"Дързост и красота"- тема78: "The dramas continue"

• 30 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Ама защо е започнал вече? Аз един път да седна да гледам и то половината минало Twisted Evil Нали от 17.35?

Марси от 17:05 е. Поне тази седмица така го дават.

За епизода : Според Лиам, Стефи е в безсъзнание, защото е скрила от него че малоумната е в курорта. Един вид че си го заслужава.

Кейти и Брук са изключително злобни. Стефи за тях пак е виновна, въпреки че цялата вина за ситуацията е "Глезената принцеска" както я нарече Бил.

# 16
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Малиииий, колко е влюбен Бил....!!!! Горкото прасе....Ще яде ''гъбата с оцета'', ако сценаристИтИ емнат тази посока... Mr. Green
Брук доста ехидно напомни на сестра си, че мъжът й все помага на Стефи.....Бръкна й в раната с цяла ръка.....на СЕСТРА си......Ей,калпавото си е калпаво!!!!!! #Cussing out
''Ако съм ти нужен...звънни! Ако ти трябвам...идвам!!!''
Всяка жена си мечтае, някой мъж да й  каже това.... spoko Simple Smile

# 17
  • somewhere near the sea
Отдавна не се бях кефила на някого в този филм, както сега на Бил. Хе-хе, заслужава Златен глобус. Искри хвърчаха около него. В сравнение с него Лиъм просто е... Tired мишок

# 18
Отдавна не се бях кефила на някого в този филм, както сега на Бил. Хе-хе, заслужава Златен глобус. Искри хвърчаха около него. В сравнение с него Лиъм просто е... Tired мишок

Той направо е за  bash

# 19
ЧУДОВИЩЕ!!!!  Twisted Evil   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 20
Еми, откъде ги взимаш тия снимки ?

# 21
  • somewhere near the sea

Няколко Логан:

Умникът на тати:

# 22
  • Sliven, Bulgaria
запис Simple Smile

# 23
Хоуп май е бременна....  newsm78 Вижте това:

# 24
Тази седмица в САЩ (17-21 септември 2012 г.)

CBS: "ДЪРЗОСТ и КРАСОТА" в САЩ

6408-6412 епизоди

Скрит текст:
Ep. # 6408 Епизод 124 9/17/12  След заминаването на Ридж.
Лиъм показва различен стил на работа в Spencer Publication с оглед новите промени в начина му на живот. Рик се опитва да се възползва в пълна степен от липсата на Ридж за да управлява Forrester Creations. Той организира фотосесия на Томас и Хоуп.

Ep. # 6409 Епизод 125 9/18/12 Кейти казва Бил, че намесата му в живота на Лиъм и Стефи може да повлияе на техните отношенията. Рик е доволен да научи, че Каролайн и Томас са  се скарали. Хоуп е изненадана от неочакван посетител.

Ep. # 6410 Епизод 126 9/19/12 Каролайн посещава Лиъм и го призовава да се бори за връзката си с Хоуп. Бил се опитва да запази спокойствие, когато Дийкън се появява в Лос Анджелис.

Ep. # 6411 Епизод 127 9/20/12 Кейти се изправя срещу Бил след дочува разговор между него и Дийкън. Стефи говори с Тейлър за нейния план, докато Хоуп се опитва да контролира емоциите си. Междувременно, Лиъм научава, че някой не харесва промените в начина на живот.

Ep. # 6412 епизод 128 9/21/12 Тейлър говори с Лиам за промяната на живота му и иска да знае какви са намеренията му към Стефи. Томас и Стефи говорят за своя любовен живот и партньорите си. Кейти започва да страда физически, когато не може да контролира емоциите си, породени от поведението на Бил.
[/color]

# 25
  • София, България
Да се запиша в новата тема, че старата я изтървах накрая. Нещо не смогвам с времето и все гледам по 3-4 епизода накуп, затова и не влизам да чета, да не прочета нещо напред ... Приятно ми е да си дърдорим тука, но сега пак установявам (както и предния път като гледах така), че като не съм чела 1-2 седмици и филма започва да ме изненадва. Преди всички неща ги знаех предварително. Колкото и да си говорим, да не се обсъждат напред нещата, напредналите все си ги обсъждат (и то не в бяло)  Confused

# 26
  • somewhere near the sea
Колкото и да си говорим, да не се обсъждат напред нещата, напредналите все си ги обсъждат (и то не в бяло)  Confused
А? Че къде newsm78 Освен да си чела синьото...То не сме се накъсали много от коментари и мисля, че е по текущите епизоди Sick

# 27
Колкото и да си говорим, да не се обсъждат напред нещата, напредналите все си ги обсъждат (и то не в бяло)  Confused
А? Че къде newsm78 Освен да си чела синьото...То не сме се накъсали много от коментари и мисля, че е по текущите епизоди Sick
Едва ли е за синьото, за него се допускат коментари. Предполагам Радос намеква за коментара на Еми към новата корица на CBS Soаps, който не е в бяло.

# 28
Така е Naughty На мен поне 10 човека ми ....се оплакват,че "еми" постоянно пише за новите серии Naughty

# 29
  • София
Не мога да не отбележа че, Кейтата  тук прилича на сестра на Дракула Joy Joy Joy Joy
тази ми е най-противната от Лоугънките

Общи условия

Активация на акаунт