ПрЪвИписТна кУра-бия с Шаршафи на барплоДа и ИМПРИтура на баШТа му в рАцете- 74

• 28 389
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Цитат
не мога да я харесам и на сила даже

# 376
" Мушенника " също е достоен за заглавие bowuu  Laughing

# 377

Не, не... знаеш ли какво е станало според мен. Четейки, учителката е отбелязвала, като правилни буквите в думите. Т.е. преразказът е бил с цел, именно да се наблегне на точно тези думи и букви и тя просто ги е проверила, като си е драсвала върху тях, но не защото са грешни, а просто.. ох, не можах и аз по-сложно да го обясня. Пффф, дано си ме разбрала. Просто понякога и аз като проверявам нещо си отбелязвам с някакъв знак, че е правилно или пък просто неволно си драсвам именно там, където съм си мислела, че мога да сбъркам, а не съм. Спирам, защото ще се оплета в обяснения повече, хахаха Simple Smile
Може и да е така,но по тази логика трябва да подчертае всички вярни думи.Според мен е сбъркала.

# 378
  • София
Не съм много наясно как да цитирам от друга тема и то като махна автора, но...не се стърпях  Laughing Ето бисерите:

здр,не  моето голямо бебе не ходи на градина.какндидаствахме но несме приети.нямаше място в градината.Както и дае.отговорат на вашият вапрос от моя страна,Ами не нему правя забавления ами пускам му децки филмчета като Франклин ,мечо пух и т.н.т.давам  му моливи и тетрадки да си дряска  и играчки разбирасе,излизаме на разходка 2пати за деня.и така.пеем песнички  които се пеят от деца на негова вазраст.и така,Моето голямо бебе е на 2г 11месеца

# 379
Това вече сме го цитирали  Peace

# 380
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ето още от същата авторка /май  Rolling Eyes/:

Цитат
Здравей те.Преди седмица нашият батко имаше ужасна кашлица,която се влушаваше с  часове.Ходих при хомеопат изписахани 3-4 соли и трабваше да ги редувам на всеки час. Тогава помолих и малката да я погледни защото от 3м.се мъчем да махнем (мле4ици от остата) каза да и давам по едно -соли 2 и 3.

# 381
 И аз не знам как да цитирам от друга тема,  извинявам се предварително..

А ето и  великото умотворение   : 
" какви са индикаците за пьлна упоика?аз ще сьм секциу мн ме  страх но няма др начин ? "

# 382
И аз не знам как да цитирам от друга тема,  извинявам се предварително..
Копираш текста, който ще цитираш, поставяш го тук и натискаш тази иконка - на втория ред над поста, който пишеш.  Simple Smile

# 383
Мерси!  newsm10

# 384
Цитат
конфитюр от сладко
  chef

# 385
Цитат
конфитюр от сладко
  chef
Къде е грешката?  Rolling Eyes Simple Smile

# 386
Аз  си го приготвям от плодове, от сладко не съм опитвала досега.  chef

# 387
 smile3555 аз търсех правописна логика
Ето я темата за смешки от форума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=673286.555

# 388
  • густо майна Филибето
Цитат
работи само горния рултан

Обява за микровълнова печка в Продавалник.

# 389
Цитат
не мога да я харесам и на сила даже

Това е нещ0, което спокойно мога да кажа, та къде е грешката? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт