса  , в момента съм с друг шампоан но маската/тип балсам / е на алверде алое и хибискус най-добре ми хидратира тя

# 81
В Зл.рибка в момента има някакви промоции на Ф.Кингсли,Макадамия и Лакме,ако не се лъжа.
Мисля да пробвам прочутия еластизайзер н Ф.К.и Макадамията.От Лакме не съм очарована.

# 82
Пристигнаха продуктите от Зл.рибка.Взех на макадамия балсама за къдри без измиване и този:
http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-ap … -ml-424-3405.html
Не съм ги пробвала още.
Получих обаче пробичка на Лакме rings style control и я употребих веднага-не съм очарована.Къдрите се разплетоха много бързо.Те не се и фиксираха добре.А самия продукт се нанася неприятно,лепи,даже прочетох пак да не е с измиване,но не би.
Това ми е третия продукт на Лакме и смятам да е последния,не си пасваме нещо.

# 83
  • Бургас
В началото продукта за къдрици на Макадамия и на мен не ми хареса ама хич даже, гадно фиксация, лепкаво, но от както открих начин да го ползвам съм много доволна. Трябва да се слага малко количество и прибавям малко кристали за коса и ги смесвам и нанасям на косата и става супер къдрица мекичка оформена. Но като цяло продуктите на Макадамия, мисля че прекалено голяма реклама.

# 84
Но като цяло продуктите на Макадамия, мисля че прекалено голяма реклама.

А аз мисля, че са страхотни и си оправдават обещанията.

# 85
В момента съм с макадамията  http://zlatnaribka.com/krem-za-oformqne-na-kydrici-macadamia-reviving-curl-cream-250-ml-498-3856.html
Не пише,че има фиксация,но за мен определено има.Което означава,че още на следващия ден трябва да се измие,защото къдрите стават сухи и твърди,точно като напръскани с лак.
Придава блясък,икономично е-даже е желателно да се слага малко,иначе ставаш като храст,изсъхва бързо.
Просто на мен не ми трябваше стилизиращ продукт,защото пяни и лакове имам достатъчно.
Малшанс,че помпичката се оказа развалена,та вадих със сламка от крема.
През лятото купих заради промоцията и плажната чанта  Simple Smile,ето това:
http://www.ivis.bg/gliss-oil-nutrive-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1 … %D0%BB-p7154.html
Косата става мека и еластична,подхранена,а къдрите са по-меки и едри.Най-общо казано,с Шварцкопф постигам къдри като на втората снимка от първа страница от темата ни,с Макадамията-като първата,мулатката.Следващият път ще си взема този серум.

# 86
Аз съм изключително доволна от маската Макадамия, но и на мен кремът за оформяне на къдрици не ми допада особено - втърдява и изсушава косъма.
Действително, ако бъде смесен с малко олио за подхранване, ефектът е по-добър.

# 87
Аз съм изключително доволна от маската Макадамия, но и на мен кремът за оформяне на къдрици не ми допада особено - втърдява и изсушава косъма.
Действително, ако бъде смесен с малко олио за подхранване, ефектът е по-добър.
В шишето ли слагаш олиото?
Пени се,не пени,ще го ползвам.Не е евтино,а и се подлъгах да купя голямата разфасовка.
Но не мога нито да го подаря,нито да го заменя заради дефектната помпа.

# 88
Не, в ръката преди всяко използване - слагам две-три изпомпвания от Митичното олио на Лореал и количество колкото лешник от крема на Макадамия. Косата ми е дълга под средата на гърба.

# 89
Честито рождество,момичета!Надявам се,че изкарвате хубави празници!
Да дам отзив за http://zlatnaribka.com/balsamspreji-provitamin-bez-izplakvane-ap … -ml-424-3405.html
Мноого леко лепне на ръцете,на косата-не.Става бухнала и мекичка,като измита с хубав шампоан.Но къдрици не оформя.Посредствен продукт,няма да повторя.
Като цяло,изобщо не съм доволна от покупките си.Добре,че не се набутах с Есктремния еластисайзър на Филип Кингли .Т.е.той може да е много хубав продукт,както и маската с макадамия,но ако не получа пробички,няма да поръчвам,защото не са евтини.

Общи условия

Активация на акаунт