Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 607
  • 797
  •   1
Отговори
# 225
  • TX
Здравейте. Има ли завърнали се от Созопол-почивна база Изгрев, да сподели впечетления от там. Хубав ден на всички   bouquet
любимата ми  Peace далече от близкия плаж, аба то и близкия плаж е гаден

# 226
  • в града на младостта
Здравейте. Има ли завърнали се от Созопол-почивна база Изгрев, да сподели впечетления от там. Хубав ден на всички   bouquet
любимата ми  Peace далече от близкия плаж, аба то и близкия плаж е гаден
                                      Murka , била ли си там ...как е базата харесва ли ти, условията, храната като цяло..ако може да споделиш мнение. Благодаря  bouquet

# 227
Здравейте и от мен! Ние отиваме на Зеленика- Китен. За първи път ще ходим на почивна база на МВР. Нямаме никаква идея как е там. Ако може да споделите мнения за станцията. Ние ще сме на 9 етаж, стая 908. Дали е с изглед към морето или не? По коментарите съдя, че няма климатици (коментарите са от 2010). Никъде не намерих и актуални снимки. Смяната ни е от 20 юли. Благодаря Ви за информацията!

# 228
  • Пловдив
Мен пък ме вълнува дали още има режим на топлата вода в базата в Созопол. Преди 3 години бяхме там и тъй като малката ми беше още бебе, беше пълен ужас - по 2 часа топла вода сутрин, на обяд и вечер и то до 19 часа, а това е време, в което много от почиващите още плажуват. Сега чух, че този проблем го няма. Някой има ли актуална информация?

# 229
  • TX
В Китен базата е на самия плаж висок блок ...не сме били там, но бяхме отскочили да я видим.
В Созопол по отношение на водата миналата година като, че ли режим имаше, но и часовете с вода бяха повече.

# 230
  • София
Здравейте.Интересувам се от възможостите да се ползват бази на МВР за почивка без карта.ИНтересувам се за 2-3 дни в планинските станции.В нета открих телефони, но никой не отговаря на тях.БИхте ли споделили вие как процедирате ако  сте почивали по този начин за кратко.МОля също така за актуален телефон на базата в Долна баня.Предварително благодаря  bouquet

# 231
Здравейте и от мен! Ние отиваме на Зеленика- Китен. За първи път ще ходим на почивна база на МВР. Нямаме никаква идея как е там. Ако може да споделите мнения за станцията. Ние ще сме на 9 етаж, стая 908. Дали е с изглед към морето или не? По коментарите съдя, че няма климатици (коментарите са от 2010). Никъде не намерих и актуални снимки. Смяната ни е от 20 юли. Благодаря Ви за информацията!

базата е перфектна....с други думи не мога да я опиша - това е лично мое мнение  Wink  sun

# 232
  • София
Има ли някой с отзиви за базата в РИбарица?Не откривам никаква информация в нета Thinking

# 233
База в Рибарица "официално" май няма.
Говори се, че е нещо като обучителен ценътр и мисля, че за там не се раздават масово карти.

Аз моля някой, който е бил на лятна почивка в Боровец да каже накратко - имаше ли топла вода редовно, или по график/режим и имаше ли .... комари?

# 234
Аз моля някой, който е бил на лятна почивка в Боровец да каже накратко - имаше ли топла вода редовно, или по график/режим и имаше ли .... комари?

Миналото лято бяхме на Боровец. Топла вода няма през целия ден - сутрин , обед  и вечер я пускаха. Комари имаше много - носихме си препарат за пръскане  и райд за контакта . Peace

# 235
имате ли снимков материал от Зеленика Китен...Тази година успяхме да се уредим на море след 23г.,служба във системата...

# 236
  • София
имате ли снимков материа от Зеленика Китен...Тази година успяхме да се уредим на море след 23г.,служба във системата...

Като разположение е супер  Hug Hug Можеш да си пиеш кафето на балкона, да гледаш морето и да дишаш йодни пари (ако си от страната на морето  Mr. Green Mr. Green)

# 237
  • в града на младостта
Има ли завърнали се вече от Созопол, да споделят как е тази година..... newsm78...Хубав ден  bouquet

# 238
  • Пловдив
Има ли завърнали се вече от Созопол, да споделят как е тази година..... newsm78...Хубав ден  bouquet
И аз бих искала да попитам същото

# 239
Здравейте! Някой има ли адреса на Зеленика - Китен? Никъде не мога да открия такава информация. Благодаря Ви много!

Общи условия

Активация на акаунт