Къдрокоси красавици

• 107 855
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И моята е/беше такава, ни права, ни къдрава, но се сплескваше буквално на следващия ден. А косата ми по принцип е по-твърда и с много обем. Отдавах го на хормоните след раждането, но снощи се измих и днес е супер, къдрава и оформена. Обаче като не знам с какво се мих,  Laughing изрових от несесерите за път козметика, дето съм преливала в шишенца.

# 346
Открила съм, че ако косата е добре хидратирана, тя си запазва къдриците дори и разресани.
И аз съм на това мнение.  Peace

# 347
  • София
А какви хидратиращи продукти ползвате? Маслени, протеинови имам, ясни са ми.

# 348
А какви хидратиращи продукти ползвате? Маслени, протеинови имам, ясни са ми.
Aз ползвам от тази серия - шампоан, маска и олио.

# 349
  • В полите на Пирин планина
Абсурд е да се среша и къдриците ми да останат  Mr. Green Явно косата ми никога не е била хидратирана или просто, защото е много фина, след разресване изглеждам като бръкнала в контакта.  Grinning

# 350
  • София
И моята коса е чуплива и имам същия проблем, на сутринта всичко е безформено и сплескано, среша ли се съм като разплетена дамаджана. Най-хубави къдрици имам като съм на море, от морската вода стават чудеса. През останалото време я изправям или навивам с преса  ooooh!
Много искам да ми се задържат естествените къдрици, но още не съм открила как.

# 351
  • София
За хидратирането - маските, нанасяни по дължината на косата. Но всяка коса си има собствено мнение по въпроса, тоест, трябва да се пробва и да се намери най-добрия вариант. След като пробвах купища козметика, намерих една най-обикновена маска от dm, на Balea, за боядисана коса се води, 2 минутна и косата ми става страхотна от нея. Отделно от години ползвам един серум за изтощени връхчета на AVON, на който не съм намерила алтернатива. Няколко капки отдолу на връхчетата, на мокра коса и до следващото измиване няма "разплетена кошница". А аз си я реша косата. Не харесвам козметиката на AVON, но серумът е страхотен или поне моята коса го харесва.
Иначе, най-хубави са ми къдриците след измиване и изсушаване с дифузер. Но на следващия ден са сплескани и не изглеждат добре. Затова си я реша. Ако не съм я пресушила, косата си изглежда красива дори и разресана.

# 352
Абсурд е да се среша и къдриците ми да останат  Mr. Green Явно косата ми никога не е била хидратирана или просто, защото е много фина, след разресване изглеждам като бръкнала в контакта.  Grinning
Peace , пък хем ми е много добре хидратирана косата в последната година  Mr. Green

# 353
  • София
Според мен коса "бръкнала в контакта" може да бъде или недобре хидратираната, или дълго неподстригвана и цъфтяща, или изгорена с боя и преси...Това е лично мнение де, не ангажирам никого.
А някой да е чувал за кристали специално за къдрава коса? Кристалите знам, че по принцип действат хидратиращо също.

# 354
Ето я моята коса, след последното боядисване:

Скрит текст:

Ако я среша като е суха наистина придобива одърпан вид  newsm78

# 355
  • София
Русата и дълга коса е много третирана, за нея трябват доста повече грижи и здраво подхранване. Освен това прясно боядисаната  и измита коса винаги има хубав вид,, боята я заглажда, придава блясък. Но като се отмие, положението става зле. Ако можеш да я носиш несресана и стилизирана, давай така. Моята лично от стилизантите става много суха и губи здравия си вид, затова ги избягвам.

# 356
  • Sofia
да похваля този гребен http://www.zlatnaribka.com/greben-s-vgradeno-maslo-macadamia-hea … -oil-infused-comb ,много лесно си я разресвам

# 357

Много интересно  Peace Аз имам зелената четка на Макадамия.

РРР , аз я оформям веднъж с някакъв крем за къдрици, а сутрин - само с малко вода, т.е. с навлажнени ръце и тя се оформя, доколкото оформена е една чуплива/къдрава коса. Както казва една моя къдрокоса позната - цял живот ще си ходим рошави  Mr. Green

# 358
  • В Космоса
Здравейте, къдрокоски! Засега само се записвам, по-натам като ми се отвори време ще ви чета. Ето, да ви се представя, приятно ми е:

Скрит текст:
Отпред:

Отзад:

Естествено къдрава, с естествен цвят. След къпане я мажа с този балсам
Скрит текст:
. Сресвам я само докато я мия под душа.. Мия я на 3-4 дни, не се омазнява, но се заплита.
Проблемът ми е, че отгоре са ми изникнали няколко бели косми и май трябва да почна да се ориентирам за боядисване или... и аз не знам... Тепърва ще научавам трикове от вас! Hug

# 359
  • Sofia
Много ти е хубав цвета на косата,дъщеря ми е със същия цвят...

Общи условия

Активация на акаунт