Къдрокоси красавици

• 107 854
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
  • вкъщи
Акаша, цветът ти е същия като моя, а и къдриците всъщност, но моята е по-къса. И аз имам бели косми отгоре и от 1 година си правя кичури, за да не личат. Не искам да я боядисвам все още, защото първо много си харесвам цвета, а и белите косми не са много.

# 361
  • София
Аз от както започнах да се боядисвам, имам чувството че ми се увеличиха значително белите косми. Така че отлагайте колкото можете това занимание  Peace

# 362
  • В полите на Пирин планина
Аз от както започнах да се боядисвам, имам чувството че ми се увеличиха значително белите косми. Така че отлагайте колкото можете това занимание  Peace

Peace
Да не говорим, че боядисаната коса изисква наистина повече грижи ...

# 363
  • В Космоса
Доли, благодаря! Hug

Благодаря и за съветите! Hug Най-вероятно ще поотложа боядисване.

Лелка, а как точно става номерът с кичурите? Какъв цвят като на косата ли или друг? И как точно се прави, гледа се да се нацелят белите косми или как? Въобще не съм наясно. Embarassed

# 364
  • София
Аз съм на кичури в момента, моите ги прави фризьорът ми. Като не ги прави върху най-горният слой коса, а на по-долните и използва картон с алуминиево фолио върху него, слага кичура, нанася боя и увива кичура във фолиото. Не знам дали го обясних много добре.

# 365
  • София
А някой да е чувал за кристали специално за къдрава коса? Кристалите знам, че по принцип действат хидратиращо също.
имаше едни италиански, зелени на цвят с алое, в големи, стъклени шишенца. Не се сещам сега за името, но ги няма по магазините, не се внасят или нещо такова. Бяха за къдрава коса и много си допаднаха с моята. После една приятелка ми намери на същата фирма за боядисана коса, но не ми харесаха.

# 366
# 367
На Давинес ползвам Момо серума за къдрава коса - на тази страница е http://www.davines.bg/bg/каталог/Грижа%20за%20скалпа%20и%20косата/Essential%20Haircare/подпродукт-MOMO-147.html

Много съм доволна от него - добре дефинира къдриците и не изсушава косъма.

# 368
Косата ми е гъста,суха, къдрева. Моля да ми препоръчате някакъв крем, мус или друго за къдрици желанието ми е сутрин като я направя да стои цял ден, в момента ползвам крем за коса ,но след час два отново бухва, суха стои  и не ми харесва:)

# 369
Кой крем за къдрици ползваш в момента и кои си пробвала, за да видим кое не ти допада и съответно да препоръчаме друг ?
Крем ли държиш да бъде, т.е. да няма фиксация, само дефиниране ?

# 370
http://malena-shop.bg/curl-cream-krem-za-oformyane-na-kydrava-kosa.html
този ми слепва косата
http://www.marvi.bg/alfaparf-yellow-style-modelirasht-krem-za-ka … 250-ml-11192.html
от този също не съм доволна, може и пяна, муск нещо което държи хидратира и не слепва.
разгледах в златна рибка,но не мога да преценя

# 371
Поръчваш ли от чужбина ? Много съм доволна от това гелче , оформя ми страхотно къдриците, без да ги слепва или изсушава  Heart Eyes
От Златна рибка можеш да си вземеш това гелче на Лореал или това на Лакме. Харесвам ги, макар да поизсушават леко дължините след по-продължителна употреба.
Харесват се и кремовете за къдрици на Кардашиан и на Лейбъл М, но не съм ги пробвала, не мога да дам мнение.

# 372
 No_ela, тъкмо да предложа продукта на Linea Bio (един от на-добрите, за моята гъста и много къдрава коса), и видях, че не си доволна.
Опитай това:

http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … curl-cream-148-ml

# 373
Здравейте къдрокоскиии bouquet

След дългото ми хвалене на крема за къдрици на Керастаз и изразходвани 2-3 опаковки го спряха.
Естествено пуснаха "негов заместител" на двойна цена (около 75лв. мисля че беше) при което реших,че е време да си търся нов крем.

Влизам с гръм и трясък с новият крем ApHogee (може и да не е нов,но сега го забелязах)

Исках да пробвам нещо по-бюджетно и заложих на него ( струваше под 20лв.)
Та... невероятен е!
Достоен заместител,че дори и по-добър от крема на керастаз Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Къдриците ми си стоят подредени и след 1-2 дни. Напълно съм очарована от него. Само се надявам да нямам лошият късмет и той да си отиде от нашият пазар.
Надявам се да съм била полезна на много от вас. Peace Hug

# 374
  • Шумен
От къде може да се закупи крема?

Общи условия

Активация на акаунт