Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 598
  • 797
  •   1
Отговори
# 210
Как стой въпросът с малките деца?

Последно какво е ограничението ?

Едни казват под годинка не може , сега вчера ни казаха под 3 не може и вече се чудя.

дъщеря ми беше на 2.6г когато отидохме за първи път и не са правили промлем,имаше и семейство с детенце на 1.6г тогава

# 211
Миналата година почивахме в базата в Китен - Зеленика от 08.06. до 18.06. Останахме много доволни от стаята, обслужването, храната. Бяхме с малко дете на 1г. и 7м., но не сме имали проблем с настаняването, а и имаше бебета на по 5 - 10м., така че мисля, че възрастта на детето не е голям проблем. Станцията е разположена до плажа и е много удобно с малко дете. Относно проблема с шумното заведение-нашата стая беше с изглед към него и към улицата, но миналата година по това време в началото на юни то все още не работеше, така че беше тихо и спокойно. Лично ние сме очаровани от тази почивна база, но тази година не успяхме да вземем карта за Китен за дата извън сезона.
Относно почивната база в Рибарица- не я знаят като такава, защото е съвсем нова, от две години. Пред сградата има надпис "Учебен център на МВР", но всъщност си се ползва като почивна база.

и при нас впечатленията от базата в китен са прекрасни ние бяхме 2010г в несебър а 2011г в китен-много доволни и от двете бази останахме,тази година пак сме на несебър в пиреода от 31.07.2013г

# 212
Несебър е по-добрият вариант от Китен, въпреки, че за Китен се натягат много...

Иначе като бази и на двете места са високи блокове. На Китен е шумно и плажа е далеч, но пък храната беше по-добра. Това обаче от преди повече от две години... Peace

Плажът на Китен е точно до базата,дели ги една мрежа,незнам как сте останали с впечатление че е далеч.там базата е много по-добра от несебър и мисля че не е толкова шумно-мое лично мноние е това.иначе и двете бази са страхотни

# 213
  • Пловдив
Абе сега се радваме, коментираме кой къде ще почива, обаче упорито се носи слуха че предстои закриване на санаториуми, бази за отдих на МВР, столове за хранене на МВР, безплатно пътуване в градски транспорт, намаляване на порциона наполовина и други такива. Дано са само слухове, да не излезе, че са верни обаче, че тогава не виждам кой ще ги пази с гърба си тия, дето ги мислят подобни простотии.

# 214
  • TX
mama_ziana  отдавна не са стачкували, а отдавна има  защо...

# 215
  • Ботевград
няма да се учудя да ги закрият, с доста апетитни хотелчета на безценица ще се сдобие някой връзкар..  Rolling Eyes
Помните ли 2010 в Румъния, когато закриха базите им за отдих гласуваха всяка година по 2 пъти - лято и зима да се отпускат по 2 000 евро към заплатата на полицаите /румънските, които уж са по-назад от нас/, за да имат възможност да почиват със семействата си на свободно... и това право за всеки до пенси, включително новопостъпилите го имаха.. просто спирам, защото всеки последващ коментар от моя страна ще е нецензурен  Tired

Дали да не направим мъничка съпоставка между това:

http://pressadaily.bg/publication/8553-8-%D1%85%D0%B8%D0%BB.-%D0 … D0%B5%D1%80/#void

и това:
http://vbox7.com/play:d6873ed1

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 09:10 от ZLATNA

# 216
  • София
Само размествам малко  Mr. Green Mr. Green

просто спирам, защото всеки последващ коментар от моя страна ще е нецензурен  Tired

# 217
има ли някой който ще бъде на несебър от 31.07.2013г

# 218
  • Талант на 2012,2013 г.
Само размествам малко  Mr. Green Mr. Green

просто спирам, защото всеки последващ коментар от моя страна ще е нецензурен  Tired

202uu newsm10

# 219
Здравейте, за съжаление почивката ни в Несебър пропада ... картата ни е от 21 юни, а от вчера с малкия ми син сме в болница на антибиотици ... май ще ни изгорят и парите ... ама здраве да е ...

# 220
  • София
Здравейте, за съжаление почивката ни в Несебър пропада ... картата ни е от 21 юни, а от вчера с малкия ми син сме в болница на антибиотици ... май ще ни изгорят и парите ... ама здраве да е ...

А защо не питате за бърза "транформациа" на картата - връщане и вземане от друг. Не може да няма колеги, които искат

# 221
Няма желаещи ... разпитвахме, рано им било, искали август ...

# 222
Ех,че случка!! Дано скоро да се оправите Hug

# 223
  • София
И аз стискам палци да се оправите бързо  Hug

# 224
  • в града на младостта
Здравейте. Има ли завърнали се от Созопол-почивна база Изгрев, да сподели впечетления от там. Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт