"Дързост и красота"- тема78: "The dramas continue"

• 30 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • somewhere near the sea
Знаех си, че Надка се състезава със Стефи. Затова бърза да спи с Лиъм. И затова ще бъде разочарована. Tired

# 661
  • София
Искаме онлайн  връзка от момента с откъсването на розичката Joy Joy Joy Joyзер 1000 серии вече ни занимават с хамлетовия въпрос " Дали ,  да му дам, или да не дам" Joy Joy Joy Joy Joy

# 662
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
То и Стефи много, много бързаше да се омъжи за Лиъм с лъжа, и хайде, ето я на пред развод. Wink

# 663
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ами надка що бърза толкова....да вземе пример от Стефи... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това с обещанието за ''розобер'' вече го гледАхме един път.... Mr. Green
Питам...като си закачи розичката на ухото лиам к'во ш прай от тук нататък...Пък и надка също....
Като как ще се оженят....Щото 6 м. нЕма сватба.. no nono..Ще я карат незаконно???!!!! В грях!!!!!!!!!!!! ooooh! Mr. Green Ами всички ПОДВЕДЕНИ девойки-патки по цял свят.... Rolling Eyes.....Ами имиджа на модната линия!!! ooooh! ooooh! ooooh! Ами ако не си паснат.....и лиам се заоглежда за Стефи.....или за нЕкоя друга.... Thinking ooooh! Whistling Mr. Green  
Боже,колко АМИ-та...заради 6м. и скудоумните "НАСТАВЛЕНИЯ" на луди роднини по права линия..... tooth tooth tooth
Ненна.... newsm10

# 664
Моля ви, кажете още много ли ще продължи тая простотия - момата да се дърпа от кревата, пък майката да я тика към него!?!

# 665
  • somewhere near the sea
Това с обещанието за ''розобер'' вече го гледАхме един път.... Mr. Green
Питам...като си закачи розичката на ухото лиам к'во ш прай от тук нататък...Пък и надка също....
Като как ще се оженят....Щото 6 м. нЕма сватба.. no nono..Ще я карат незаконно???!!!! В грях!!!!!!!!!!!! ooooh! Mr. Green Ами всички ПОДВЕДЕНИ девойки-патки по цял свят.... Rolling Eyes.....Ами имиджа на модната линия!!! ooooh! ooooh! ooooh! Ами ако не си паснат.....и лиам се заоглежда за Стефи.....или за нЕкоя друга.... Thinking ooooh! Whistling Mr. Green 
Боже,колко АМИ-та...заради 6м. и скудоумните "НАСТАВЛЕНИЯ" на луди роднини по права линия..... tooth tooth tooth
Точно тези думи ще звучат в главата на Надка, докато се прави на възбудена и ентусиазирана Sick А след това
Скрит текст:
ще се опита да излъже майка си, че е било прекрасно, но ще избухне в сълзи.
А докато се случи случката има още минимум 5 епизода ooooh!

# 666
Начи пак....дежа вю.... ooooh! А, стига, бе!!!!  smile3511
В името на глобалното затопляне,световния мир, корпоративните интереси и международното положение........надка ша сЪ фръцне в последния момент ''стиснала ''цветето'' иииии..... с блянове за сватба.....!!!!!! hahaha И пак Стефи е виновна, нали!!!??? ooooh! Joy hahaha

# 667
Начи пак....дежа вю.... ooooh! А, стига, бе!!!!  smile3511
В името на глобалното затопляне,световния мир, корпоративните интереси и международното положение........надка ша сЪ фръцне в последния момент ''стиснала ''цветето'' иииии..... с блянове за сватба.....!!!!!! hahaha И пак Стефи е виновна, нали!!!??? ooooh! Joy hahaha
Ам'чи кЪк......     Laughing   то на фемили Лоугън все нЕкой друг им е виновен..... hahaha

# 668
Както и на семейство Стефани и Стефи все друг им е виновен. Peace Naughty ooooh!

# 669
  • somewhere near the sea
Надка - жертва  на глобалното затопляне,световния мир, корпоративните интереси и международното положение Joy Joy Joy Достойно за заглавие

# 670
  • София
Голям смях, цял свят научи , че Нада, евентуално може би ще къса розичката Laughing Laughing Laughing Laughingтази вечер, Брук даже получи оргазъм вместо нея Laughing Laughing Laughing Laughing
Понеже доколкото сте ме информирали , Брук не е просветила щерка си сексуално, и как да изпитва удоволствие от секса, та се зае да оргазумва вместо нея, преподала и е само урока" как да манипулираме, мъжа, чрез тялото си" Laughing Laughing Laughing Laughing
Хайде гледалите сериала напред да споделят,  ще имаме ли , пак жартиери  на финала на водевила " Надкина роза" Joy Joy Joy. Струва ми се, че ще послуша маман си, дъртата ш........я Брук Laughing Laughing Laughing, и ще се облече по  оперетно разхвърляна Joy Joy Joy

# 671
  • somewhere near the sea
Ох, да ти кажа даже ми стана тъжно за това глупаво момиче, което стана жертва на майчината си разюзданост. Много хубаво го каза днес Стефи: "Двете с майка ти се опитвате да манипулирате и контролирате мъжете:тя със секс, ти с чистота. Но също използваш тялото си, за да контролираш...Но много добре знаеш, че това, което правиш е прелюбодейство, грях. Как ще живееш с това?"
Тези думи ще доведат Хоуп до срив.
smile3517

Стефани се опита да налее малко разум в главата на Брук.

Ридж гледа така, защото не му се нрави намесата на Брук.

Стефи говори на Хоуп

# 672
Таа брук не мой си затвори голямата уста....Като ти иде отвътре, селското, махленско и клюкарско дърдорене, не мож го скри под букли и Тантели...К'во й трЕбеше да се Фали на Стефка, че малката патка шъ подпира таванЯ нощес!!!!????? Което даже не е съвсем сигурно.....На баба Чефи само малко й трЕбе.... И газ при лиам да му набива канчето! hahaha Като не пропусна да набие и брукиното канче мимоходом.... Ммммм ,  newsm10 Така се прави с нагли женоря-паразити и плиткоумни селски ергени, попаднали където не им е мястото...... bambam Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А сега сериозно.....Вярвам , че дълбоко в душата си надка е честно и почтено момиче, но е разглезена....Като прибавим и тъпите ''наставления'' на майка й и лелите...тя изпадна в ''небрано лозе''....Пълната липса на житейски опит я докара дотам, публиката да я възприема като ПАТКА....
Да бЕга далеч от шантавите роднини и да си оправя живота....Колкото по-рано разбере, че не трябва да слуша покварената си майка и покварените си лели, толкова по-бързо ще се спаси...Ама де тоз хъс да го направи.... Tired

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 20:04 от susy

# 673
Стефани за пореден път показа каква двулична вещица е и винаги ще бъде. Брук много добре я попита: "Ако Хоуп беше на мястото на Стефи, коя щеше да защитава?"Разбира се, че Стефи. Тя е Форестър, винаги ще защитава своите хора за свои цели. Ако Хоуп беше отнела Лиъм от Стефи и го беше принудила да се ожени за нея, и беше затворила Стефи в лифта, Стефка щеше да я преследва и тормози и обижда на к...., така както правеше с Брук. Peace Thinking Значи крадците на чужди мъже, щом са от клана Форестър, на тях това ще им е позволено и ще толерираме поведението им, ще държим тези бракове насила да се запазят. ooooh! Crossing Arms

Защо когато Срефи имаше афера с Бил, Стефани не отиде при Тейлър и не й каза: "Кажи на дъщеря си да стои далеч от женен мъж.", а я остави да разрушава брака на горката Кейти? ooooh! А сега я даваха Стефка да казва на Брук, която подкрепя любовта на Хоуп и Лиъм, че дъщеря й разрушавала брака на любимата й внучка. Sick #Crazy newsm78 ooooh! Това не е ли  лицемерие? Значи Форестър могат, а Лоугън, или който и да е друг - не! Naughty Thinking Crossing Arms Whistling ooooh!

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 07:41 от David_Charvet

# 674
  • somewhere near the sea
Ох, караш ме да се напрягам, начи... ooooh!.Та на кого са разрушили брака Форестър?

Да ви кажа, момичета, ако  първия ми път цялата рода стоеше наоколо и дуднеше, мен също щеше да ме е срам. В крайна сметка бях права, че Надка предприема тази стъпка не от страст, а да натрие носа на Стефи. Но....както казваше Висоцки: "Не то, ребята!"
Иначе Бил чудесно я определи- тя би искала да седят, да си държат ръчичките и да бройкат звездичките.... Joy hahahaАуу и рима ми се получи Thinking Знаех си аз, дреме у мен инъ Хоуп Party
newsm78

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 17:43 от Marsia

Общи условия

Активация на акаунт