ПрЪвИписТна кУра-бия с Шаршафи на барплоДа и ИМПРИтура на баШТа му в рАцете- 74

• 27 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
Дунавията е натъпкана с разтителни мазнини
И като ядеш от нея се разтяга.

# 646
  • софия
Някой, който има новия речник да каже, защото аз го намирам и по двата начина - с и без тире.
С тире е в новия речник Simple Smile

# 647
Цитат
Искам Влади, Ирен и Едиптовите им комплекси да се разкарат.

# 648
  • Mars Hotel
Някой, който има новия речник да каже, защото аз го намирам и по двата начина - с и без тире.

Благодаря.

# 649

Благодаря.

Малиииййй, ма ква съм грЪмотна, а?
Уцелила съм го от раз! Joy

А сега сериозно - благодаря ви за отговорите, момичета. Hug

# 650
Цитат
Ми то ако по тая логика че той е пърдял тогава тря изгонят и Николай той се държи атски зле с Бони това изопщо не е хубаво чалга пеела туй пела циганка била бахти критика аз не трябвааше според мен те да си отидат ;х те са преценили че Владо и Ирен са силна конкоренция!!

# 651
  • София
...има и "карциногенен" - причиняващ карцином.

Сигурна ли си?

С известно закъснение се включвам:

карциногенен

канцерогенен

Отделни думи са като и двете са верни.

Продължавам да не съм убедена в съществуването на "карциногенен". В този източник няма обяснение какво означава думата ( за разлика от "канцерогенен"), а и връзките, които има дадени отдолу не я разпознават.

Цитат
  перелина

# 652
Цитат
Ми то ако по тая логика че той е пърдял тогава тря изгонят и Николай той се държи атски зле с Бони това изопщо не е хубаво чалга пеела туй пела циганка била бахти критика аз не трябвааше според мен те да си отидат ;х те са преценили че Владо и Ирен са силна конкоренция!!
Laughing Амрианка, следи този потребител, моля те. Има хляб в него.

# 653
  • На един клон
Цитат
Направо се чувствам толкова убъркана че....не знам.

# 654
Продължавам да не съм убедена в съществуването на "карциногенен". В този източник няма обяснение какво означава думата ( за разлика от "канцерогенен"), а и връзките, които има дадени отдолу не я разпознават.

В български речници и аз не я срещнах. Но е факт, че се използва от хората в тези среди, лично аз съм я чувала от хирург и виждала съм статии, които я съдържат... Доколкото съм запозната, на английски език канцероген и карциноген са понятия с еднакво значение.  Peace

# 655
  • софия
Цитат
прекалиха със сейра

# 656
Цитат
лафките

# 657
  • Пловдив

Цитат
То в тоя сезон бяха най-запомнящите се изруди

# 658